Grenen | hout beton schutting pakket

Vanaf 49,95
Inclusief btw
Waardering:
93%

Hekwerkonline heeft een makkelijke tool waarmee je je eigen pakket kunt samenstellen, het enige wat jij hoeft te doen is het ingeven van je wensen.

Wat wordt er standaard geleverd binnen dit complete pakket?

 • Alle tuinschermen zijn geschaafd
 • Afmeting tuinscherm 180 x 180 cm
 • Betonpalen 10 x 10 x 280 cm 
 • Betonnen onderplaat 184 x 24 x 3.5 cm
 • Afdeklat
 • Bevestigingsmateriaal

Voor het bepalen van de juiste prijs, moet je eerst een kleur van de palen kiezen. Wij zorgen ervoor dat de juiste aantallen worden geleverd.

 

Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
pro

Zakelijk afnemen?

Vraag een professionals account aan

Grenen hout beton schutting

De schuttingpanelen zijn van grenenhout gemaakt. Grenen is een naaldhoutsoort en daardoor heel stevig en goed bestand tegen weersinvloeden. De verticale planken van het schuttingpaneel voegen optisch veel ruimte toe aan jouw tuin en geven jouw tuin een natuurlijke uitstraling. Het kan zijn dat er wit/groene plekken op het houtoppervlak voorkomen. Dit is in werkelijkheid hars dat wit/groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg. Doordat dit een hout product is kan het gaan werken, doordat het hout gaat krimpen of uitzetten kunnen er kleine scheurtjes in de tuinschermen ontstaan.

De combinatie van de sterke houten schutting en de betonpalen zorgen voor een stevig geheel. Een hout beton schutting van Hekwerkonline gaat gegarandeerd jarenlang mee. 

Hout beton schutting aanbieding

Bij Hekwerkonline kun je jouw nieuwe schutting met beton op twee verschillende manieren bestellen:

 • De grenen schutting panelen, de betonpalen en het bevestigingsmateriaal apart van elkaar bestellen.
 • Het complete grenen hout beton schutting pakket bestellen.

Het complete pakket voor een grenen hout beton schutting wordt aangepast op de afmetingen van jouw tuin. Het pakket bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

 • Grenen tuinschermen
 • Betonpalen om de grenen tuinschermen aan te bevestigen in de kleuren grijs en antraciet (het aantal betonpalen wordt gebaseerd op het aantal aangegeven meters en het aantal hoeken van de tuin).
 • Bevestigingsmateriaal

Binnen dit pakket zijn er verschillende opties mogelijk qua aantal planken op een tuinscherm. Hoe meer planken een tuinscherm heeft hoe meer privacy je hebt. Hekwerkonline biedt 17 planks (15 + 2), 19 plank (17 + 2), 21 planks (19 + 2) & 23 planks (21 + 2) aan.

Onze schuttingen bevatten geïmpregneerd grenen. Doordat het hout geïmpregneerd is, is het zeer goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de grenen tuinschermen erg lang mee gaan. Soms lijkt het of er wit/groene plekken op het houtoppervlak zit. Dit is in werkelijkheid hars dat wit/groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg.

Extra opties voor jouw beton hout schutting

Naast de standaard onderdelen die al in het pakket zitten, kun je jouw betonnen schutting ook uitbreiden om het helemaal naar jouw smaak in te richten. Hierbij kun je kiezen voor onderstaande opties:

Ten slotte kun je ook de toegang naar jouw tuin mooi afschermen met een grenen poort die perfect aansluit op jouw nieuwe beton schutting. Zo is jouw tuin op een elegante manier afgeschermd en kun je heerlijk genieten van jouw privacy.

Lees meer

Dit product valt onder vrachtpost.

 • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
 • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
 • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Wij leveren in heel Nederland en België

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Klantenreviews
9.3
Waardering:
93% of 100
2 Reviews
Schrijf een beoordeling over Grenen | hout beton schutting pakket
U plaatst een review over:Grenen | hout beton schutting pakket
Uw waardering
Chat nu

Chat met mij

Tom Heining