Prikkeldraad 250 meter

Vanaf € 79,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
1010193

Prikkeldraad op een rol van 250 meter in de kleuren groen en zwart, worden vaak gebruikt bij een hekwerk, schutting of als afrastering gebruikt om een weide. Hekwerkonline maakt gebruik van extra dik draad als prikkeldraad, dit product wordt namelijk veel gebruikt als afzetting voor een weide. Hier heb je een goede kwaliteit voor nodig, daarom maken wij gebruik van 2 x 4 mm dik draad. Dit product is zeer goed te combineren met onze ronde palen en krammen.

Prikkeldraad van Hekwerkonline

Prikkeldraad wordt ook wel puntdraad genoemd. Prikkeldraad, of puntdraad, kan voor meerdere doeleinden erg handig zijn. Daarom is het ideaal als je standaard een rol prikkeldraad thuis hebt liggen, zodat je altijd wat achter de hand hebt. Prikkeldraad is natuurlijk erg scherp dus je moet wel goed bedenken op welke plek je dit prikkeldraad gaat gebruiken. Is het hard nodig om ongewenste gasten tegen te houden? Dan zou je hiervoor prikkeldraad kunnen gebruiken. Bij Hekwerkonline ben je in ieder geval aan het juiste adres, want wij hebben verschillende soorten prikkeldraad die je kunt gebruiken.

Prikkeldraad in het assortiment

Indringers kun je dus gemakkelijk tegenhouden door middel van het spannen van prikkeldraad boven je hek of schutting. Hierdoor kan niemand zonder kleerscheuren over het hek heen klimmen. Daarnaast wordt prikkeldraad ook vaak gebruikt als erfafscheiding in de wei. Er wordt een ruimte afgebakend voor dieren, waardoor er een mooie afrastering ontstaat in de wei. In ons assortiment vind je verschillende soorten prikkeldraad, waaronder prikkeldraad van 200 meter verzinkt, maar ook prikkeldraad van 250 meter in het groen en het zwart. Bedenk daarom goed wat je met het prikkeldraad gaat doen en welk prikkeldraad het beste daarbij past.

Het gebruik van prikkeldraad

Prikkeldraad staat natuurlijk bekend om de scherpe punten, waardoor je dit niet gemakkelijk kunt ophangen. Het is belangrijk dat je gebruik maakt van goede handschoenen, zodat je jezelf in ieder geval niet kunt bezeren. Het prikkeldraad kun je bevestigen met krammen. Span je dit prikkeldraad door de weide? Dan kun je dit bevestigen aan ronde palen, die je ook vindt in ons assortiment.

Online prikkeldraad bestellen

Heb je prikkeldraad gevonden wat past bij jouw doel? Dan is het handig om dit te bestellen, want het komt sowieso altijd een keer van past. Wacht dus niet langer en plaats een online bestelling, waardoor je in ieder geval indringers buiten kunt houden. De bestelling ontvang je binnen 3 tot 5 werkdagen thuis, zodat je direct bezig kunt met het plaatsen van het prikkeldraad. Nog meer nodig bij Hekwerkonline? Plaats dan alles gemakkelijk in één bestelling zodat je alles tegelijk in huis ontvangt.

Meer weten over ons prikkeldraad

Heb je nog vragen over prikkeldraad? Wat je er allemaal mee kunt doen en hoe je het kunt gebruiken? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice. De specialisten kunnen je alles vertellen en daarbij al je vragen beantwoord. Ook voor een passend advies kun je even contact met ze opnemen. Je kunt ze bereiken per telefoon, email of stuur een chatbericht via de website. Zij helpen je graag verder.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Prikkeldraad 250 meter
U plaatst een review over:Prikkeldraad 250 meter
Uw waardering
Hulp Nodig?