Staartgrendel voor houten tuinpoort 400mm

Onze prijs 10,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
Staartgrendel voor houten tuinpoort
Onze prijs 10,95

Staartgrendel

Om de dubbele poorten van Hekwerkonline goed vast te zetten is een staartgrendel een uitstekende oplossing. Naast een grondgrendel is de staartgrendel hiervoor uitermate geschikt. De staartgrendel wordt aan de bovenkant van de poort bevestigd, zo kan deze aan de bovenlat vastgezet worden. De deur wordt hierdoor vergrendeld en kan niet openwaaien. Dit komt ten goede van de levensduur.

De staartgrendel heeft een lengte van 40 cm en is verzinkt. Dit verlengt de levensduur van de staartgrendel. De staartgrendel heeft een ronde staart met handgreep en sluitplaat De pen heeft een diameter van 16 mm. De staartgrendel wordt geleverd zonder schroeven, maar inclusief losse geleiders die met spaanplaatschroeven aan de deur vast gemonteerd kunnen worden. De staartgrendel is ook beschikbaar in het zwart.

Je kan de staartgrendel eenvoudig monteren. Allereerst bevestig je de sluitlus aan de bovenbalk van de poort en de grendel met plaat aan de bovenkant van de tuinpoort. Je kan de poort sluiten door de grendelpen door de sluitlus te steken. Indien je de poort weer wilt openen kun je eenvoudig aan de staart van de grendel trekken.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Staartgrendel voor houten tuinpoort 400mm
U plaatst een review over:Staartgrendel voor houten tuinpoort 400mm
Uw waardering
Hulp Nodig?