Prikkeldraad 200 meter verzinkt

69,95
Inclusief btw

Prikkeldraad verzinkt wordt op een rol van 200 meter geleverd, Hekwerkonline heeft speciaal gekozen voor 2 x 4 mm dik draad gekozen. Hierdoor is het mogelijk om ons prikkeldraad voor elke afrastering te gebruiken. Deze draaddikte zorgt voor extra stevigheid en is dus ook mogelijk voor om een weide te plaatsen. Prikkeldraad van Hekwerkonline wordt vaak geplaatst in combinatie met onze ronde palen, prikkeldraad kun je het beste vast zetten met krammen.

Prikkeldraad 200 meter thermisch verzinkt

In de volksmond gebruikt met het woord prikkeldraad maar eigenlijk heet het officieel puntdraad. Puntdraad oftewel prikkeldraad is ideaal voor een afrastering voor bijvoorbeeld een weide. Op deze rol zit 200 meter verzinkt prikkeldraad en heeft een draad dikte van  2 x 4 mm. Dit is extra dik en stevig zodat je ons prikkeldraad voor elke afrastering kunt gebruiken.

Tips!

Prikkeldraad van Hekwerkonline is makkelijk te plaatsen, ons prikkeldraad is makkelijk van de rol af te krijgen. Hierdoor werkt het snel en makkelijk. Wij adviseren om gebruik te maken van goede handschoenen, hierdoor loop je minder kans om je zelf te bezeren. Om je erfafscheiding mooi en strak te krijgen maak je gebruik van houten palen en krammen. Om extra stevigheid te krijgen kun je gebruik maken van snelbetonbetonmortel of kongcrete.

Heb je advies nodig?

Wil je graag meer informatie voordat je een bestelling plaatst? Stel dan je vraag via de chat, whatsapp, telefoon of neem contact met ons op.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Prikkeldraad 200 meter verzinkt
U plaatst een review over:Prikkeldraad 200 meter verzinkt
Uw waardering
Hulp Nodig?