Ronde paal 200 cm

9,95
(incl. btw)

De ronde palen met een gekruinde, ook wel platte, bovenkant, van Hekwerkonline zijn voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Zo kun je de palen heel goed gebruiken in combinatie met tuingaas en zijn de ronde tuinpalen ook goed te gebruiken als boompalen.

Ronde tuinpalen van Hekwerkonline

De houten ronde palen van Hekwerkonline hebben een gekruinde, platte, bovenkant en een puntvormige onderkant. De punt aan de onderzijde van de paal zorgt ervoor dat de palen heel gemakkelijk in de grond geslagen kunnen worden en daarmee stevig staan.

De palen zijn van grenenhout gemaakt. Dit is één van de meest gebruikte soorten hardhout in Nederland en wordt veel in tuinafscheidingen toegepast, zoals een grenen schutting. Onze houten palen zijn standaard te bestellen met een lengte van 200 cm en een diameter van 6 cm. 

Wat is rondhout?

Rondhout wordt veel gebruikt in tuinen als bijvoorbeeld boompaal of als afrastering paal. De houten palen zijn in het rond over de lengte gefreesd. Hierdoor hebben ze over de gehele lengte van de paal dezelfde dikte.

Ronde paal voor tuingaas

De tuinpalen van rondhout worden vaak toegepast in combinatie met tuingaas. Het gaashekwerk wordt aan de houten palen bevestigd met behulp van krammen. De lengte van de houten paal kan voor de beide hoogtes van ons tuingaas gebruikt worden. 

De combinatie van het groene tuingaas en de houten palen zorgt voor een stevig hekwerk met een natuurlijke uitstraling.

Bestel nu jouw ronde paal online

Jouw nieuwe hekwerk of tuinafscheiding bestel je eenvoudig en snel online bij Hekwerkonline. Wil je graag al onze tuinafscheidingen zien? Bekijk hier ons aanbod hekwerken, schuttingen en schanskorven. Al onze tuinafscheidingen en bijbehorende accessoires worden met hoogstaande kwaliteit geleverd. Daarom heb je altijd 15 jaar garantie op onze producten!

Voor meer informatie en antwoorden op al je vragen bekijk onze veelgestelde vragen of stel jouw vraag via onze chat.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Ronde paal 200 cm
U plaatst een review over:Ronde paal 200 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?