Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Kerst

Kom volledig in de kerstsfeer met onze kerstversiering voor buiten. Bij Hekwerkonline vind je de mooiste sfeerverlichting en verlichte vlaggenmasten.

Kerstdecoratie van Hekwerkonline

Tijdens de feestdagen zit je er binnen lekker warmpjes bij en niks is dan mooier dan sfeervolle kerstversiering buiten te zien hangen die je nog meer in de kerstsferen brengen. Of het nou een mooi lichtsnoer is, of een vlaggenmast met verlichting in de vorm van een kerstboom. Wil je er buiten ook warmpjes bijzitten? Dan kun je bij ons ook terecht voor pelletkachels of mooie haarden van cortenstaal. Kortom, alles voor dat warme en gezellige kerstgevoel in de donkere decembermaanden!

Fairybell

Als je het hebt over kerstversiering voor buiten, dan heb je het over Fairybell. Dit Nederlandse merk heeft Ledverlichtingen voor in vlaggenmasten, hangende kerstverlichting, lichtsnoeren en verlichting inclusief mast. Allemaal natuurlijk ook verkrijgbaar bij Hekwerkonline. Omdat het Ledverlichting is ben je ook nog eens energiezuinig bezig.

Fairybell kerstbomen voor vlaggenmast

Heb je een vlaggenmast in je tuin? Dan tover je die met de Fairybell kerstversiering binnen een mum van tijd om tot een kerstboom. Zo heb je niet de moeite van het versieren van een kerstboom, maar hijs je heel eenvoudig de lichtsnoeren in je vlaggenmast. Het effect is natuurlijk hetzelfde en misschien wel mooier! De vlaggenmastkerstboom hangt namelijk altijd mooi en strak in vorm.

Vrijstaande vlaggenmastkerstboom

Heb je nou geen vlaggenmast, maar wil je wel zo’n mooie kerstboom? Dan kan dat ook! Kies dan voor de vrijstaande Fairybell kerstbomen. Deze kerstbomen worden geleverd inclusief mast zodat je ze eenvoudig overal kunt plaatsen. De vrijstaande variant is verkrijgbaar in drie hoogtes: 2 meter, 3 meter en 4 meter.

Hangende Fairybell kerstboom

Er zijn talloze plekken waar je je kerstverlichting op kunt hangen en je deuren en ramen zijn daar geen uitzondering op. Ook die kun je namelijk perfect versieren, met bijvoorbeeld een hangende kerstboom van Fairybell. Deze lichtsnoeren in de vorm van een kerstboom zijn gemakkelijk op te hangen aan je raam of deur en zijn ook prima binnen te gebruiken.

Accessoires

Om nog meer uit je Fairybell-versieringen te halen zijn er diverse accessoires. Zo hebben we tijdschakelaars voor je verlichting, opvouwbare vlaggenmasten en opbergmogelijkheden voor je kerstbomen. Staan je Fairybell kerstbomen te ver van je huis af? Dan zijn er ook nog eens verlengkabels voor je, van tien meter.

Lichtsnoeren

Kan er wat jou betreft nooit te veel kerstversiering voor buiten zijn? Dan hebben we ook nog mooie lichtsnoeren voor je van Fairybell en Linea. De lichtsnoeren zijn gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld je overkapping of dakgoot en kunnen na de kerstperiode ook gemakkelijk weer weggehaald worden. Als je dat wil natuurlijk, want ook de rest van het jaar kan een lichtsnoer een gezellige toevoeging zijn aan je tuin.

Comfortabele warmte in je tuin

Het kan ook dat je juist buiten wil zitten in de winter en ook daar hebben we de oplossingen voor. Installeer een mooie pelletkachel in je tuin, of ga voor een industriële haard van cortenstaal. Aan beide kun je heerlijk je handen warmen als je buiten staat te borrelen met familie of vrienden. Bovendien geven de kachels en haarden zelf ook een gezellige aanblik, de vlammen zorgen immers voor sfeer. Perfecte kerstversiering voor buiten dus!

Om het af te maken

Om het af te maken hebben we mooie kunstige kerstvormen van staal. Kies je voor een mooie stalen kerstster of wil je een mooi kunstobject in de vorm van een kerstboom? De versieringen zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik, net waar jij je kerstversiering wil hebben staan. Zet het dus bijvoorbeeld naast je hangende kerstboom, of plaats de vormen boven je cortenstaal haard.

Bestel je kerstversiering voor buiten

Als je je keuze hebt kunnen maken uit onze kerstversieringen voor buiten, dan bestel je eenvoudig bij ons, zoals je gewend bent. Heb je nog vragen over de levering van de kerstversiering, of over de producten zelf? Stel ze gerust aan onze klantenservice!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.