Uni-beslag voor betonpaal

Onze prijs 2,75
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
10101926
Onze prijs 2,75

Uni-beslag is nodig voor het monteren van een houten tuinscherm aan een betonnen paal. Het uni-beslag is beschikbaar in RVS en in geel verzinkt. Het uni-beslag in geel verzinkt is zolang de voorraad strekt en dus beschikbaar zolang wij het aanbieden in onze webshop.  

Het uni-beslag bestaat uit vier verbindingshoekjes met RVS coating, bijbehorende schroeven en patentbouten. De patentbout gaat volledig door de betonnen paal heen en wordt vastgedraaid met een moer aan de andere kant van de paal voor extra stevigheid. Per tussenpaal of eindpaal is één set uni-beslag nodig. Bij een hoekpaal zijn er twee sets uni-beslag nodig.  

Tip: Als er een gat door een betonnen paal moet worden geboord, teken dan de juiste hoogte af en boor voorzichtig van twee kanten naar het midden toe. Als er vanaf één kant door de hele paal heen geboord wordt, is er kans dat je het beton beschadigt of dat er stukjes beton afbreken.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Uni-beslag voor betonpaal
U plaatst een review over:Uni-beslag voor betonpaal
Uw waardering
Hulp Nodig?