Prikkeldraad 200 meter verzinkt

69,95
(incl. btw)

Prikkeldraad verzinkt wordt op een rol van 200 meter geleverd, Hekwerkonline heeft speciaal gekozen voor 2 x 4 mm dik draad gekozen. Hierdoor is het mogelijk om ons prikkeldraad voor elke afrastering te gebruiken. Deze draaddikte zorgt voor extra stevigheid en is dus ook mogelijk voor om een weide te plaatsen. Prikkeldraad van Hekwerkonline wordt vaak geplaatst in combinatie met onze ronde palen, prikkeldraad kun je het beste vast zetten met krammen.

Prikkeldraad 200 meter thermisch verzinkt

In de volksmond gebruikt met het woord prikkeldraad maar eigenlijk heet het officieel puntdraad. Puntdraad oftewel prikkeldraad is ideaal voor een afrastering voor bijvoorbeeld een weide. Op deze rol zit 200 meter verzinkt prikkeldraad en heeft een draad dikte van  2 x 4 mm. Dit is extra dik en stevig zodat je ons prikkeldraad voor elke afrastering kunt gebruiken.

Tips!

Prikkeldraad van Hekwerkonline is makkelijk te plaatsen, ons prikkeldraad is makkelijk van de rol af te krijgen. Hierdoor werkt het snel en makkelijk. Wij adviseren om gebruik te maken van goede handschoenen, hierdoor loop je minder kans om je zelf te bezeren. Om je erfafscheiding mooi en strak te krijgen maak je gebruik van houten palen en krammen. Om extra stevigheid te krijgen kun je gebruik maken van snelbetonbetonmortel of kongcrete.

Heb je advies nodig?

Wil je graag meer informatie voordat je een bestelling plaatst? Stel dan je vraag via de chat, whatsapp, telefoon of neem contact met ons op.

 

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Prikkeldraad 200 meter verzinkt
U plaatst een review over:Prikkeldraad 200 meter verzinkt
Uw waardering
Hulp Nodig?