Prikkeldraad 250 meter

Onze prijs 79,95
(incl. btw)
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
1010193
Onze prijs 79,95
Levertijd: binnen 5 werkdagen
 • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Extra onderdelen nodig?
 • Montage in Nederland & België

Prikkeldraad van Hekwerkonline

Prikkeldraad wordt ook wel puntdraad genoemd. Prikkeldraad, of puntdraad, kan voor meerdere doeleinden erg handig zijn. Daarom is het ideaal als je standaard een rol prikkeldraad thuis hebt liggen, zodat je altijd wat achter de hand hebt. Prikkeldraad is natuurlijk erg scherp dus je moet wel goed bedenken op welke plek je dit prikkeldraad gaat gebruiken. Is het hard nodig om ongewenste gasten tegen te houden? Dan zou je hiervoor prikkeldraad kunnen gebruiken. Bij Hekwerkonline ben je in ieder geval aan het juiste adres, want wij hebben verschillende soorten prikkeldraad die je kunt gebruiken.

Prikkeldraad in het assortiment

Indringers kun je dus gemakkelijk tegenhouden door middel van het spannen van prikkeldraad boven je hek of schutting. Hierdoor kan niemand zonder kleerscheuren over het hek heen klimmen. Daarnaast wordt prikkeldraad ook vaak gebruikt als erfafscheiding in de wei. Er wordt een ruimte afgebakend voor dieren, waardoor er een mooie afrastering ontstaat in de wei. In ons assortiment vind je verschillende soorten prikkeldraad, waaronder prikkeldraad van 200 meter verzinkt, maar ook prikkeldraad van 250 meter in het groen en het zwart. Bedenk daarom goed wat je met het prikkeldraad gaat doen en welk prikkeldraad het beste daarbij past.

Het gebruik van prikkeldraad

Prikkeldraad staat natuurlijk bekend om de scherpe punten, waardoor je dit niet gemakkelijk kunt ophangen. Het is belangrijk dat je gebruik maakt van goede handschoenen, zodat je jezelf in ieder geval niet kunt bezeren. Het prikkeldraad kun je bevestigen met krammen. Span je dit prikkeldraad door de weide? Dan kun je dit bevestigen aan ronde palen, die je ook vindt in ons assortiment.

Online prikkeldraad bestellen

Heb je prikkeldraad gevonden wat past bij jouw doel? Dan is het handig om dit te bestellen, want het komt sowieso altijd een keer van past. Wacht dus niet langer en plaats een online bestelling, waardoor je in ieder geval indringers buiten kunt houden. De bestelling ontvang je binnen 3 tot 5 werkdagen thuis, zodat je direct bezig kunt met het plaatsen van het prikkeldraad. Nog meer nodig bij Hekwerkonline? Plaats dan alles gemakkelijk in één bestelling zodat je alles tegelijk in huis ontvangt.

Meer weten over ons prikkeldraad

Heb je nog vragen over prikkeldraad? Wat je er allemaal mee kunt doen en hoe je het kunt gebruiken? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice. De specialisten kunnen je alles vertellen en daarbij al je vragen beantwoord. Ook voor een passend advies kun je even contact met ze opnemen. Je kunt ze bereiken per telefoon, email of stuur een chatbericht via de website. Zij helpen je graag verder.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Prikkeldraad 250 meter
U plaatst een review over:Prikkeldraad 250 meter
Uw waardering
Hulp Nodig?