Enkele tuinpoort | Professional | 150 cm breed

Onze prijs 519,95
(incl. btw)
Waardering:
90%
Antraciet stalen dubbelstaaf tuinpoort van Hekwerkonline.
Enkele tuinpoort | Professional | 150 cm breed
Waardering:
90%
Handbediend +0,00
Elektrische opener +895,00
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
ELP 150cm
Onze prijs 519,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Enkele dubbelstaafmat 8/6/8 poort 150 cm

Onze enkele dubbelstaafmat 8/6/8 poort is de perfecte doorgang in je 8/6/8 hekwerk. De dubbelstaafmat poort is daarnaast geschikt voor ons hekwerk met een 6/5/6 mm draaddikte. De poort past perfect bij beide diktes hekwerken, geeft je afscheiding een mooie afwerking en is universeel toepasbaar in elke situatie. Oftewel, de dubbelstaafmat 8/6/8 poort is een echte “must” in je erfafscheiding. De horizontale draden in de vleugel hebben een dikte van 8 mm, de verticale draden hebben een dikte van 6 mm. Beide draden zijn machinaal aan elkaar gelast. Naast de vleugel worden er onder andere twee poortpalen meegeleverd die 80 cm verlengd zijn t.o.v. de hoogte van de poort. De palen hebben een staaldikte van 2 mm en zijn 8 x 8 cm. Bij de poort staan stevigheid en veiligheid centraal. Hierdoor heeft de poort een robuuste constructie, maar een moderne en nette afwerking voor het optische aanzicht.

Nadat de poort is geproduceerd wordt deze in een zinkbad volledig thermisch verzinkt. Vervolgens wordt de poort gepoedercoat. Zo is de kans op roestvorming geminimaliseerd en is de poort optimaal beschermd tegen weersinvloeden. Zo behoudt de poort zijn hoge kwaliteit en verhoogt dit de duurzaamheid.

De enkele looppoort dubbelstaafmat 8/6/8 bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Vleugel met dubbelstaafmat 8/6/8 vulling;
 • Twee poortpalen incl. scharnieren
 • Aluminium deurklink, slotvanger en slotkast
 • Afdekdoppen voor palen

Aanvullende opties zijn onder andere het kinderslot. Dit slot is geschikt voor alle professional poorten en kan er los bijbesteld worden. Als je graag de privacy wilt vergroten is vlechtband hiervoor een uitstekende oplossing. Vlecht dit tussen de mazen door in de vleugel en zet de uiteindes vast met clips. Zo vergroot je de privacy.

Afmetingen enkele tuinpoorten professional

De enkele tuinpoorten professional zijn te verkrijgen in drie verschillende breedtes: 100 cm, 125 cm en 150 cm.
Belangrijke maten van de Professional poort:

 • 142 cm - Vleugel breedte.
 • 144 cm - Doorgang tussen palen (bij deze maat is rekening gehouden met de slotvanger, waar de poort in valt. Deze is van de doorgang breedte afgehaald)
 • 166 cm - de totale breedte van de doorgang, inclusief de palen.
 • 8 cm - de breedte per paal

Alle maten van de poort inclusief scharnieren, poortpalen en slotvanger zijn visueel weergegeven in de handleiding.

Verschil tussen Premium en Professional

 • De Professional poort heeft een vleugelvulling met een 8/6/8 dubbelstaafmat draaddikte. De premium poort heeft een vleugelvulling met 6/5/6 dubbelstaafmat draaddikte;
 • De deurklink, slotvanger en slotkast zijn bij de Professional poort geproduceerd uit aluminium. Bij de Premium poort zijn deze onderdelen gemaakt uit Polyamide;
 • Het kader van de vleugel heeft bij de Professional poort een afmeting van 6 x 4 cm. Bij de Premium variant is deze 4 x 4 cm;
 • Bij de Professional poort zitten de scharnieren aan de buitenzijde van de paal. Hierdoor heeft de vleugel een draaicirkel van 180 graden. Bij de premium variant zit het scharnier aan de binnenzijde van de paal. De vleugel kan hierdoor maximaal 90 graden draaien;
 • De Professional poort is volledig thermisch verzinkt. De Premium poort is sendzimir verzinkt.

Mogelijkheden

De Professional poort is het best te combineren met ons dubbelstaafmat 8/6/8 hekwerk. Daarnaast is de Professional poort uitstekend geschikt als doorgang bij het 6/5/6 hekwerk. De poort geeft het hekwerk als erfafscheiding een moderne en strakke afwerking. Hierbij hebben de stevigheid en veiligheid van het hekwerk en de poort de hoogste prioriteit. De poort wordt inclusief bovengenoemde onderdelen geleverd. Het enige wat je nog hoeft te doen is het monteren van de poort. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de montageservice van Hekwerkonline. Wij adviseren om de poort in (snel)beton te zetten. Zo ben je verzekerd van de stevigheid. Indien de poort of een betonnen of geasfalteerde ondergrond wordt geplaatst, heb je hiervoor voetplaten nodig van Hekwerkonline. Vergeet hierbij niet de zelfborende parkers bij te bestellen.

Bij de levering van de voetplaten wordt geen materiaal voor de grondmontage geleverd. Dit is verschillend per situatie en dien je dus zelf elders aan te schaffen.

Koop je Professional looppoort nu makkelijk bij Hekwerkonline en krijg deze compleet en op het gewenste moment geleverd. Heb je nog vragen over de poort? Neem gerust contact met ons op per mail of telefoon. Onze experts staan voor u klaar.

Specificaties

Meer informatie
Diameter palen 8 x 8 cm
Materiaal Staal (verzinkt & gecoat)
Schrijf een beoordeling over Enkele tuinpoort | Professional | 150 cm breed
U plaatst een review over:Enkele tuinpoort | Professional | 150 cm breed
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat is een enkele tuinpoort?

Een enkele tuinpoort is een poort met één vleugel. De vleugel wordt bevestigd aan een poortpaal en sluit tegen een andere paal – tegen een poortvanger. Voorbeelden van enkele tuinpoorten van Hekwerkonline zijn de dubbelstaafmat poort 6/5/6 of de sierpoort aurora van 1 meter hoog. Enkele tuinpoorten zijn vaak onderdeel van een tuinafscheiding rondom woonhuizen.