Trellis bloembak Elan 130 Excellent, 89 x 42 x 42 cm

159,00
(incl. btw)
Trellis bloembak Elan 130 Excellent, 89 x 42 x 42 cm
Trellis bloembak Elan 130 Excellent, 89 x 42 x 42 cm

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Schrijf een beoordeling over Trellis bloembak Elan 130 Excellent, 89 x 42 x 42 cm
U plaatst een review over:Trellis bloembak Elan 130 Excellent, 89 x 42 x 42 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat kost een schutting?

De prijs van een schutting varieerd van een paar honderd euro tot een paar duizend euro, afhankelijk van het type schutting en de afmetingen. Om erachter te komen wat je precies zou betalen voor een schutting raden wij je aan om gebruik te maken van onze pakketten. Vul je afmetingen en opties in en zie direct vrijblijvend de prijs.

Kan ik een schutting zelf plaatsen?

Een schutting kun je prima zelf plaatsen. Houd er wel rekening mee dat het een zware klus is: de afzonderlijke onderdelen zoals de schuttingpanelen, de betonpalen en onderplaten zijn zwaar. Maar met goede wil en wat hulp is dit zonder al teveel gereedschap mogelijk. Je hebt in ieder geval een waterpas, zaag, boormachine en rolmaat nodig. Mocht je toch hulp nodig hebben dan staan wij telefonisch voor je klaar of kan je gebruik maken van onze montageservice.

Welke schutting gaat het langst mee?

De schuttingen van Hekwerkonline hebben een lange levensduur. Toch zitten er veel verschillen in soorten schuttingen en het type hout. Aluminium en composiet schutingen zijn het duurzaamste en zullen daarom het langst meegaan. Heb je liever een houten schutting en een lange levensduur, dan raden wij aan om voor de hout beton schutting te gaan. Door het gebruik van beton is er geen grondcontact met het hout, waardoor deze schuttingen een stuk langer meegaan dan een volledige houten schutting. Grenen hout heeft als eigenschap dat het geïmpregneerd is om de levensduur te verlengen, douglas is op zichzelf al erg duurzaam. Je kan met deze schuttingen zonder beton minimaal een levensduur van 10-15 jaar verwachten. Ben je opzoek naar een schutting die nog langer meegaat dan is hardhout wellicht een goede keuze. Hardhout kan 25 jaar of zelfs langer meegaan.

Is een schutting verzekerd?

In de herfst- en zomerperiode kan het aardig stormen in Nederland. De harde wind kan er zelfs voor zorgen dat de schuttingpanelen omwaaien of dat er een omgewaaide boom op valt. Heel vervelend. De vraag is dan ook of de verzekering dit probleem dekt. Normaliter wordt stormschade gewoon gedekt onder je inboedelverzekering. Houd er wel rekening mee dat de schutting vaak op de erfgrens staat en dat feitelijk de schutting voor de helft van de buren is en dat het uitgekeerde bedrag daarom 50% bedraagt.

Wat is het beste hout voor een schutting?

Voor een houten schutting kan je gebruik maken voor verschillende soorten hout. De beste soort hout is dan ook niet echt aan de orde. Het soort hout is meer een kwestie van smaak. Grenen hout is een voordelige optie en geïmpregneerd, douglas daarentegen is niet geïmpregneerd en kun je zelf nog beitsen of verven. Hardhout heeft een wat luxere uitstraling en kan langer meegaan. Je kunt ook gaan voor een stijlvol luxe schutting paneel. Alle schuttingen zijn geproduceerd om jaren mee te gaan. 

Zijn de schuttingen van Hekwerkonline eenvoudig te installeren?

Ja, veel van onze schuttingen zijn gemakkelijk zelf te installeren en worden geleverd met duidelijke montage-instructies.

Hoe onderhoud ik de schuttingen van Hekwerkonline?

Het onderhoud varieert per materiaal. Over het algemeen raden we regelmatige inspecties en indien nodig reiniging aan, evenals het gebruik van beschermende middelen zoals lakken of oliën om de levensduur van uw schuttingen te verlengen. In de categorie schutting beits kun je alle benodigde onderhoudsmiddelen vinden om je schutting perfect te onderhouden.

Biedt Hekwerkonline advies bij het kiezen van de juiste schutting voor mijn project?

Ja, ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste schutting voor uw project. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail voor professioneel advies.