Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Ronde paal 200 cm

9,95
(incl. btw)
Ronde paal 200 cm
Ronde paal 200 cm

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Ronde tuinpalen van Hekwerkonline

De houten ronde palen van Hekwerkonline hebben een gekruinde, platte, bovenkant en een puntvormige onderkant. De punt aan de onderzijde van de paal zorgt ervoor dat de palen heel gemakkelijk in de grond geslagen kunnen worden en daarmee stevig staan.

De palen zijn van grenenhout gemaakt. Dit is één van de meest gebruikte soorten hardhout in Nederland en wordt veel in tuinafscheidingen toegepast, zoals een grenen schutting. Onze houten palen zijn standaard te bestellen met een lengte van 200 cm en een diameter van 6 cm. 

Wat is rondhout?

Rondhout wordt veel gebruikt in tuinen als bijvoorbeeld boompaal of als afrastering paal. De houten palen zijn in het rond over de lengte gefreesd. Hierdoor hebben ze over de gehele lengte van de paal dezelfde dikte.

Ronde paal voor tuingaas

De tuinpalen van rondhout worden vaak toegepast in combinatie met tuingaas. Het gaashekwerk wordt aan de houten palen bevestigd met behulp van krammen. De lengte van de houten paal kan voor de beide hoogtes van ons tuingaas gebruikt worden. 

De combinatie van het groene tuingaas en de houten palen zorgt voor een stevig hekwerk met een natuurlijke uitstraling.

Bestel nu jouw ronde paal online

Jouw nieuwe hekwerk of tuinafscheiding bestel je eenvoudig en snel online bij Hekwerkonline. Wil je graag al onze tuinafscheidingen zien? Bekijk hier ons aanbod hekwerken, schuttingen en schanskorven. Al onze tuinafscheidingen en bijbehorende accessoires worden met hoogstaande kwaliteit geleverd. Daarom heb je altijd 15 jaar garantie op onze producten!

Voor meer informatie en antwoorden op al je vragen bekijk onze veelgestelde vragen of stel jouw vraag via onze chat.

Schrijf een beoordeling over Ronde paal 200 cm
U plaatst een review over:Ronde paal 200 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.