Accessoires

Tuinaccessoires

Ook voor de finishing touch voor je tuin kun je terecht in onze webshop. Kijk hier voor de mooiste én nuttigste tuinaccessoires voor jouw tuin. Creëer privacy of zorg voor verlichting zodat jij met een gerust hart in de tuin kunt zitten tijdens de heerlijke zomeravonden. Onze tuinaccessoires zijn perfect te combineren met onze hekwerken, schuttingen, poorten en overkappingen.

Tuinaccessoires van Hekwerkonline

Omdat het totaalplaatje in je tuin moet kloppen bieden wij je de beste tuinaccessoires om het af te maken. Zo vind je bij ons vlechtbanden om je privacy te waarborgen en zon en wind tegen te houden en mooie verlichting zodat je ook ’s avonds van je tuin kunt genieten.

Verlichting

Met onze verlichting zorg je voor sfeer én veiligheid in je tuin. De lampen bieden je zicht in het donker, voor bijvoorbeeld je voetpad maar ook voor gezelligheid en sfeer onder je overkapping. Je kunt de led-lampen gemakkelijk bevestigen op bijvoorbeeld dubbelstaafmat hekwerken en schanskorven. Omdat het led-verlichting is ben je bovendien ook nog eens duurzaam bezig!

Vlechtbanden

We kunnen ons goed voorstellen dat je wat privacy wil als je in de tuin zit. Om hieraan bij te dragen kun je onze privacystroken gebruiken die je bevestigt aan een hekwerk of poort om zo de openingen te dichten. Combineer dit met de tuinlampen of andere accessoires en je hebt je eigen kleine wereldje in je achtertuin, waar jij optimaal kunt genieten van het lekkere weer.

Parasols

Parasols, ook daarvoor moet je bij Hekwerkonline zijn. Heerlijk zitten in de zon, dat is wat de meeste Nederlanders erg fijn vinden. Maar op z’n tijd is schaduw ook heel welkom. Bijvoorbeeld wanneer er buiten gegeten wordt. Dan komen onze parasols van pas. De zweefparasol van Hekwerkonline is erg populair. Met de afmeting van de parasol van 400x300 centimeter, bedekt onze parasol bijna ieder terras. Wij hebben alle parasols op voorraad liggen voor een supersnelle bezorging. Kijk snel welke kleur parasol bij jouw huis of tuin past.

Cortenstaal producten

Cortenstaal bloembakken, cortenstaal brievenbus, cortenstaal tuinranden, cortenstaal haarden: wij leveren het allemaal. Maar wat is nou precies cortenstaal? Cortenstaal is het roestkleurige staal dat meer en meer in het straatbeeld voorkomt. Deze staalsoort, een product dat ook wel bekend is onder de naam COR-TEN-staal, is een metaallegering. Die legering bestaat in de basis uit ijzer en hieraan is koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd. Hekwerkonline levert bijna alles wat van cortenstaal gemaakt is. Kijk voor ons complete assortiment op onze website.

Dubbelstaafmat bloembakken

Bloemen en planten, wie wordt daar nou niet vrolijk van? Bij Hekwerkonline hebben wij niet zomaar een bloembak. Wij hebben bloembakken die je zonder bevestigingsmaterialen aan een van de meest populaire tuinafscheidingen kan bevestigen: het dubbelstaafmat hekwerk. En dit zonder gereedschap. De bloembakken zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren en fleuren je hekwerk en gehele tuinleven op. Wij zijn helemaal om, neem snel een kijkje tussen onze bloembakken en bestel gemakkelijk online.

Bloempotten

Unieke, luxueuze bloempotten. Dan zit je bij Hekwerkonline goed. In ons assortiment ook verkrijgbaar zijn handgemaakte bloempotten. Van klein tot heel erg groot. En dat in alle kleuren van de regenboog. Onze bloempotten kunnen het gehele jaar buiten staan en passen in elk type tuin.

Picknicktafels

En plekje creëren op het gras om lekker te zitten in de zomer. Dat kan gegarandeerd met onze picknicktafels. In ons assortiment hebben we verschillende soorten picknicktafels. De tafel van hardhout is een absolute bestsellers. Zoals je van een hardhouten picknicktafel mag verwachten, heeft deze een lange levensduur. Er valt echter meer te kiezen. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Eenvoudig zelf te plaatsen

Het voordeel van onze tuinaccessoires is dat je ze zelf gemakkelijk kunt bevestigen aan je hekwerk of andere tuinafscheidingen. Hiervoor heb je dus geen monteurs nodig. Je bestelt wat je nodig hebt bij ons en hebt binnen no-time zelf je verlichting of vlechtbanden hangen. Mocht het toch niet lukken of heb je tips nodig dan kun je natuurlijk gewoon contact met ons op nemen.

Passend bij de rest van je tuin

Onze tuinaccessoires zijn perfect te combineren met onze hekwerken, poorten, schuttingen en overkappingen. Zowel qua look, kleuren als afmetingen heb je keuze bij ons, dus je weet zeker dat je slaagt bij ons. Voor de lichten heb je bijvoorbeeld keuze uit de lichtkleur en de sterkte en voor de privacystroken heb je diverse kleuren en diverse weefwijzen.

Vragen over onze tuinaccessoires?

Heb je nog vragen over onze tuinaccessoires, hoe ze te plaatsen of waar je ze precies aan kunt bevestigen? Stel ze dan aan onze klantenservice! Zij weten er alles over en helpen je graag verder, zodat jij je tuin perfect kunt inrichten.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.