Dubbele tuinpoort professional 400cm

Onze prijs 999,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd 5-10 werkdagen
SKU
Dubbele tuinpoort professional 400cm
Onze prijs 999,95

Deze tuinpoort wordt geleverd inclusief hang en sluitwerk. In tegenstelling tot de premium tuinpoort & ECO tuinpoort wordt deze poort geleverd met een dubbelstaafmat vulling van 8/6/8mm. De gehele poort is warmbad verzinkt en vervolgens gepoedercoat, de slotkast en slotvanger is van aluminium. Hierdoor is de poort optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Deze poort heeft een doorgang van 400 cm, totale buitenmaat is 420 cm.

Dubbele tuinpoort professional 400 cm

Om de perfecte doorgang te creëren in je dubbelstaafmat 8/6/8 hekwerk is de professional poort de perfecte oplossing. De dubbele dubbelstaafmat 8/6/8 looppoort is universeel toepasbaar in elke situatie en wordt gekenmerkt door de stevigheid en hoge kwaliteit. De poort heeft een vleugelvulling met horizontale draden van 8 mm dik en verticale draden met een dikte van 6 mm. De lasverbinding is machinaal tot stand gekomen om zo de maximale stevigheid te creëren. De poortalen van de dubbele tuinpoort zijn 10 bij 10 centimeter en zijn 80 cm verlengt t.o.v. de vleugelhoogte, daarnaast heeft het staal van de poortpaal een dikte van 2 mm. De poort heeft een moderne en strakke uitstraling en een robuuste constructie wat resulteert in de optimale combinatie van stevigheid en uitstraling.

De dubbele poort van Hekwerkonline gaan door een geheel productieproces om de kans op roestvorming te minimaliseren en de poorten optimaal te beschermen tegen weersinvloeden. Allereerst wordt de poort volledig thermisch verzinkt. Hierna wordt de poort op een coatinglijn gepoedercoat en als laatste worden de aluminium slotvanger en slotkast toegevoegd. Deze combinatie zorgt voor een hoge kwaliteit en dus duurzaamheid.

De dubbele tuinpoort professional van Hekwerkonline bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Twee poortpalen 10 x 10 cm;
 • Twee vleugels met 8/6/8 dubbelstaafmatvulling;
 • Aluminium slotkast/slotvanger;
 • Afdekdoppen voor de poortpalen;

De dubbelstaafmat 8/6/8 poort met twee vleugels is te verkrijgen in drie verschillende breedtes: 300 cm, 400 cm en 500 cm. De poorten met bovenstaande afmetingen hebben een bijbehorende doorgangsbreedte van 287,5 cm, 387,5 cm en 487,5 cm. De complete breedte van de dubbele poort met dus poortpalen en scharnieren zijn te vinden bij de technische tekening onder de productspecificaties van het gewenste product.

Verschil tussen Premium en Professional:

 • De dubbelstaafmat vulling van de professional poort heeft een draaddikte van 8/6/8. Bij de premium looppoort heeft de dubbelstaafmat vulling een draaddikte van 6/5/6;
 • De slotkast en slotvanger van de professional poort zijn geproduceerd van aluminium. Bij de premium poort wordt een slotkast en slotvanger meegeleverd van polyamide;
 • Het frame van de professional poort heeft een formaat van 6 x 4 cm. Bij de premium looppoort is dit frame 4 x 4 cm.
 • Bij de professional poort zijn de scharnieren aan de buitenzijde van de poortpaal bevestigd. Dit geeft de vleugel een draaicirkel van maximaal 180 graden. Bij de premium poort zit het scharnier aan de binnenzijde van de poortpaal. Deze heeft dus een draaicirkel van 90 graden;
 • De professional poort is volledig thermisch verzinkt. De premium poort is sendzimir verzinkt.

Mogelijkheden

Als je op zoek bent naar een doorgang in je hekwerk en met name het dubbelstaafmat 8/6/8 hekwerk is de dubbele tuinpoort professional de perfecte oplossing. De tuinpoort heeft een robuuste constructie met strakke en nette afwerking. Stevigheid en veiligheid zijn hierbij kernpunten waarop de poort ontwikkeld is. De dubbele tuinpoort professional wordt compleet bij je thuis afgeleverd met alle benodigdheden inbegrepen. Wij adviseren om de dubbele tuinpoort in (snel)beton van Hekwerkonline neer te zetten. Zo garandeer je de stevigheid op lange termijn. Indien je de poort op een betonnen/geasfalteerde ondervloer wilt zetten, zijn hiervoor de voetplaten van Hekwerkonline geschikt. Vergeet niet om de zelfborende parkers bij te bestellen voor het bevestigen van de poortpaal op de voetplaat.

Bij de voetplaten leveren wij geen materiaal voor de grondmontage en dit hebben wij ook niet in ons assortiment. Deze zul je nog elders moeten aanschaffen.

Jouw dubbele tuinpoort koop je nu heel makkelijk online. Wij leveren alles compleet bij jou thuis op het gewenste moment. Wil je meer informatie ontvangen over een hekwerk en een bijbehorende hekwerk poort? Neem vrijblijvende contact met ons op.

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Dubbele tuinpoort professional 400cm
U plaatst een review over:Dubbele tuinpoort professional 400cm
Uw waardering
Hulp Nodig?