Schapenhekwerk

Ontdek de Duurzame Schoonheid van Schapenhekken bij Hekwerkonline en bestel vandaag nog!

8 producten

Filter
per pagina

8 producten

Filter
per pagina

Wat is een schapenhek?

Van oudsher werden schapenhekken gebruikt om kuddes schapen bij elkaar te houden. Tegenwoordig wordt het naast schapen omheining ook veel gebruikt door particulieren voor in de tuin. Een schapenhek is een creatieve manier om een gedeelte of je hele tuin af te zetten. Schapenhekken zijn erg duurzaam en creëren een betrouwbare omheining terwijl het je tuin een heel open en landelijk gevoel geeft.

De voordelen van schapenhekken

Schapenhekken worden steeds populairder en dat is niet gek. Schapenhekken hebben veel voordelen en diverse toepassingen, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor veel tuinliefhebbers. Schapenhekken zijn duurzaam, makkelijk te bevestigen en geven je tuin een bijzondere look die bij veel tuinen past. Onze schapenhekken kan je bijvoorbeeld gebruiken om je planten te omheinen, je dierenvrienden te beschermen, een looppad creëren of je gehele tuin te omheinen. Door de ruime keuze in hoogtes tussen de 75 cm en 180 cm zit er altijd een schapenhek bij voor jouw tuinproject.

Engels schapenhek

Het Engels schapenhek was de eerste van de soort, daarom staat het Engels schapenhek bekend om de klassieke en sierlijke uitstraling. Onze Engelse schapenhekken zijn gemaakt van gekloofde kastanje latten die aan elkaar zijn gevlochten met ijzerdraad. Het ijzerdraad in combinatie met de fijne spijlen maakt het plaatsen van dit hekwerk enorm flexibel en eenvoudig. Het Engels hekwerk van Hekwerkonline is te verkrijgen in 75 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm en 180 cm in rollen van 5 of 10 meter lang. Door de ruime keuze vind je altijd het Engels hekwerk voor jouw tuinproject.

Schapenhek plaatsen

Een schapenhek plaatsen is vrij eenvoudig en zou je zelf kunnen doen. Om de schapenhekken te monteren heb je ronde palen en krammetjes nodig. Wij raden aan om per anderhalf meter een paal te plaatsen. Per 10 meter schapenhek heb je 1 zakje krammetjes nodig. Begin met het plaatsen van een paal in elke hoek en om de anderhalf meter. De paal moet 60 cm in de grond. Wanneer de palen in de grond staan, leg je het schapenhekwerk voor de palen. Als laatste stap, hamer je de krammetjes in de ronde palen, om ze met de ijzerdraad te bevestigen. Gebruik bij elk stuk ijzerdraad twee krammetjes. Heb je een schapenhek met 3 rijen ijzerdraad, heb je dus 6 krammetjes per paal nodig. Je kan er ook voor kiezen om je volledig te laten ontzorgen en het over te laten aan de professionals. Voor meer informatie zie de montagepagina. Heb je vragen over de montage? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze specialisten helpen je graag.

Schapenhek kopen

Door bij Hekwerkonline een schapenhek te kopen ben je verzekerd van kwaliteit hekwerk. Geef je tuin een unieke landelijke uitstraling met onze schapenhek. Kies uit verschillende hoogtes en maak het hekwerk helemaal eigen. Bestel eenvoudig online en profiteer van hoge kwaliteit en snelle levering. Bij vragen of advies staan onze experts klaar om jou te helpen.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.