Hedera

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Afmeting duikelstang
  1. 90 cm 3 artikelen

9 producten

Filter
per pagina

9 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hedera

De Hedera is een veelgebruikte plant in diverse tuinen. Je kunt deze plant ook wel kennen als de klimop. Het wordt veel gebruikt als tuinafscheiding of ter versiering van bijvoorbeeld muren. Doordat de hedera het hele jaar door groen blijft, geeft deze plant letterlijk meer leven aan jouw tuin. Zelfs in de wintermaanden zorgt het voor een minder kille sfeer. Terwijl de meeste platen en bomen hun bladeren verliezen, blijft de hedera sterk en groen. Op deze pagina vertellen we je nog veel meer over deze bekende en door veel tuiniers geliefde plant. Ook vertellen we je graag meer over het bestelproces en de mogelijkheden bij Hekwerkonline. Lees dus snel verder!

Hedera plant

De hedera plant behoort dus tot de familie van de klimop. Andere benamingen zijn bijvoorbeeld: de eiloof of lifte. Deze verschillende benamingen worden vaak door elkaar gebruikt. De hedera kun je zoals eerder al benoemd op diverse plekken in de tuin planten. Denk bijvoorbeeld aan jouw hekwerk, waar de hedera perfect tegenaan kan groeien of misschien naast jouw tuindeur, als een soort decoratie voor jouw entree. Meer weten over het plaatsen van jouw hedera? Wij kunnen jou er alles over vertellen.

Hedera planten

Waar je jouw hedera ook gaat planten, het is belangrijk dat deze wordt geplaatst in een voedzame en vochtige grond. Zorg er dus voor dat de grond het gehele jaar door ook voedzaam blijft, door bijvoorbeeld extra voeding toe te voegen. Laat je hierover altijd goed adviseren, zodat je niet voor de verkeerde, te veel of te weinig voeding kiest. Ook is het belangrijk dat je in de warmere periodes van het jaar zorgt dat de grond goed vochtig blijft. Dit kun je zelf heel eenvoudig doen met de tuinslang. Let hierbij wel op wanneer je dit doet. Wij raden af om de hedera in de middag water te geven. Doe dit wanneer de zon niet schijnt. Dus of heel vroeg ’s ochtends of laat in de avond. Anders zal de zon in combinatie met de waterdruppels ervoor zorgen dat de bladeren verbranden.

Hedera kant en klaar

De hedera wordt kant en klaar geleverd. Dit houdt in dat je niet hoeft te wachten tot dat de plant volgroeid is. Sommige mensen zien dit als een obstakel bij het aanschaffen van een klimop hedera. Koop je namelijk een hedera die nog moet groeien, dan is jouw tuinafscheiding niet direct afgeschermd. Gelukkig hoef je dankzij de hedera kant en klaar van Hekwerkonline niet zo lang te wachten en heb je direct de beschutting die je zoekt.

Hedera kopen

Een hedera kopen is heel gemakkelijk. Zeker omdat deze dus direct klaar is voor gebruik. Je bestelt op Hekwerkonline de hedera voor in jouw tuin en wij komen deze binnen 5 werkdagen bij jou thuis leveren. Niet tot aan jouw voordeur maar zelfs tot in de tuin. En dat is niet alles, want bij Hekwerkonline mag jij meer verwachten. Wat dat is? Dat lees je hieronder!

Hedera hibernica bij Hekwerkonline

Koop de hedera hibernica bij Hekwerkonline en ervaar het gemak. De plant wordt tot in jouw achtertuin bezorgd en indien je kiest voor montageservice zelfs voor jou geplaatst. Zo weet je zeker dat de Hedera stevig staat en jij hier het hele jaar plezier van zal ervaren. Wij nemen hierdoor het werk van jou over, waardoor het tuinieren een stuk gemakkelijker wordt. Service is voor ons heel belangrijk. Twijfel daarom niet om bij vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen jou graag bij het vinden van de antwoorden op al jouw vragen.