Voetplaten

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur

7 producten

Filter
per pagina

7 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Om een enkelstaafmat of dubbelstaafmat hekwerk stevig op een harde ondergrond te bevestigen heb je een voetplaat nodig waarin je de palen kunt plaatsen. Een hekwerk staat natuurlijk pas stevig als deze op de juiste manier is bevestigd. Bij Hekwerkonline zijn wij specialist op het gebied van het plaatsen van hekwerken en voetplaten zijn onmisbaar voor goede bevestiging. De voetplaten van Hekwerkonline hebben een stijlvolle uitstraling en zijn van de beste kwaliteit.

Een onverwoestbaar hekwerk

Een voetplaat vormt de basis van een stabiel hekwerk. Door een voetplaat op de grond te plaatsen kun je daar de palen van een hekwerk in bevestigen, waardoor het hekwerk stevig in de grond staat. Een voetplaat helpt namelijk om de druk en het gewicht van het hekwerk te verdelen, waardoor het hekwerk echt stabiel is. Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing voor een echt stabiel hekwerk? Met de voetplaten van Hekwerkonline kun je erop vertrouwen dat je hekwerk jarenlang stevig blijft staan. Voetplaten van Hekwerkonline zijn geschikt voor diverse soorten hekwerken en zijn bovendien gemakkelijk te plaatsen.

Voetplaten bevestigen

De voetplaten zijn veelzijdig in gebruik en kunnen voor palen met verschillende afmetingen gebruikt worden, waaronder Ø 6 cm & 60 bij 60 cm palen. De palen van jouw hekwerk kun je daardoor gemakkelijk en stevig vastzetten in de voetplaten. Om de palen vast te maken aan een voetplaat van 60x60, adviseren wij om twee zelfborende parkers mee te bestellen: deze parkers kun je aan de boven- en onderkant van de paal bevestigen. Wil je graag advies bij het plaatsen van hekwerk met behulp van voetplaten of wil je het hekwerk door ons laten monteren? Onze experts staan voor je klaar om je te helpen met een betrouwbaar hekwerk.

Voetplaat bestellen bij Hekwerkonline

Een voetplaat bestellen doe je eenvoudig bij Hekwerkonline. Om het hekwerk helemaal af te stemmen op jouw persoonlijke smaak heb je keuze uit diverse kleuren voetplaten. Je kunt kiezen voor een klassieke thermisch verzinkte voetplaat 60x60 of een thermisch verzinkte voetplaat 60x60 met een stijlvolle coating in diverse kleuren. Bij Hekwerkonline bestel je voetplaten van de beste kwaliteit. Heb je vragen over onze producten of service? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar en zijn telefonisch en per e-mail te bereiken.