Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Poort / muur aansluiting

Onze prijs 4,50
(incl. btw)
Poort / muur aansluiting diverse kleuren
Poort / muur aansluiting
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
10101910
Onze prijs 4,50

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Wanneer je een enkelstaafsmat of een dubbelstaafmat aan een poortpaal of muur wil bevestigen kan dat met een poort/muur aansluiting. Door gebruik te maken van een poort/muur aansluiting hoeft er geen paal gemonteerd te worden. Haak de poort/muur aansluiting aan de laatste verticale draad van het hekwerk en zet deze vast met een slotbout set. De uiteinden van de poort/muur aansluiting kunnen dan met zelfborende parkers aan de metalen poortpaal vastgezet worden. Voor ander materiaal zoals een stenen muur, of een houten oppervlakte zijn er de daarvoor geschikte schroeven en eventueel pluggen nodig. Wij adviseren om per 50 cm één poort/muur aansluiting te gebruiken. Een poort/muur aansluiting is geschikt voor zowel onze enkelstaaf als dubbelstaafmatten.

Let op! Vergeet niet om één set slotbout en twee zelfborende parkers per poort/muur aansluiting te bestellen als het om een metalen poortpaal gaat. De schroeven en eventuele pluggen voor ander materiaal moeten zelf bezorgd worden.

 

Schrijf een beoordeling over Poort / muur aansluiting
U plaatst een review over:Poort / muur aansluiting
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.