Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Staartgrendel voor houten tuinpoort 400mm

Onze prijs 10,95
(incl. btw)
Staartgrendel voor houten tuinpoort 400mm
Staartgrendel voor houten tuinpoort 400mm
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
Staartgrendel voor houten tuinpoort
Onze prijs 10,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Staartgrendel

Om de dubbele poorten van Hekwerkonline goed vast te zetten is een staartgrendel een uitstekende oplossing. Naast een grondgrendel is de staartgrendel hiervoor uitermate geschikt. De staartgrendel wordt aan de bovenkant van de poort bevestigd, zo kan deze aan de bovenlat vastgezet worden. De deur wordt hierdoor vergrendeld en kan niet openwaaien. Dit komt ten goede van de levensduur.

De staartgrendel heeft een lengte van 40 cm en is verzinkt. Dit verlengt de levensduur van de staartgrendel. De staartgrendel heeft een ronde staart met handgreep en sluitplaat De pen heeft een diameter van 16 mm. De staartgrendel wordt geleverd zonder schroeven, maar inclusief losse geleiders die met spaanplaatschroeven aan de deur vast gemonteerd kunnen worden. De staartgrendel is ook beschikbaar in het zwart.

Je kan de staartgrendel eenvoudig monteren. Allereerst bevestig je de sluitlus aan de bovenbalk van de poort en de grendel met plaat aan de bovenkant van de tuinpoort. Je kan de poort sluiten door de grendelpen door de sluitlus te steken. Indien je de poort weer wilt openen kun je eenvoudig aan de staart van de grendel trekken.

Schrijf een beoordeling over Staartgrendel voor houten tuinpoort 400mm
U plaatst een review over:Staartgrendel voor houten tuinpoort 400mm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.