Prikkeldraad 200 meter verzinkt

69,95
(incl. btw)
Prikkeldraad 200 meter verzinkt
Prikkeldraad 200 meter verzinkt

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Prikkeldraad 200 meter thermisch verzinkt

In de volksmond gebruikt met het woord prikkeldraad maar eigenlijk heet het officieel puntdraad. Puntdraad oftewel prikkeldraad is ideaal voor een afrastering voor bijvoorbeeld een weide. Op deze rol zit 200 meter verzinkt prikkeldraad en heeft een draad dikte van  2 x 4 mm. Dit is extra dik en stevig zodat je ons prikkeldraad voor elke afrastering kunt gebruiken.

Tips!

Prikkeldraad van Hekwerkonline is makkelijk te plaatsen, ons prikkeldraad is makkelijk van de rol af te krijgen. Hierdoor werkt het snel en makkelijk. Wij adviseren om gebruik te maken van goede handschoenen, hierdoor loop je minder kans om je zelf te bezeren. Om je erfafscheiding mooi en strak te krijgen maak je gebruik van houten palen en krammen. Om extra stevigheid te krijgen kun je gebruik maken van snelbetonbetonmortel of kongcrete.

Heb je advies nodig?

Wil je graag meer informatie voordat je een bestelling plaatst? Stel dan je vraag via de chat, whatsapp, telefoon of neem contact met ons op.

 

Specificaties

Meer informatie
Kleur Thermisch verzinkt
Lengte Rol á 200 meter
Schrijf een beoordeling over Prikkeldraad 200 meter verzinkt
U plaatst een review over:Prikkeldraad 200 meter verzinkt
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden?