Poort / muur aansluiting

Onze prijs 4,50
(incl. btw)
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
10101910
Onze prijs 4,50
Levertijd: binnen 5 werkdagen
 • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Extra onderdelen nodig?
 • Montage in Nederland & België

Wanneer je een enkelstaafsmat of een dubbelstaafmat aan een poortpaal of muur wil bevestigen kan dat met een poort/muur aansluiting. Door gebruik te maken van een poort/muur aansluiting hoeft er geen paal gemonteerd te worden. Haak de poort/muur aansluiting aan de laatste verticale draad van het hekwerk en zet deze vast met een slotbout set. De uiteinden van de poort/muur aansluiting kunnen dan met zelfborende parkers aan de metalen poortpaal vastgezet worden. Voor ander materiaal zoals een stenen muur, of een houten oppervlakte zijn er de daarvoor geschikte schroeven en eventueel pluggen nodig. Wij adviseren om per 50 cm één poort/muur aansluiting te gebruiken. Een poort/muur aansluiting is geschikt voor zowel onze enkelstaaf als dubbelstaafmatten.

Let op! Vergeet niet om één set slotbout en twee zelfborende parkers per poort/muur aansluiting te bestellen als het om een metalen poortpaal gaat. De schroeven en eventuele pluggen voor ander materiaal moeten zelf bezorgd worden.

 

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Poort / muur aansluiting
U plaatst een review over:Poort / muur aansluiting
Uw waardering
Hulp Nodig?