Hydraulische poortsluiter | Locinox

Vanaf 299,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
111019

Deze poortsluiter is compact en veelzijdig. De Lion poortsluiter van Locinox is bedoeld voor elke poortsituatie. Het maakt bij deze poortsluiter niet uit welke scharnieren er gemonteerd zijn. Bij deze poortsluiter worden tekeningen, stickers en een boor meegeleverd. Zodat jij heel eenvoudig de poortsluiter zelf kunt monteren, de poortlsuiter kan gemonteerd worden op een poortpaal van minimaal 4 cm breed. Onze enkele tuinpoort ECO & enkele tuinpoort premium zijn uitermate geschikt voor deze poortsluiter. Wil je de poortsluiter gebruiken op een andere poort? Houdt er dan rekening mee dat de poort niet breder dan 1.2 meter en 75 kg mag zijn. Deze poortsluiter is verkrijgbaar in twee kleuren.

Poortsluiter Lion | Locinox

Deze Lion poortsluiter is uniek in zijn soort. Deze hydraulische poortsluiter is geschikt voor elk mogelijke poortsituatie. De aluminium behuizing is gepoedercoat in zilver of zwart. De poortsluiter past perfect bij onze enkele tuinpoort ECO & enkele tuinpoort premium. Dit product wordt bevestigd met een Quick-Fix systeem. Dit wordt standaard meegeleverd en is zeer eenvoudig in gebruik. Dankzij de comfortabele werking en haarfijne afstelling van de Lion poortsluiter is dit een ideaal product voor iedere poortsituatie.

Kenmerken Lion poortsluiter

 • Poortsluiter is 100% mechanisch (geen elektronische onderdelen).
 • Minimale poortpaal breedte 4 cm
 • De sluitsnelheid kun je zelf aanpassen
 • Regelbare sluitkracht
 • Poortsluiter heeft een hydraulische demping
 • Europese productie
 • Geschikt voor poorten tot 1.2 meter breed en max. 75kg.
 • Getest op 500.000 bewegingen

Montage

Deze poortsluiter wordt geheel compleet geleverd en er worden stickers en een montagehandleiding meegeleverd zodat jij precies weet waar de gaten in de poort geboord moeten worden. Op deze stickers wordt het boorbeeld weergegeven. Hierdoor komen de gaten altijd op de juiste plek. De gaten die geboord moeten worden, hebben een diameter van 15mm. Deze maat past niet in een standaard boormachine. Daarom leveren wij een speciale HSS boor mee die een diameter van 15mm heeft. De schat van deze speciale boor is 13 mm en deze past wel op een standaard boormachine. 

Hulp nodig?

Heb je advies nodig of wil je gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je het snelste helpen via de chat of WhatsApp.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

 • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
 • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
 • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Hydraulische poortsluiter | Locinox
U plaatst een review over:Hydraulische poortsluiter | Locinox
Uw waardering
Hulp Nodig?