Dubbele tuinpoort professional 300cm

Vanaf 839,95
(incl. btw)
Waardering:
100%
Dubbele tuinpoort professional 300cm
Dubbele tuinpoort professional 300cm
Waardering:
100%
Handbediend +0,00
Elektrische opener +1.475,95
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
DLP 300cm
Onze prijs 839,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Dubbele tuinpoort professional 300 cm

Een dubbele dubbelstaafmat 8/6/8 poort past perfect bij dubbelstaafs 8/6/8 hekwerk. De dubbele dubbelstaafmat poort is een stevige en sterke dubbelstaafmat looppoort die universeel toepasbaar is in elke situatie. De dubbelstaafsvulling bestaat uit horizontale draden van 8 mm dik en verticale draden met een dikte van 6 mm. De draden zijn machinaal aan elkaar gelast voor de optimale stevigheid. De palen van de dubbele tuinpoort professional zijn 8 x 8 cm en zijn 80 cm verlengd t.o.v. de hoogte van de vleugel. Het staal van de palen heeft een dikte van 2 mm. De dubbele tuinpoort professional heeft een moderne en robuuste constructie wat resulteert in de optimale stevigheid en veiligheid.

De dubbele tuinpoort professional van Hekwerkonline wordt allereerst thermisch verzinkt en vervolgens gepoedercoat. In beide vleugels zit een uitsparing voor het slot, hierdoor kun jij ter plekke bepalen welke zijde jij graag het slot wil hebben. De andere uitsparing kan dan gevuld worden met de meegeleverde tegenkast. De slotvanger en slotkast zijn gemaakt van aluminium. Dit zorgt ervoor dat de kans op roestvorming extreem klein is en de poorten optimaal beschermd zijn tegen weersinvloeden. Dit resulteert in een hoge kwaliteit van duurzaamheid.

De dubbele tuinpoort professional van Hekwerkonline bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Twee poortpalen
 • Twee vleugels met dubbelstaafs 8/6/8 vulling
 • Aluminium slotkast
 • Stalen tegenkast
 • Een aluminium slotvanger
 • Afdekdoppen voor op de palen

De dubbele tuinpoort professional zijn te verkrijgen in drie verschillende breedtes: 300 cm, 400 cm en 500 cm. De doorgangsbreedte bij deze poorten is: 287,5 cm, 387,5 cm en 487,5 cm. De complete breedte van de dubbele poort inclusief scharnieren en poortpalen zijn visueel weergegeven in de handleiding.

Verschil tussen Premium en Professional:

 • De dubbelstaafmat vulling de professional looppoort heeft een draaddikte van 8/6/8. Bij de premium looppoort is de draaddikte 6/5/6;
 • De slotvanger en slotkast van de professional looppoort zijn gemaakt van aluminium. Bij de premium looppoort is deze gemaakt van polyamide;
 • Het frame van de vleugel heeft bij de professional looppoort een afmeting van 6 x 4 cm. Bij de premium looppoort heeft het frame een afmeting van 4 x 4 cm;
 • De scharnieren zijn bij de professional looppoort bevestigd aan de buitenzijde van de paal. Hierdoor heeft de vleugel een draaicirkel van 180 graden. Bij de premium poort zit het scharnier aan de binnenzijde van de paal. Deze heeft een draaicirkel van 90 graden;
 • De dubbele looppoort is thermisch verzinkt. De premium looppoort is sendzimir verzinkt.

Mogelijkheden

De dubbele tuinpoort professional van Hekwerkonline is uitstekend te combineren met het dubbelstaafmat hekwerk en met name de dubbelstaafmat met een draaddikte van 8/6/8.  De tuinpoort zorgt met het dubbelstaafmat hekwerk voor een moderne en robuuste afwerking waarbij stevigheid en veiligheid een uitermate hoge prioriteit hebben. Wij leveren de dubbele poort compleet bij jou thuis zodat jij deze enkel hoeft te monteren. Voor de optimale stevigheid adviseren wij om de poort in de grond te plaatsen doormiddel van (snel)beton van Hekwerkonline. Het is daarnaast ook mogelijk om de poort op voetplaten neer te zetten. Hiervoor is de voetplaat voor poort van Hekwerkonline uitstekend geschikt. Vergeet hierbij niet de zelfborende parkers te bestellen voor het bevestigen van de poortpaal in de voetplaat.

Bij de voetplaten leveren wij geen materiaal voor de grondmontage en dit hebben wij ook niet in ons assortiment. Deze zul je nog elders moeten aanschaffen.

 

Jouw dubbele tuinpoort koop je nu heel makkelijk online. Wij leveren alles compleet bij jou thuis op het gewenste moment. Wil je meer informatie ontvangen over een hekwerk en een bijbehorende hekwerk poort? Neem vrijblijvende contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Hoe plaats je een dubbele tuinpoort?

Het plaatsen van een dubbele tuinpoort is een klus die je prima zelf kunt uitvoeren als je een beetje handig bent. Voor het plaatsen heb je betonmortel nodig om de palen in te ankeren. De vleugels van de dubbele tuinpoort hebben het nodige gewicht en gaan anders “hangen”. Je begint dus met de palen te stellen, vervolgens hang je de poortvleugels aan de palen. De laatste stap is de montage van de grondgrendel en het slot. Een uitgebreide handleiding kun je vinden op de handleidingen pagina.