Dubbele tuinpoort professional 300cm

Onze prijs 839,95
(incl. btw)
Handbediend +0,00
Elektrische opener +1.475,95
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
DLP 300cm
Onze prijs 839,95
Levertijd: 5-10 werkdagen
 • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Om elke doorgang te creëren
 • Montage in Nederland & België

Dubbele tuinpoort professional 300 cm

Een dubbele dubbelstaafmat 8/6/8 poort past perfect bij dubbelstaafs 8/6/8 hekwerk. De dubbele dubbelstaafmat poort is een stevige en sterke dubbelstaafmat looppoort die universeel toepasbaar is in elke situatie. De dubbelstaafsvulling bestaat uit horizontale draden van 8 mm dik en verticale draden met een dikte van 6 mm. De draden zijn machinaal aan elkaar gelast voor de optimale stevigheid. De palen van de dubbele tuinpoort professional zijn 10 x 10 cm en zijn 80 cm verlengd t.o.v. de hoogte van de vleugel. Het staal van de palen heeft een dikte van 2 mm. De dubbele tuinpoort professional heeft een moderne en robuuste constructie wat resulteert in de optimale stevigheid en veiligheid.

De dubbele tuinpoort professional van Hekwerkonline wordt allereerst thermisch verzinkt en vervolgens gepoedercoat. De slotvanger en slotkast zijn gemaakt van aluminium. Dit zorgt ervoor dat de kans op roestvorming extreem klein is en de poorten optimaal beschermd zijn tegen weersinvloeden. Dit resulteert in een hoge kwaliteit van duurzaamheid.

De dubbele tuinpoort professional van Hekwerkonline bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Twee poortpalen;
 • Twee vleugels met dubbelstaafs 8/6/8 vulling;
 • Aluminium slotkast;
 • Een aluminium slotvanger;
 • Afdekdoppen voor op de palen;

De dubbele tuinpoort professional zijn te verkrijgen in drie verschillende breedtes: 300 cm, 400 cm en 500 cm. De doorgangsbreedte bij deze poorten is: 287,5 cm, 387,5 cm en 487,5 cm. De complete breedte van de dubbele poort inclusief scharnieren en poortpalen zijn visueel weergegeven in de handleiding.

Verschil tussen Premium en Professional:

 • De dubbelstaafmat vulling de professional looppoort heeft een draaddikte van 8/6/8. Bij de premium looppoort is de draaddikte 6/5/6;
 • De slotvanger en slotkast van de professional looppoort zijn gemaakt van aluminium. Bij de premium looppoort is deze gemaakt van polyamide;
 • Het frame van de vleugel heeft bij de professional looppoort een afmeting van 6 x 4 cm. Bij de premium looppoort heeft het frame een afmeting van 4 x 4 cm;
 • De scharnieren zijn bij de professional looppoort bevestigd aan de buitenzijde van de paal. Hierdoor heeft de vleugel een draaicirkel van 180 graden. Bij de premium poort zit het scharnier aan de binnenzijde van de paal. Deze heeft een draaicirkel van 90 graden;
 • De dubbele looppoort is thermisch verzinkt. De premium looppoort is sendzimir verzinkt.

Mogelijkheden

De dubbele tuinpoort professional van Hekwerkonline is uitstekend te combineren met het dubbelstaafmat hekwerk en met name de dubbelstaafmat met een draaddikte van 8/6/8.  De tuinpoort zorgt met het dubbelstaafmat hekwerk voor een moderne en robuuste afwerking waarbij stevigheid en veiligheid een uitermate hoge prioriteit hebben. Wij leveren de dubbele poort compleet bij jou thuis zodat jij deze enkel hoeft te monteren. Voor de optimale stevigheid adviseren wij om de poort in de grond te plaatsen doormiddel van (snel)beton van Hekwerkonline. Het is daarnaast ook mogelijk om de poort op voetplaten neer te zetten. Hiervoor is de voetplaat voor poort van Hekwerkonline uitstekend geschikt. Vergeet hierbij niet de zelfborende parkers te bestellen voor het bevestigen van de poortpaal in de voetplaat.

Bij de voetplaten leveren wij geen materiaal voor de grondmontage en dit hebben wij ook niet in ons assortiment. Deze zul je nog elders moeten aanschaffen.

Jouw dubbele tuinpoort koop je nu heel makkelijk online. Wij leveren alles compleet bij jou thuis op het gewenste moment. Wil je meer informatie ontvangen over een hekwerk en een bijbehorende hekwerk poort? Neem vrijblijvende contact met ons op.

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Dubbele tuinpoort professional 300cm
U plaatst een review over:Dubbele tuinpoort professional 300cm
Uw waardering
Hulp Nodig?