Wilgenmatten

Wilgenmatten zijn een perfecte decoratieve manier om een afscheiding en daarmee extra privacy in de tuin te creëren. Op zoek naar wilgenmatten voor in uw tuin? Bekijk snel ons assortiment.

Wilgenmatten

Het gebruik van wilgenmatten in de tuin is een decoratief en milieuvriendelijk gezien goede optie voor het creëren van een tuinafscheiding of extra privacy in uw tuin. Wilgenmatten kunnen dienen als schutting tussen twee tuinen, maar de wilgenmat kan ook goed gebruikt worden om bijvoorbeeld het stukje tuin waar de afvalcontainers staan mee af te schermen. Wilgenmatten bestaan uit wilgentakken of wilgentenen, welke aan elkaar gebonden zijn door middel van draad. Deze wilgenmatten kunnen tegen een schutting aan geplaatst worden en geven daardoor een hippe en decoratieve touch aan de tuin. Natuurlijk is het ook mogelijk om de wilgenmatten te beplanten, door er bijvoorbeeld klimop doorheen te laten lopen. Ben je op zoek naar extra bekleding voor in uw tuin en vind je wilgenmatten de perfecte manier? Bekijk dan snel ons assortiment!

Het plaatsen van wilgenmatten

Wilgenmatten worden vaak gebruikt als tuinafscheiding bij de schutting. Het is niet moeilijk om wilgenmatten tegen schuttingen aan te bevestigen; dit kan met spijkers of met binddraad. Wanneer je het tegen een open schutting (betongaas, gaaspaneel) aan wil plaatsen, dan kan je het best binddraad gebruiken. Hiervoor zijn ijzeren binddraadjes of tie-wraps goede en stevige varianten. Als je de wilgenmatten tegen een houten schutting wil plaatsen, kan je de wilgenmatten gemakkelijk vastzetten door spijkers of krammetjes te gebruiken. De krammetjes kunnen over het draad heen worden geplaatst welke de wilgenmat bij één houdt en kunnen gemakkelijk in de houten schutting geslagen worden. Bij gebruik van spijker slaat de spijker tussen de wilgentenen door in de schutting. Voor advies over het plaatsen van een wilgenmat kun je uiteraard gerust contact met ons opnemen!

Investeren in wilgenmatten

Wanneer je ervoor kiest om de tuin op te fleuren en een afscheiding van wilgenmatten te creëren, doe je een duurzame investering! Ten eerste gaan wilgenmatten lang mee, en kan je dus een lange tijd profijt hebben van de geplaatste wilgenmatten. Het komt zelfs zo nu en dan voor dat wilgenmatten wel 15 jaar meegaan! Ten tweede is de productie van wilgenmatten erg milieuvriendelijk; voor de productie van de wilgenmat worden namelijk geen bomen gekapt.

Wilgenmatten kopen bij Hekwerkonline

Een wilgenmat is een milieuvriendelijk doch decoratieve manier om een goed uitziende afscheiding in jouw tuin te creëren. Ben je op zoek naar wilgenmatten? Bij Hekwerkonline denken we uiteraard graag met je mee. Voor advies of vragen kan je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder (085 – 1301947 of info@hekwerkonline.nl)! Wanneer je bij Hekwerkonline besteld, zullen wij ervoor zorgen dat jouw bestelling binnen een paar dagen wordt geleverd bij jouw adres! Hekwerkonline biedt ook express levering als optie; wanneer je voor 15:00 uur bij ons bestelt, mag je erop rekenen dat jouw bestelling de volgende dag al in huis is!

Hulp Nodig?