Schuttingpaal douglas 8,5 x 8,5 x 300cm

38,95
(incl. btw)
Schuttingpaal douglas 8,5 x 8,5 x 300cm
Schuttingpaal douglas 8,5 x 8,5 x 300cm

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Schuttingpaal douglas 8,5 x 8,5 x 300cm

Ontdek onze duurzame en robuuste Douglas schuttingpaal, perfect voor het creëren van een stevige basis voor je schutting. Met de afmeting van 8,5 x 8,5 x 300 cm biedt deze paal de stabiliteit en hoogte die je nodig hebt voor een betrouwbare omheining rondom je tuin of terrein.

Materiaal

De schuttingpaal is vervaardigd uit hoogwaardig Douglas hout, bekend om zijn natuurlijke duurzaamheid en charme. Douglas hout staat erom bekend weinig onderhoud te vereisen en heeft van nature een hoge weerstand tegen diverse weersomstandigheden, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitenconstructies.

Afmetingen

Met een diameter van 8,5 x 8,5 cm en een lengte van 300 cm biedt deze schuttingpaal niet alleen een solide basis voor je schutting, maar geeft het ook een tijdloze uitstraling aan je buitenruimte. De hoogte draagt bij aan de privacy en veiligheid van je tuin.

Toepassing

Deze Douglas schuttingpaal is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor diverse schuttingstijlen. Je kan deze paal gebruiken voor de houten schutting, de luxe houten schutting of je eigen project.

Installatie

Het installeren van de schuttingpaal is eenvoudig en efficiënt. Zorg ervoor dat de paal stevig is verankerd in de grond voor optimale stabiliteit. Combineer de paal met onze hoogwaardige schuttingpanelen en gebruik snelbeton om de palen stevig neer te zetten.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze Stevige Douglas Schuttingpaal? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en te adviseren bij het realiseren van jouw ideale schutting.

Specificaties

Meer informatie
Houtsoort Douglas
Materiaal Hout
Schrijf een beoordeling over Schuttingpaal douglas 8,5 x 8,5 x 300cm
U plaatst een review over:Schuttingpaal douglas 8,5 x 8,5 x 300cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.