Enkele tuinpoort professional 150cm

Onze prijs 519,95
(incl. btw)
Waardering:
90%
Enkele tuinpoort professional 150cm
Enkele tuinpoort professional 150cm
Waardering:
90%

Deze tuinpoort wordt geleverd inclusief hang en sluitwerk. In tegenstelling tot de premium tuinpoort & ECO tuinpoort wordt deze poort geleverd met een dubbelstaafmat vulling van 8/6/8mm. De gehele poort is warmbad verzinkt en vervolgens gepoedercoat, de slotkast en slotvanger is van aluminium. Hierdoor is de poort optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Deze poort heeft een doorgang van 148 cm, totale buitenmaat is 164 cm.

Handbediend +0,00
Elektrische opener +895,00
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
ELP 150cm
Onze prijs 519,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Enkele dubbelstaafmat 8/6/8 poort 150 cm

Onze enkele dubbelstaafmat 8/6/8 poort is de perfecte doorgang in je 8/6/8 hekwerk. De dubbelstaafmat poort is daarnaast geschikt voor ons hekwerk met een 6/5/6 mm draaddikte. De poort past perfect bij beide diktes hekwerken, geeft je afscheiding een mooie afwerking en is universeel toepasbaar in elke situatie. Oftewel, de dubbelstaafmat 8/6/8 poort is een echte “must” in je erfafscheiding. De horizontale draden in de vleugel hebben een dikte van 8 mm, de verticale draden hebben een dikte van 6 mm. Beide draden zijn machinaal aan elkaar gelast. Naast de vleugel worden er onder andere twee poortpalen meegeleverd die 80 cm verlengd zijn t.o.v. de hoogte van de poort. De palen hebben een staaldikte van 2 mm en zijn 8 x 8 cm. Bij de poort staan stevigheid en veiligheid centraal. Hierdoor heeft de poort een robuuste constructie, maar een moderne en nette afwerking voor het optische aanzicht.

Nadat de poort is geproduceerd wordt deze in een zinkbad volledig thermisch verzinkt. Vervolgens wordt de poort gepoedercoat. Zo is de kans op roestvorming geminimaliseerd en is de poort optimaal beschermd tegen weersinvloeden. Zo behoudt de poort zijn hoge kwaliteit en verhoogt dit de duurzaamheid.

De enkele looppoort dubbelstaafmat 8/6/8 bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Vleugel met dubbelstaafmat 8/6/8 vulling;
  • Twee poortpalen incl. scharnieren
  • Aluminium deurklink, slotvanger en slotkast
  • Afdekdoppen voor palen

Aanvullende opties zijn onder andere het kinderslot. Dit slot is geschikt voor alle professional poorten en kan er los bijbesteld worden. Als je graag de privacy wilt vergroten is vlechtband hiervoor een uitstekende oplossing. Vlecht dit tussen de mazen door in de vleugel en zet de uiteindes vast met clips. Zo vergroot je de privacy.

Afmetingen enkele tuinpoorten professional

De enkele dubbelstaafmat 8/6/8 looppoort is leverbaar in 100, 125 en 150 cm breedte. De hoogtes zijn beschikbaar vanaf 80 cm t/m 200 cm. Hierbij zijn de hoogtes beschikbaar in stappen van 20 cm. Zo heb je bij elke hoogte van het hekwerk een geschikte poort.

Verschil tussen Premium en Professional

  • De Professional poort heeft een vleugelvulling met een 8/6/8 dubbelstaafmat draaddikte. De premium poort heeft een vleugelvulling met 6/5/6 dubbelstaafmat draaddikte;
  • De deurklink, slotvanger en slotkast zijn bij de Professional poort geproduceerd uit aluminium. Bij de Premium poort zijn deze onderdelen gemaakt uit Polyamide;
  • Het kader van de vleugel heeft bij de Professional poort een afmeting van 6 x 4 cm. Bij de Premium variant is deze 4 x 4 cm;
  • Bij de Professional poort zitten de scharnieren aan de buitenzijde van de paal. Hierdoor heeft de vleugel een draaicirkel van 180 graden. Bij de premium variant zit het scharnier aan de binnenzijde van de paal. De vleugel kan hierdoor maximaal 90 graden draaien;
  • De Professional poort is volledig thermisch verzinkt. De Premium poort is sendzimir verzinkt.

Mogelijkheden

De Professional poort is het best te combineren met ons dubbelstaafmat 8/6/8 hekwerk. Daarnaast is de Professional poort uitstekend geschikt als doorgang bij het 6/5/6 hekwerk. De poort geeft het hekwerk als erfafscheiding een moderne en strakke afwerking. Hierbij hebben de stevigheid en veiligheid van het hekwerk en de poort de hoogste prioriteit. De poort wordt inclusief bovengenoemde onderdelen geleverd. Het enige wat je nog hoeft te doen is het monteren van de poort. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de montageservice van Hekwerkonline. Wij adviseren om de poort in (snel)beton te zetten. Zo ben je verzekerd van de stevigheid. Indien de poort of een betonnen of geasfalteerde ondergrond wordt geplaatst, heb je hiervoor voetplaten nodig van Hekwerkonline. Vergeet hierbij niet de zelfborende parkers bij te bestellen.

Bij de levering van de voetplaten wordt geen materiaal voor de grondmontage geleverd. Dit is verschillend per situatie en dien je dus zelf elders aan te schaffen.

Koop je Professional looppoort nu makkelijk bij Hekwerkonline en krijg deze compleet en op het gewenste moment geleverd. Heb je nog vragen over de poort? Neem gerust contact met ons op per mail of telefoon. Onze experts staan voor u klaar.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.