Beton afdekkap voor rotsmotief platen

Onze prijs 33,95
(incl. btw)
Betonnen onderplaten voor hout betonschuttingen 184 cm x 24 cm
Beton afdekkap voor rotsmotief platen
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
AB1
Onze prijs 33,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Onderplaat met rotsmotief van beton

Wil je je schutting mooi afwerken en wil je ervoor zorgen dat je schutting een langere levensduur heeft? Dan is de betonplaat van Hekwerkonline de ideale oplossing. Deze betonplaat wordt aan de onderkant van de schutting geplaatst, waardoor het hout niet in contact komt met de aarde. Deze betonplaat is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: antraciet en grijs.

Antraciet & grijs betonplaat met rotsmotief

De onderplaat met rotsmotief van beton licht grijs of antraciet is 36 cm hoog en 3.5 cm dik. Deze onderplaat is licht grijs of antraciet gekleurd en glad aan beide zijden. De 35 mm robuuste onderplaat is gemaakt van beton en is extra sterk. Door de onderplaat verhoogd u de levensduur van de schutting doordat de schutting vanuit de grond niet nat wordt. Deze kunnen op elkaar geplaatst worden om zo een hoogte te krijgen van totaal 72cm - 75cm aan betonnen onderplaat met rotsmotief. 

Deze 184 cm onderplaat van beton voor betonpalen schuttingen valt aan beide kanten 2 cm in uw betonpalen met sleuf aan de onderzijde. Zo blijft er 180 cm tussenruimte over voor uw tuinschermen van 180cm.

Er kan kalkuitslag ontstaan. Dit is een natuurlijke reactie tussen water en cement. Deze reactie geeft een witte uitslag op de betonproducten. Op de constructieve waarden heeft dit echter geen enkele invloed. Door de betonproducten te coaten kun je dit grotendeels voorkomen.

Beton onderplaat van Hekwerkonline

Wil je graag meer weten over betonnen onderplaten? Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.