Dubbele sierpoort Vesta zwart 300 cm breed

Vanaf 549,95
Inclusief btw

Ben je opzoek naar een mooi sierpoort voor je oprit? Dan is dit een ideale sierpoort om jouw oprit af te sluiten. Naast veiligheid geeft deze sierpoort ook een mooie uitstraling aan jouw huis. Door de combinatie van staven en ruiten krijg je een fraaie sierpoort die bij elke woning goed past. Je kunt deze sierpoort perfect combineren met onze sierhekwerken.

De poortvleugels zijn ieder 138 cm breed, de poort is inclusief poortpalen +- 300 cm breed. De palen zijn 6 x 6 cm breed en 80 cm langer dan de poort zelf.

Wat is een dubbele sierpoort Vesta?

Een dubbele sierpoort van Hekwerkonline is stevig, sterk, stabiel en erg stijlvol. De combinatie van C-profielen en ruiten zorgen ervoor dat de sierpoort erg stevig is. De ruiten worden met de hand gelast waardoor kan het voorkomen dat de ruiten een minimale afwijking hebben van elkaar. De sierpoorten worden voorzien van een zinklaag en worden vervolgens gepoedercoat. Deze combinatie van behandelingen zorgen ervoor dat de dubbele sierpoort wordt beschermd tegen alle weersinvloeden. Naast deze behandelingen gebruiken wij hoogwaardige kwaliteit staal.

Deze dubbele sierpoort Vesta wordt geleverd met de volgende onderdelen:

  • Slot incl. cilinder en deurklink
  • Slotvanger
  • 2 Poortvleugels
  • Poortpalen
  • Afdekkapjes
  • Grondgrendel

Doordat een poort open en dicht gaat, komen er veel krachten op de poort. Daarom adviseren wij om de poortpalen in beton te storen. Hierdoor krijgt de sierpoort meer stevigheid en is het veiliger om de poort te gebruiken.

Hulp nodig?

Twijfel je nog of heb je gewoon advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op, onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ook contact met ons nemen via de chat.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Dubbele sierpoort Vesta zwart 300 cm breed
U plaatst een review over:Dubbele sierpoort Vesta zwart 300 cm breed
Uw waardering
Hulp Nodig?