Enkele tuinpoort professional 100cm

Onze prijs 439,95
(incl. btw)
Waardering:
100%
Levertijd
Levertijd 5-10 werkdagen
SKU
Enkele tuinpoort professional 100cm
Onze prijs 439,95

Deze tuinpoort wordt geleverd inclusief hang en sluitwerk. In tegenstelling tot de premium tuinpoort & ECO tuinpoort wordt deze poort geleverd met een dubbelstaafmat vulling van 8/6/8mm. De gehele poort is warmbad verzinkt en vervolgens gepoedercoat, de slotkast en slotvanger zijn van aluminium. Hierdoor is de poort optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Deze poort heeft een doorgang van 98 cm, totale buitenmaat is 110 cm.

Enkele looppoort dubbelstaafmat 8/6/8 poort 100 cm

Een enkele dubbelstaafmat 8/6/8 poort past perfect bij dubbelstaafs 8/6/8 hekwerk. De poort is een stevige en sterke dubbelstaafmat poort die universeel toepasbaar is binnen elke tuin. De dubbelstaafsvulling van deze looppoort bestaat uit horizontale draden van 8 mm dik en verticale draden van 6 mm dik. De draden zijn aan elkaar gelast. De palen van de enkele dubbelstaafmat 8/6/8 professional poort zijn 6 x 6 cm en zijn 80 cm verlengd t.o.v. de hoogte van de vleugel. Het staal van de palen heeft een dikte van 2 millimeter. De enkele dubbelstaafmat poort van 100 centimeter breedte heeft een moderne en robuuste constructie wat zorgt voor een optimale stevigheid en veiligheid.

De enkele poort professional van Hekwerkonline wordt allereerst thermisch verzinkt en vervolgens gepoedercoat. In combinatie met de aluminium slotkast en slotvanger is de kans op roestvorming extreem klein (eigenlijk nihil) en zijn de poorten optimaal beschermd tegen weersinvloeden. Dit resulteert in een hoge kwaliteit van duurzaamheid.

De enkele looppoort professional van Hekwerkonline bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Twee poortpalen
 • Een vleugel met dubbelstaafs 8/6/8 vulling
 • Een aluminium slotkast
 • Een aluminium slotvanger
 • Afdekdoppen

Het kinderslot van Hekwerkonline is daarnaast geschikt als optie voor alle dubbelstaafmat 8/6/8 looppoorten. De hydraulische poortsluiter is enkel geschikt voor de enkele dubbelstaafmat 8/6/8 poort met een breedte van 100 cm. Indien je graag de privacy wilt vergroten van je tuin kun je vlechtband aanschaffen en tussen de mazen in de vleugelvulling vlechten. Wij raden aan om hierbij ook de clips voor het vlechtband aan te schaffen. Op deze wijze creëer je een dichte dubbelstaafmat poort.

Afmetingen enkele tuinpoorten dubbelstaaf

De enkele tuinpoorten professional zijn te verkrijgen in drie verschillende breedtes: 100, 125 en 150 centimeter. De doorgangsbreedte bij deze poorten is 98, 123 en 148 centimeter. De complete breedte van de poort inclusief scharnieren en poortpalen zijn visueel weergegeven in de handleiding. De hoogte van de dubbelstaafmat looppoorten zijn gelijk aan de hoogtes van de dubbelstaafmatten. Zo is voor elke toepassing een geschikte poort te vinden in het assortiment van Hekwerkonline.

Verschil tussen Premium en Professional looppoort

We hebben een tweetal soorten dubbelstaafmat looppoorten in ons assortiment: de premium en de professional dubbelstaafmat poort. Hieronder sommen we enkele van de belangrijkste verschillen op tussen beide varianten van de poorten:

 • De dubbelstaafmat vulling bij de professional looppoort heeft een draaddikte van 8/6/8. Bij de premium looppoort is de draaddikte 6/5/6
 • De slotvanger en slotkast van de professional looppoort zijn gemaakt van aluminium. Bij de premium looppoort zit het slot in de poortpaal
 • De scharnieren zijn bij de professional looppoort bevestigd aan de buitenzijde van de paal. Hierdoor heeft de vleugel een draaicirkel van 180 graden. Bij de premium poort zit het scharnier aan de binnenzijde van de paal. Deze heeft een draaicirkel van 90 graden
 • De professional looppoort is thermisch verzinkt. De premium looppoort is sendzimir verzinkt

Beide poorten zijn dus voorzien van een dubbelstaafmat infill en daarmee supersterk.

Mogelijkheden dubbelstaafmat looppoort

De enkele tuinpoort professional van Hekwerkonline is uitstekend te combineren met het dubbelstaafmat hekwerk en met name dubbelstaafmat met een 8/6/8 draaddikte. De dubbelstaafmat poort zorgt met het dubbelstaafmat hekwerk voor een moderne en robuuste afwerking waarbij stevigheid en veiligheid een uitermate hoge prioriteit hebben. Wij leveren de poort compleet bij jou thuis zodat jij het enkel hoeft te monteren. Voor de optimale stevigheid adviseren wij om de poort in de grond te plaatsen doormiddel van het (snel)beton van Hekwerkonline. Het is daarnaast ook mogelijk om de poort op voetplaten neer te zetten. Hiervoor is de voetplaat voor poort van Hekwerkonline uitstekend geschikt. Vergeet hierbij niet de zelfborende parkers te bestellen voor het bevestigen van de poortpaal in de voetplaat.

Bij de voetplaten leveren wij geen materiaal voor de grondmontage: elke situatie is anders en hierdoor kunnen wij geen standaard oplossing bieden. Je kan ons uiteraard vragen naar de mogelijkheden voor bevestiging van de dubbelstaafmat poort 8/6/8 in de grond.

Advies of vragen?

Heb je vragen over de dubbelstaafmat looppoort, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn dagelijks voor je bereikbaar via de telefoon of email. Geen vragen? Jouw enkele tuinpoort 8/6/8 koop je heel makkelijk bij ons online. Wij leveren alles compleet bij jou thuis op het gewenste moment. Wil je meer informatie ontvangen over een hekwerk en een bijbehorende hekwerk poort? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
10.0
Waardering:
100% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Enkele tuinpoort professional 100cm
U plaatst een review over:Enkele tuinpoort professional 100cm
Uw waardering
Hulp Nodig?