Pannakooi 6 x 4 meter

Onze prijs 2.125,00
(incl. btw)
Waardering:
100%
Pannakooi met kunstgras
Pannakooi 6 x 4 meter
Waardering:
100%
Rechthoekige paal +0,00
Ronde paal +200,00
Geluidsarme paal +275,00
Levertijd
6-8 weken
SKU
Panna 6 x 4 meter
Onze prijs 2.125,00

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Pannakooi 6x4 meter

Een pannakooi die voetbal met een klein groepje al mogelijk maakt: daarvoor hebben wij de pannakooi met een afmeting van 6 x 4 meter in ons assortiment. Deze “kleine” voetbalkooi plaatsen wij regelmatig bij klanten in de achtertuin maar ook bij sportclubs of op trapveldjes in woonwijken. Deze voetbaalkooi heeft als voordeel dat het door de afmetingen op veel plekken wel in te passen is. De afmeting van 6 x 4 meter is bij benadering, de exacte maatvoering op de centimeter nauwkeurig bepalen wij samen met jou afhankelijk van de situatie. Wil je de maatvoering en opties van de pannakooi zelf bepalen, kies dan voor maatwerk.

Keuzemogelijkheden voetbal kooi

Onze kleinste voetbalkooi heeft een aantal opties om de kooi af te stemmen op jouw wensen. Zo kan je de volgende opties eenvoudig aanvinken – of juist niet:

  • Kunstgras of stenen ondergrond – de keuze is aan jou
  • Een doorgang of een poort om de kooi af te sluiten – de keuze is aan jou
  • Infillguard om de kurk in het kunstgras te houden – de keuze is aan jou

Daarnaast heb je ook een aantal andere keuzes te maken:

  • De afmeting van het doel
  • Het type palen, van rond tot rechthoekig of geluidsarm

Uiteraard kan je rekenen op de beste dubbelstaafmatten en stevigste palen.

Complete voetbalkooi – geen verrassingen

Hoe groot of klein je de pannakooi van Hekwerkonline ook bestelt, wij leveren dit als een compleet pakket. Een kant-en-klaar bouwpakket waar alle onderdelen bij in zitten. Van doeltjes tot hekwerken en van palen tot bevestigingsmateriaal. Je hoeft zelf dus geen onderdelen uit te zoeken voor je voetbalkooi, dat doet onze configurator voor jou. Geen verrassingen of producten bij bestellen.

Montage van de sportkooi

De voetbal kooi monteren is niet veel anders dan het monteren van een hekwerk. Uiteraard moet van te voren de maatvoering goed uitgezet worden. Ook de exacte locatie van de goals moet nauwgezet bepaald worden. Als de randvoorwaarden goed overdacht zijn, dan is het feitlelijke monteren niet moeilijk. Wil je toch liever de experts van Hekwerkonline bezig zien? Dat kan ook. Klik simpelweg voor “Ik wil mijn voetbalkooi laten monteren” en wij regelen de installatie van A tot Z.

Vragen over de sportkooi

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van onze sportkooien? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Zij nemen graag de tijd voor jou om al jouw vragen te beantwoorden zodat jij de juiste keuze maakt voor jou nieuwe pannakooi! Heb je andere vragen over een van onze producten? Bel of email ons gerust.

Schrijf een beoordeling over Pannakooi 6 x 4 meter
U plaatst een review over:Pannakooi 6 x 4 meter
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.