De verstelbare paumelle voor metalen poortframe gebruik je in combinatie met een plaatduim om een tuinpoort of schuttingdeur aan op te hangen. Zo maak je eenvoudig een scharnierend deel aan je schutting voor de deur. Het voordeel van deze verstelbare paumelle is dat je het hekwerk nog kunt afstellen na montage. Het staal is verzinkt, wat de paumelle bestand maakt tegen roest. De diameter van de duim is 13 mm, de lengte is 118 mm. De metrische maat van het schroefdraad is M14. Moeren zijn inbegrepen

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Verstelbare paumelle voor stalen frame
U plaatst een review over:Verstelbare paumelle voor stalen frame
Uw waardering
Hulp Nodig?