Hydraulische poortsluiter | Locinox

Onze prijs 299,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
111019
Onze prijs 299,95

Deze poortsluiter is compact en veelzijdig. De Lion poortsluiter van Locinox is bedoeld voor elke poortsituatie. Het maakt bij deze poortsluiter niet uit welke scharnieren er gemonteerd zijn. Bij deze poortsluiter worden tekeningen, stickers en een boor meegeleverd. Zodat jij heel eenvoudig de poortsluiter zelf kunt monteren, de poortlsuiter kan gemonteerd worden op een poortpaal van minimaal 4 cm breed. Onze enkele tuinpoort ECO & enkele tuinpoort premium zijn uitermate geschikt voor deze poortsluiter. Wil je de poortsluiter gebruiken op een andere poort? Houdt er dan rekening mee dat de poort niet breder dan 1.2 meter en 75 kg mag zijn. Deze poortsluiter is verkrijgbaar in twee kleuren.

Poortsluiter Lion | Locinox

Deze Lion poortsluiter is uniek in zijn soort. Deze hydraulische poortsluiter is geschikt voor elk mogelijke poortsituatie. De aluminium behuizing is gepoedercoat in zilver of zwart. De poortsluiter past perfect bij onze enkele tuinpoort ECO & enkele tuinpoort premium. Dit product wordt bevestigd met een Quick-Fix systeem. Dit wordt standaard meegeleverd en is zeer eenvoudig in gebruik. Dankzij de comfortabele werking en haarfijne afstelling van de Lion poortsluiter is dit een ideaal product voor iedere poortsituatie.

Kenmerken Lion poortsluiter

 • Poortsluiter is 100% mechanisch (geen elektronische onderdelen).
 • Minimale poortpaal breedte 4 cm
 • De sluitsnelheid kun je zelf aanpassen
 • Regelbare sluitkracht
 • Poortsluiter heeft een hydraulische demping
 • Europese productie
 • Geschikt voor poorten tot 1.2 meter breed en max. 75kg.
 • Getest op 500.000 bewegingen

Montage

Deze poortsluiter wordt geheel compleet geleverd en er worden stickers en een montagehandleiding meegeleverd zodat jij precies weet waar de gaten in de poort geboord moeten worden. Op deze stickers wordt het boorbeeld weergegeven. Hierdoor komen de gaten altijd op de juiste plek. De gaten die geboord moeten worden, hebben een diameter van 15mm. Deze maat past niet in een standaard boormachine. Daarom leveren wij een speciale HSS boor mee die een diameter van 15mm heeft. De schat van deze speciale boor is 13 mm en deze past wel op een standaard boormachine. 

Hulp nodig?

Heb je advies nodig of wil je gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je het snelste helpen via de chat of WhatsApp.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Hydraulische poortsluiter | Locinox
U plaatst een review over:Hydraulische poortsluiter | Locinox
Uw waardering
Hulp Nodig?