Prikkeldraad 250 meter

Onze prijs 79,95
(incl. btw)
Prikkeldraad 250 meter
Prikkeldraad 250 meter
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
1010193
Onze prijs 79,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Prikkeldraad van Hekwerkonline

Prikkeldraad wordt ook wel puntdraad genoemd. Prikkeldraad, of puntdraad, kan voor meerdere doeleinden erg handig zijn. Daarom is het ideaal als je standaard een rol prikkeldraad thuis hebt liggen, zodat je altijd wat achter de hand hebt. Prikkeldraad is natuurlijk erg scherp dus je moet wel goed bedenken op welke plek je dit prikkeldraad gaat gebruiken. Is het hard nodig om ongewenste gasten tegen te houden? Dan zou je hiervoor prikkeldraad kunnen gebruiken. Bij Hekwerkonline ben je in ieder geval aan het juiste adres, want wij hebben verschillende soorten prikkeldraad die je kunt gebruiken.

Prikkeldraad in het assortiment

Indringers kun je dus gemakkelijk tegenhouden door middel van het spannen van prikkeldraad boven je hek of schutting. Hierdoor kan niemand zonder kleerscheuren over het hek heen klimmen. Daarnaast wordt prikkeldraad ook vaak gebruikt als erfafscheiding in de wei. Er wordt een ruimte afgebakend voor dieren, waardoor er een mooie afrastering ontstaat in de wei. In ons assortiment vind je verschillende soorten prikkeldraad, waaronder prikkeldraad van 200 meter verzinkt, maar ook prikkeldraad van 250 meter in het groen en het zwart. Bedenk daarom goed wat je met het prikkeldraad gaat doen en welk prikkeldraad het beste daarbij past.

Het gebruik van prikkeldraad

Prikkeldraad staat natuurlijk bekend om de scherpe punten, waardoor je dit niet gemakkelijk kunt ophangen. Het is belangrijk dat je gebruik maakt van goede handschoenen, zodat je jezelf in ieder geval niet kunt bezeren. Het prikkeldraad kun je bevestigen met krammen. Span je dit prikkeldraad door de weide? Dan kun je dit bevestigen aan ronde palen, die je ook vindt in ons assortiment.

Online prikkeldraad bestellen

Heb je prikkeldraad gevonden wat past bij jouw doel? Dan is het handig om dit te bestellen, want het komt sowieso altijd een keer van past. Wacht dus niet langer en plaats een online bestelling, waardoor je in ieder geval indringers buiten kunt houden. De bestelling ontvang je binnen 3 tot 5 werkdagen thuis, zodat je direct bezig kunt met het plaatsen van het prikkeldraad. Nog meer nodig bij Hekwerkonline? Plaats dan alles gemakkelijk in één bestelling zodat je alles tegelijk in huis ontvangt.

Meer weten over ons prikkeldraad

Heb je nog vragen over prikkeldraad? Wat je er allemaal mee kunt doen en hoe je het kunt gebruiken? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice. De specialisten kunnen je alles vertellen en daarbij al je vragen beantwoord. Ook voor een passend advies kun je even contact met ze opnemen. Je kunt ze bereiken per telefoon, email of stuur een chatbericht via de website. Zij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.