Rietmatten

Creëer op een eenvoudige manier een prachtige schutting met rietmatten. Te koop op Hekwerkonline.nl. Geleverd door heel NL en BE binnen 3 à 9 werkdagen.

Rietmatten

Schuttingen en erfafscheidingen komen in veel verschillende soorten en stijlen. Van houten en bamboe schuttingen tot diverse soorten hekwerken die als tuinafscheiding dienen. Tegenwoordig heb je een ruime keuze wanneer je jouw tuin van een omheining wilt voorzien. Bijvoorbeeld om inkijk naar binnen te voorkomen en daardoor meer privacy te creëren. Ook schuttingen bestaande uit rietmatten worden steeds populairder. Rietmatten kopen? Bij Hekwerkonline ben je aan het juiste adres!

Rietmatten schutting

Een schutting van rietmatten bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit rieten matten. Het riet dat hiervoor gebruikt wordt is afkomstig van zoetwaterriet. Deze stengels worden aan elkaar vastgebonden met behulp van een duurzaam binddraad. Naast rietmatten bestaan er ook zogenaamde rietplaten. In tegenstelling tot rietplaten kunnen matten wél opgerold worden. Hierdoor zijn ze wat handzamer en bovendien ook gemakkelijk te vervoeren. De levensduur van rietmatten bedraagt circa vijf jaar, afhankelijk van hoe en waar de matten zijn geplaatst. Ze blijven echter niet alleen jarenlang mooi, ze zijn ook nog eens zeer eenvoudig te bevestigen.

Op welke manieren kan ik de rietmatten bevestigen?

Met rietmatten kun je op een eenvoudige manier een prachtige schutting in je tuin zetten. Rietmatten kunnen op meerdere manieren bevestigd worden, bijvoorbeeld aan een gaaspaneel, hek of draadafsluiting. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn gegalvaniseerde ijzerdraadjes of tie-wraps. Plaats de matten op de gewenste plek tegen de gekozen ondergrond zoals een hek, draadafsluiting of gaaspaneel aan en bindt ze vervolgens stevig vast met de binddraadjes of tie-wraps. Deze kun je gemakkelijk tussen de rietstengels doorsteken. Trek het geheel stevig aan om ervoor te zorgen dat de rietmatten goed tegen de ondergrond bevestigd zitten. Dit om te voorkomen dat de matten gaan schuiven.

Rietmatten koop je op Hekwerkonline.nl

Rietmatten kopen? Op Hekwerkonline.nl vind je een ruim aanbod in verschillende afmetingen. De matten die wij verkopen worden allemaal op rol geleverd en kunnen indien gewenst eenvoudig op maat worden geknipt. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit verschillende diktes. Zo bieden wij onder meer rietmatten van 8 millimeter dik aan, maar ook matten met een dikte van 15 millimeter behoren tot de mogelijkheden. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kun je de gewenste producten in je winkelwagentje plaatsen en afrekenen. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen zullen wij ons uiterste best doen om jouw bestelling binnen 3 à 9 werkdagen op het aangegeven adres te bezorgen. Niet alleen in Nederland maar ook in België. Bovendien is verzending gratis vanaf een orderbedrag van 1250. Indien je nog vragen hebt verzoeken wij je vriendelijk contact op te nemen zodat wij met je mee kunnen denken.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.