De Douglas houten afdeklat van Hekwerkonline is piramidevormig en is geschikt voor schuttingen met een 3-planks tussenruimte, dus tuinschermen met verticale planken en een ligger ertussen. Zoals de houten tuinschermen van Hekwerkonline. De sponning in de afdeklat is 5 cm breed, zodat er genoeg ruimte is voor een 3-planks scherm.

De Douglas houten afdeklat is glad geschaafd en geschikt voor Douglas tuinschermen met verticale planken. Het piramidevormige dakje op de latten beschermt de tuinschermen niet alleen tegen weersinvloeden, maar zorgt ook voor een fraaie afwerking van uw houten schutting.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Afdeklat douglas hout | lengte 180 cm
U plaatst een review over:Afdeklat douglas hout | lengte 180 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?