Ronde paal 200 cm

€ 9,95
Inclusief btw

De ronde palen met een gekruinde, ook wel platte, bovenkant, van Hekwerkonline zijn voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Zo kun je de palen heel goed gebruiken in combinatie met tuingaas en zijn de ronde tuinpalen ook goed te gebruiken als boompalen.

Ronde tuinpalen van Hekwerkonline

De houten ronde palen van Hekwerkonline hebben een gekruinde, platte, bovenkant en een puntvormige onderkant. De punt aan de onderzijde van de paal zorgt ervoor dat de palen heel gemakkelijk in de grond geslagen kunnen worden en daarmee stevig staan.

De palen zijn van grenenhout gemaakt. Dit is één van de meest gebruikte soorten hardhout in Nederland en wordt veel in tuinafscheidingen toegepast, zoals een grenen schutting. Onze houten palen zijn standaard te bestellen met een lengte van 200 cm en een diameter van 6 cm. 

Wat is rondhout?

Rondhout wordt veel gebruikt in tuinen als bijvoorbeeld boompaal of als afrastering paal. De houten palen zijn in het rond over de lengte gefreesd. Hierdoor hebben ze over de gehele lengte van de paal dezelfde dikte.

Ronde paal voor tuingaas

De tuinpalen van rondhout worden vaak toegepast in combinatie met tuingaas. Het gaashekwerk wordt aan de houten palen bevestigd met behulp van krammen. De lengte van de houten paal kan voor de beide hoogtes van ons tuingaas gebruikt worden. 

De combinatie van het groene tuingaas en de houten palen zorgt voor een stevig hekwerk met een natuurlijke uitstraling.

Bestel nu jouw ronde paal online

Jouw nieuwe hekwerk of tuinafscheiding bestel je eenvoudig en snel online bij Hekwerkonline. Wil je graag al onze tuinafscheidingen zien? Bekijk hier ons aanbod hekwerken, schuttingen en schanskorven. Al onze tuinafscheidingen en bijbehorende accessoires worden met hoogstaande kwaliteit geleverd. Daarom heb je altijd 15 jaar garantie op onze producten!

Voor meer informatie en antwoorden op al je vragen bekijk onze veelgestelde vragen of stel jouw vraag via onze chat.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Ronde paal 200 cm
U plaatst een review over:Ronde paal 200 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?