Toebehoren

Nog een onderdeel nodig voor het monteren van je hekwerk? Bekijk dan ons assortiment.

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur
Draad dikte
  1. 6/5/6 mm 2 artikelen
  2. 8/6/8 mm 1 artikel
Afmeting
  1. 6 x 4 cm 3 artikelen
  2. 6 x 6 cm 1 artikel
  3. 7 x 7 cm 1 artikel
  4. 10 x 10 cm 1 artikel

1-20 van 79 artikelen

Filter
per pagina

1-20 van 79 artikelen

Filter
per pagina

Toebehoren

Er zijn veel verschillende toebehoren te verkrijgen bij Hekwerkonline. Al deze decoratie & toebehoren zijn bedoeld om jouw hekwerk zo goed en stevig mogelijk te plaatsen. Maak je bijvoorbeeld gebruik van een hekwerk dat 203 cm hoog is, dan kun je ervoor kiezen om de palen in het beton te storten. Hierdoor staat je hekwerk nog steviger dan al het geval was.

Wil je een plant als de hedera tegen je hekwerk aan laten groeien? Dan adviseren wij om snelbeton​ of ​betonmortel​ te gebruiken. De windbelasting wordt hier aanzienlijk mee vergroot, waardoor het sterk aan te raden valt om beton te gebruiken.

Poort/muuraansluiting

Het is ook mogelijk om je hekwerk tegen een poort of muur te plaatsen. Maak dan gebruik van onze ​poort/muuraansluiting​. Door gebruik te maken van dit product, hoef je geen extra paal bij een muur of poortpaal te plaatsen. Besluit je deze toebehoren aan te schaffen, dan heb je ook een slotbout set​ nodig. Wil je de aansluiting op de poortpaal monteren? Vergeet dan niet om een zelfborende parker​ aan je bestelling toe te voegen.

Decoratie

Heb je een passend hekwerk gevonden, maar wil je deze nog mooier maken? Neus dan eens rond in ons decoratie assortiment. Een product dat steeds vaker gebruikt wordt, is ​vlechtband​. Dit product kun je door de mazen van een dubbelstaafmat of enkelstaafmat vlechten, wat jouw hekwerk de nodige diepte meegeeft. Deze vorm van decoratie werkt sfeerverhogend en tevens creëer je er meer privacy mee. Neem je plaats achter dit hekwerk, dan heb je geen enkele last meer van de wind.