Dubbele sierpoort Vesta zwart 300 cm breed

Onze prijs 599,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
1110192
Onze prijs 599,95

Ben je opzoek naar een mooi sierpoort voor je oprit? Dan is dit een ideale sierpoort om jouw oprit af te sluiten. Naast veiligheid geeft deze sierpoort ook een mooie uitstraling aan jouw huis. Door de combinatie van staven en ruiten krijg je een fraaie sierpoort die bij elke woning goed past. Je kunt deze sierpoort perfect combineren met onze sierhekwerken.

De poortvleugels, gedeeltes welke open gaan, zijn ieder 138 cm breed. De palen zijn elk 6 x 6 cm. De totale breedte van de poort is ongeveer 303 cm. De palen zijn 80 cm langer dan de poort zelf.

Wat is een dubbele sierpoort Vesta?

De dubbel sierpoort Vesta is een combinatie tussen C-profielen en ruiten, dit zorgt ervoor dat de poort erg stevig en stabiel is. De ruiten worden met de hand gelast, hierdoor kunnen kleine afwijkingen ontstaan. De sierpoorten worden voorzien van een zinklaag en daarna gepoedercoat. De sierpoort wordt gecoat in de kleur RAL 9005 zwart. De combinatie van deze behandelingen zorgt ervoor dat de poort beschermd wordt tegen alle weersinvloeden. Daarnaast voorkomen de behandelingen dat er corrosie op de poort ontstaat.

De dubbele sierpoort Vesta wordt geleverd met:

 • Slot incl. cilinder en deurklink
 • Slotvanger
 • Twee poortvleugels
 • Poortpalen
 • Afdekdoppen voor de palen
 • Grondgrendel

Wanneer de poort vaak open en dicht wordt gedaan komen er veel krachten op de poort. Daarom adviseren wij de poortpalen in beton te storten.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Dubbele sierpoort Vesta zwart 300 cm breed
U plaatst een review over:Dubbele sierpoort Vesta zwart 300 cm breed
Uw waardering
Hulp Nodig?