Beton afdekkap voor rotsmotief platen

Onze prijs 33,95
(incl. btw)
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
AB1
Onze prijs 33,95
Levertijd: 5-10 werkdagen
  • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Extra onderdelen nodig?
  • Montage in Nederland & België

Onderplaat met rotsmotief van beton

Wil je je schutting mooi afwerken en wil je ervoor zorgen dat je schutting een langere levensduur heeft? Dan is de betonplaat van Hekwerkonline de ideale oplossing. Deze betonplaat wordt aan de onderkant van de schutting geplaatst, waardoor het hout niet in contact komt met de aarde. Deze betonplaat is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: antraciet en grijs.

Antraciet & grijs betonplaat met rotsmotief

De onderplaat met rotsmotief van beton licht grijs of antraciet is 36 cm hoog en 3.5 cm dik. Deze onderplaat is licht grijs of antraciet gekleurd en glad aan beide zijden. De 35 mm robuuste onderplaat is gemaakt van beton en is extra sterk. Door de onderplaat verhoogd u de levensduur van de schutting doordat de schutting vanuit de grond niet nat wordt. Deze kunnen op elkaar geplaatst worden om zo een hoogte te krijgen van totaal 72cm - 75cm aan betonnen onderplaat met rotsmotief. 

Deze 184 cm onderplaat van beton voor betonpalen schuttingen valt aan beide kanten 2 cm in uw betonpalen met sleuf aan de onderzijde. Zo blijft er 180 cm tussenruimte over voor uw tuinschermen van 180cm.

Er kan kalkuitslag ontstaan. Dit is een natuurlijke reactie tussen water en cement. Deze reactie geeft een witte uitslag op de betonproducten. Op de constructieve waarden heeft dit echter geen enkele invloed. Door de betonproducten te coaten kun je dit grotendeels voorkomen.

Beton onderplaat van Hekwerkonline

Wil je graag meer weten over betonnen onderplaten? Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Beton afdekkap voor rotsmotief platen
U plaatst een review over:Beton afdekkap voor rotsmotief platen
Uw waardering
Hulp Nodig?