Dubbele tuinpoort professional 500cm

Onze prijs 1.399,95
(incl. btw)
Handbediend
Elektrische opener
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
DLP 500cm
Onze prijs 1.399,95
Levertijd: 5-10 werkdagen
 • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Om elke doorgang te creëren
 • Montage in Nederland & België

Dubbele tuinpoort professional 500 cm

Ben je opzoek naar een perfecte doorgang voor je hekwerk? Hekwerkonline heeft de beste oplossing hiervoor. De dubbele tuinpoort professional is toepasbaar in bijna elke situatie, biedt een brede doorgang en heeft tegelijkertijd een hoge mate van stevigheid en veiligheid. De poort heeft een vleugel met daarin een vulling van een dubbelstaafmat met 8/6/8 draaddikte. Dit houdt in dat de horizontale draden een dikte hebben van 8 mm en de verticale draden een dikte van 6 mm. De verticale en horizontale draden zijn aan elkaar gelast doormiddel van een lasmachine. De poortpalen hebben een staaldikte van 2 mm, een afmeting van 10 x 10 cm en zijn 80 cm verlengd t.o.v. de vleugelhoogte. De poort heeft een robuuste constructie met een moderne en strakke afwerking. Dit resulteert in een poort met een optisch oogmerk waarbij stevigheid en veiligheid centraal staan.

De dubbele dubbelstaafmat 8/6/8 poort is verkrijgbaar in 300, 400 en 500 cm met twee vleugels. Dit betreft de totale breedte van de poort. De daadwerkelijke doorgangsbreedtes zijn 287,5 cm, 387,5 cm en 487,5 cm. De complete breedte van de dubbele dubbelstaafmat 8/6/8 poort is weergegeven in de technische tekening bij het gewenste product. Alle afmetingen van de onderdelen zijn hierin gespecificeerd.

Verschil tussen Premium en Professional:

 • De vleugelvulling van de professional poort heeft een draaddikte van 8/6/8 mm. Bij de premium poort is deze 6/5/6 mm;
 • De professional poort heeft een aluminium slotkast en slotvanger, bij de premium variant zijn deze geproduceerd uit polyamide;
 • De professional poort heeft een frame met een kader van 6 x 4 cm. Bij de premium poort is dit kader 4 x 4 cm;
 • De scharnieren zitten bij de professional poort aan de buitenzijde bevestigd. De poort heeft hierdoor een draairadius van 180 graden. Bij de premium variant zitten de scharnieren aan de binnenzijde van de paal. Dit resulteert in een draaicirkel van 90 graden;
 • De professional poort is volledig thermisch verzinkt. De premium poort is volledig sendzimir verzinkt.

Mogelijkheden

De professional poort met 8/6/8 draaddikte vulling is de perfecte doorgang voor je hekwerk en met name 8/6/8 draaddikte hekwerk. Samen resulteert dit in een moderne en nette tuinafscheiding waarbij stevigheid centraal staat. De dubbelstaafmat poort wordt compleet afgeleverd met alle benodigdheden. Jij hoeft hem enkel nog te monteren. Bij het monteren van de poort in de grond adviseren wij om snelbeton van Hekwerkonline te gebruiken om zo de stevigheid te optimaliseren. Indien de poort op een betonnen/geasfalteerde ondergrond wordt geplaatst, zijn voetplaten van Hekwerkonline hiervoor geschikt. Je zet de poortpaal vast aan de voetplaat door gebruik te maken van zelfborende parkers. Vergeet deze dus niet bij te bestellen!

Bij de voetplaten leveren wij geen materiaal voor de grondmontage en dit hebben wij ook niet in ons assortiment. Deze zul je nog elders moeten aanschaffen.

Jouw dubbele tuinpoort koop je nu heel makkelijk online. Wij leveren alles compleet bij jou thuis op het gewenste moment. Wil je meer informatie ontvangen over een hekwerk en een bijbehorende hekwerk poort? Neem vrijblijvende contact met ons op.

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Dubbele tuinpoort professional 500cm
U plaatst een review over:Dubbele tuinpoort professional 500cm
Uw waardering
Hulp Nodig?