Prikkeldraad 250 meter

Vanaf 79,95
Inclusief btw

Prikkeldraad op een rol van 250 meter in de kleuren groen en zwart, worden vaak gebruikt bij een hekwerk, schutting of als afrastering gebruikt om een weide. Hekwerkonline maakt gebruik van extra dik draad als prikkeldraad, dit product wordt namelijk veel gebruikt als afzetting voor een weide. Hier heb je een goede kwaliteit voor nodig, daarom maken wij gebruik van 2 x 4 mm dik draad. Dit product is zeer goed te combineren met onze ronde palen en krammen.

Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
SKU
1010193

Prikkeldraad 250 meter groen en zwart

Prikkeldraad heet officieel puntdraad, echter wordt in de volksmond bijna altijd prikkeldraad gebruikt. Prikkeldraad is ideaal om je afrastering te maken. Dit prikkeldraad wordt op een rol van 250 meter geleverd en heeft een draad dikte van  2 x 4 mm.

Tips!

Dit product is makkelijk te plaatsen, maak tijdens het plaatsen van prikkeldraad wel gebruik van goede handschoenen. Dit zorgt ervoor dat je je handen niet openhaalt aan de punten. Om een mooie en sterke afrastering te krijgen maak je gebruik van houten palen en krammen. Om extra stevigheid te krijgen kun je gebruik maken van snelbeton, betonmortel of kongcrete.

Heb je advies nodig?

Wil je graag meer informatie voordat je een bestelling plaatst? Stel dan je vraag via de chat, whatsapp, telefoon of neem contact met ons op.

Lees meer

Specificaties

Meer informatie
Draad dikte 2.0 x 4 mm
Lengte Rol á 250 meter
Materiaal Staal (verzinkt & gecoat)
Meerdere kleuren beschikbaar? Ja

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Prikkeldraad 250 meter
U plaatst een review over:Prikkeldraad 250 meter
Uw waardering
Chat nu

Chat met mij

Tom Heining