Deze week tot 15% koningsdagkorting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Enkele sierpoort Vesta zwart 120 cm breed

Onze prijs 259,95
(incl. btw)
Waardering:
80%
Enkele sierpoort Vesta zwart RAL9005
Enkele sierpoort Vesta zwart 120 cm breed
Waardering:
80%
Handbediend
Elektrische opener +895,00
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
3001
Onze prijs 259,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Wat is een sierpoort Vesta van Hekwerkonline?

Door het sierlijke ontwerp zorgt de sierpoort voor een mooie ingang naar jouw tuin. De sterke horizontale C-profielen zorgen voor meer stevigheid van het frame. De sierpoot met ruit is de perfecte oplossing om je tuin, terras of patio af te sluiten. Deze sierpoort is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De poort is voorzien van een zinklaag en wordt vervolgens voorzien van een poedercoating. Deze twee behandelingen zorgen ervoor dat de sierpoort optimaal bestendig is tegen corrosie waardoor de sierpoort jaren lang mee gaat!

Hekwerkonline levert alle toebehoren mee zodat je een complete poort geleverd krijgt. Onze materialen zijn zo ontwikkeld dat je het zelf eenvoudig kunt monteren! De sierpoort is stevig, stijlvol, stabiel en corrosiebestendig. Let op! Wil jij de poort aan een hekwerk bevestigen? Dan dien je poortaansluitingen erbij te bestellen.

Deze enkele sierpoort Vesta leveren wij met de volgende toebehoren:

  • Slot
  • Cilinder
  • Scharnieren
  • Slotvanger
  • Poortvleugel
  • Deurkruk
  • Palen.

De sierpoort vleugel is 107 cm breed en de poort palen zijn 4 cm breed. In de handleiding worden de overige afmetingen weergegeven. Deze sierpoort wordt doorgaans samen geplaatst met ons sierhekwerk Vesta. Je kunt deze sierhekwerken op de poortpaal bevestigen doormiddel van een poortaansluiting. Deze dient apart besteld te worden. Wanneer je het sierhekwerk aan de poortpaal wil bevestigen heb je ook een slotbout set en twee zelfborende parkers per poortaansluiting nodig.

Hulp nodig?

Hekwerkonline is het juiste adres voor jouw tuinafscheiding. Wil je graag meer advies over onze sierpoorten? Onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen. Neem daarvoor gerust contact met ons op!

Specificaties

Meer informatie
Diameter palen 6 x 4 cm
Materiaal Staal (verzinkt & gecoat)
Schrijf een beoordeling over Enkele sierpoort Vesta zwart 120 cm breed
U plaatst een review over:Enkele sierpoort Vesta zwart 120 cm breed
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat is een enkele tuinpoort?

Een enkele tuinpoort is een poort met één vleugel. De vleugel wordt bevestigd aan een poortpaal en sluit tegen een andere paal – tegen een poortvanger. Voorbeelden van enkele tuinpoorten van Hekwerkonline zijn de dubbelstaafmat poort 6/5/6 of de sierpoort aurora van 1 meter hoog. Enkele tuinpoorten zijn vaak onderdeel van een tuinafscheiding rondom woonhuizen.