Bamboematten

Bamboematten zijn de perfecte manier om op een decoratieve manier privacy te creëren in de tuin. Met bamboematten fleur je jouw tuinafscheiding in mum van tijd op. Bamboematten kunnen dienen om een stukje tuin mee af te schermen; zo kan je de matten bijvoorbeeld gebruiken om het stuk waar de fietsen staan af te schermen. Daarnaast kan je de bamboematten ook perfect verwerken tegen de schutting tussen twee tuinen. De matten bestaan uit bamboestokken die aan elkaar verbonden zijn door het gebruik van draad. De bamboematten zijn een graag geziene gast in de Nederlandse tuin, doordat het gebruik hiervan een hoop sfeer in de tuin brengt. Wanneer je de bamboematten liever voorziet van een groene touch is het uiteraard ook mogelijk om deze van klimop of een andere soort beplanting te voorzien. Benieuwd hoe je bamboematten in jouw tuin kan verwerken? Bekijk snel de mogelijkheden op onze website!

Hoe bevestig je bamboematten?

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw schutting of tuinafscheiding van bamboematten te voorzien en deze op een juiste manier te bevestigen; het ligt er maar net aan van welk materiaal jouw schutting is! Wanneer je jouw houten schutting wil voorzien van bamboematten, kan je goed gebruik maken van schroeven. Zorg er altijd voor dat je tussen de bamboe door schroeft en niet er doorheen; zo voorkom je dat het bamboe split. Wanneer je jouw gaas- of metalen schutting voorziet van de matten, kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van tie-wraps of ander binddraad. Je kan deze draden gemakkelijk bevestigen aan het bamboe en aan de schutting. Wil je advies over hoe je jouw bamboematten het best kan monteren aan jouw schutting? Neem gerust contact met onze specialisten op!

Duurzaamheid!

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om jouw tuin te voorzien van bamboematten, is dit een erg duurzame investering. Het materiaal gaat voor jaren mee, mits goed onderhouden, waardoor je dus niet snel opnieuw in jouw portemonnee hoeft te reiken. Daarbij is bamboe een duurzaam product omdat het het broeikaseffect en de opwarming van de aarde vermindert; de verwerking hiervan is dus niet slecht voor het milieu.

Bamboematten kopen bij Hekwerkonline

Op zoek naar een decoratieve doch effectieve manier om jouw schutting te beschutten? Bamboematten zijn de perfecte oplossing! Check, bij Hekwerkonline kijken en denken we uiteraard graag met je mee. Als je advies nodig hebt, of vragen betreft het materiaal hebt, kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan graag voor je klaar. Wij zijn bereikbaar op 085 – 1301947, of via het E-mail adres info@hekwerkonline.nl. Bij Hekwerkonline profiteer je van een grote voorraad, waardoor een bestelling binnen enkele dagen geleverd kan worden! Tot slot biedt Hekwerkonline ontzettend scherpe prijzen voor topkwaliteit! Genoeg redenen dus, om jouw bestelling bij Hekwerkonline te plaatsen.

Hulp Nodig?