Poortsluiters

Poortsluiting

Met alleen een mooi hekwerk en poort van Hekwerkonline ben je er natuurlijk nog niet. Werk jouw tuinafscheiding af met een praktische en mooie poortsluiting. Een poortsluiting zorgt ervoor dat jouw poort goed dicht blijft zitten. Vooral wanneer je huisdieren hebt, zoals een hond, of kleine kinderen is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat de poort te allen tijde goed gesloten blijft. Je wilt absoluut niet hebben dat jouw kind of huisdier per ongeluk de drukke straat op rent. En ook wanneer je geen kinderen of huisdieren hebt is het wel zo fijn dat anderen niet zomaar jouw tuin in kunnen wandelen door een open gewaaide poort. Met een mooi hekwerk en poort inclusief poortsluiting van Hekwerkonline geniet je van een goede privacy en veiligheid in jouw eigen tuin! Neem snel een kijkje in ons assortiment en ontdek welke soorten sluitingen er verkrijgbaar zijn. Wellicht dat er een poortsluiting tussen zit die aan al jouw wensen, eisen en smaak voldoet!

Poortsluiter van Hekwerkonline

Wie kiest voor een poortsluiter van Hekwerkonline kiest voor een poortsluiting die vervaardigd is uit materialen van alleen de best mogelijke kwaliteit. Iedere sluiting in ons uitgebreide assortiment is ontzettend duurzaam en sterk en gaat jarenlang mee. Intensief gebruik is dan ook geen enkel probleem. Onze poortsluiters zijn tevens veilig in gebruik.

Poortsluiting met veer

Naast de wat meer standaard poortsluitingen met een schuif, hendel of haak, bieden wij ook een poortsluiting met veer aan. Dit soort sluiting biedt net een stukje extra zekerheid en veiligheid. Een poortsluiting met veer is met name geschikt wanneer je huisdieren of kleine kinderen hebt die graag op ontdekking gaan. Vooral wanneer je een wat lagere poort of tuinhek hebt, is de poortsluiting met veer de ideale uitkomst. Door het veermechanisme schiet de hendel automatisch weer terug in het beslag. Een tuinhek of poort met poortsluiting met veer zal dan ook niet zomaar vanzelf opengaan. Het vereist enige kracht om een dergelijke sluiting te openen. Vooral bij lage tuinhekken en poorten met een simpele hendel als sluiting zie je nog wel eens dat kinderen er te gemakkelijk bij kunnen en de poort of het tuinhek binnen no time open hebben. Ook een hond kan in al zijn of haar vreugde en opwinding tegen de hendel aanspringen waardoor de poort of het tuinhek per ongeluk opengaat. Om dit soort situaties te voorkomen kun je dus het beste kiezen voor een poortsluiting met veer. Zo kun je jouw kinderen en/of huisdieren onbezorgd laten spelen en rondrennen in jouw tuin!

Bestel jouw poortsluiting bij Hekwerkonline

Bestel jouw poortsluiting eenvoudig en snel bij Hekwerkonline. Alle producten die wij in onze webshop aanbieden zijn altijd op voorraad en dus ook direct uit voorraad leverbaar. Omdat al onze producten in ons magazijn op jou liggen te wachten, kunnen wij jou een levertijd garanderen van slechts drie tot vijf werkdagen. Dit geldt overigens niet alleen voor de wat kleinere producten Hekwerkonline zoals bijvoorbeeld een poortsluiting, maar ook voor grote pakketten hekwerk en schuttingen. Daarnaast is in veel gevallen express levering mogelijk. Bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst worden kun je zo de volgende werkdag al in huis verwachten. Dat is het grenzeloze gemak waar wij zo bekend om staan!

Hulp Nodig?