Enkele tuinpoort professional 100cm

Onze prijs 429,95
(incl. btw)
Waardering:
100%
Enkele tuinpoort professional 100cm
Enkele tuinpoort professional 100cm
Waardering:
100%

Deze tuinpoort wordt geleverd inclusief hang en sluitwerk. In tegenstelling tot de premium tuinpoort & ECO tuinpoort wordt deze poort geleverd met een dubbelstaafmat vulling van 8/6/8mm. De gehele poort is warmbad verzinkt en vervolgens gepoedercoat, de slotkast en slotvanger zijn van aluminium. Hierdoor is de poort optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Deze poort heeft een doorgang van 98 cm, totale buitenmaat is 110 cm.

Handbediend +0,00
Elektrische opener +895,00
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
ELP 100cm
Onze prijs 429,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Enkele looppoort dubbelstaafmat 8/6/8 poort 100 cm

Een enkele dubbelstaafmat 8/6/8 poort past perfect bij dubbelstaafs 8/6/8 hekwerk. De poort is een stevige en sterke dubbelstaafmat poort die universeel toepasbaar is binnen elke tuin. De dubbelstaafsvulling van deze looppoort bestaat uit horizontale draden van 8 mm dik en verticale draden van 6 mm dik. De draden zijn aan elkaar gelast. De palen van de enkele dubbelstaafmat 8/6/8 professional poort zijn 6 x 6 cm en zijn 80 cm verlengd t.o.v. de hoogte van de vleugel. Het staal van de palen heeft een dikte van 2 millimeter. De enkele dubbelstaafmat poort van 100 centimeter breedte heeft een moderne en robuuste constructie wat zorgt voor een optimale stevigheid en veiligheid.

De enkele poort professional van Hekwerkonline wordt allereerst thermisch verzinkt en vervolgens gepoedercoat. In combinatie met de aluminium slotkast en slotvanger is de kans op roestvorming extreem klein (eigenlijk nihil) en zijn de poorten optimaal beschermd tegen weersinvloeden. Dit resulteert in een hoge kwaliteit van duurzaamheid.

De enkele looppoort professional van Hekwerkonline bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Twee poortpalen
  • Een vleugel met dubbelstaafs 8/6/8 vulling
  • Een aluminium slotkast
  • Een aluminium slotvanger
  • Afdekdoppen

Het kinderslot van Hekwerkonline is daarnaast geschikt als optie voor alle dubbelstaafmat 8/6/8 looppoorten. De hydraulische poortsluiter is enkel geschikt voor de enkele dubbelstaafmat 8/6/8 poort met een breedte van 100 cm. Indien je graag de privacy wilt vergroten van je tuin kun je vlechtband aanschaffen en tussen de mazen in de vleugelvulling vlechten. Wij raden aan om hierbij ook de clips voor het vlechtband aan te schaffen. Op deze wijze creëer je een dichte dubbelstaafmat poort.

Afmetingen enkele tuinpoorten dubbelstaaf

De enkele tuinpoorten professional zijn te verkrijgen in drie verschillende breedtes: 100, 125 en 150 centimeter. De doorgangsbreedte bij deze poorten is 98, 123 en 148 centimeter. De complete breedte van de poort inclusief scharnieren en poortpalen zijn visueel weergegeven in de handleiding. De hoogte van de dubbelstaafmat looppoorten zijn gelijk aan de hoogtes van de dubbelstaafmatten. Zo is voor elke toepassing een geschikte poort te vinden in het assortiment van Hekwerkonline.

Verschil tussen Premium en Professional looppoort

We hebben een tweetal soorten dubbelstaafmat looppoorten in ons assortiment: de premium en de professional dubbelstaafmat poort. Hieronder sommen we enkele van de belangrijkste verschillen op tussen beide varianten van de poorten:

  • De dubbelstaafmat vulling bij de professional looppoort heeft een draaddikte van 8/6/8. Bij de premium looppoort is de draaddikte 6/5/6
  • De slotvanger en slotkast van de professional looppoort zijn gemaakt van aluminium. Bij de premium looppoort zit het slot in de poortpaal
  • De scharnieren zijn bij de professional looppoort bevestigd aan de buitenzijde van de paal. Hierdoor heeft de vleugel een draaicirkel van 180 graden. Bij de premium poort zit het scharnier aan de binnenzijde van de paal. Deze heeft een draaicirkel van 90 graden
  • De professional looppoort is thermisch verzinkt. De premium looppoort is sendzimir verzinkt

Beide poorten zijn dus voorzien van een dubbelstaafmat infill en daarmee supersterk.

Mogelijkheden dubbelstaafmat looppoort

De enkele tuinpoort professional van Hekwerkonline is uitstekend te combineren met het dubbelstaafmat hekwerk en met name dubbelstaafmat met een 8/6/8 draaddikte. De dubbelstaafmat poort zorgt met het dubbelstaafmat hekwerk voor een moderne en robuuste afwerking waarbij stevigheid en veiligheid een uitermate hoge prioriteit hebben. Wij leveren de poort compleet bij jou thuis zodat jij het enkel hoeft te monteren. Voor de optimale stevigheid adviseren wij om de poort in de grond te plaatsen doormiddel van het (snel)beton van Hekwerkonline. Het is daarnaast ook mogelijk om de poort op voetplaten neer te zetten. Hiervoor is de voetplaat voor poort van Hekwerkonline uitstekend geschikt. Vergeet hierbij niet de zelfborende parkers te bestellen voor het bevestigen van de poortpaal in de voetplaat.

Bij de voetplaten leveren wij geen materiaal voor de grondmontage: elke situatie is anders en hierdoor kunnen wij geen standaard oplossing bieden. Je kan ons uiteraard vragen naar de mogelijkheden voor bevestiging van de dubbelstaafmat poort 8/6/8 in de grond.

Advies of vragen?

Heb je vragen over de dubbelstaafmat looppoort, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn dagelijks voor je bereikbaar via de telefoon of email. Geen vragen? Jouw enkele tuinpoort 8/6/8 koop je heel makkelijk bij ons online. Wij leveren alles compleet bij jou thuis op het gewenste moment. Wil je meer informatie ontvangen over een hekwerk en een bijbehorende hekwerk poort? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.