Enkelstaafmat hekwerk zwart Ral 9005

Enkelstaafs hekwerk is een modern en stevig paneel. Het hekwerk is op veel verschillende manieren in te zetten.

5 producten

Filter
per pagina

5 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen
Wat is een enkelstaafmat hekwerk?

Een enkelstaafmat hekwerk (ook wel 3d hekwerk genoemd) is een populaire manier om je erf af te scheiden. Het is een hekwerk dat gemaakt is uit ijzeren staven die aan elkaar gelast zijn en voor zien van een poedercoating. Wat een enkelstaafmat hekwerk kenmerkt is de buiging in het hekwerk, hier krijgt de enkelstaafmat de stevigheid door.

Wat is het verschil tussen enkelstaafmat en dubbelstaafmat hekwerk?

Er zit een verschil tussen een de enkelstaafmat en dubbelstaafmat. De enkelstaafmat heeft één horizontale metalen staaf – tegenover twee bij de dubbelstaafmat. Vandaar ook de naam van het product. Dit maakt de enkelstaafmat goedkoper en dus een veelgemaakte keuze als erfafscheiding.

Wat is het voordeel van een enkelstaafmat hekwerk?

De enkelstaafmat heeft een aantal voordelen. Zo is het een voordelige keuze en daardoor geschikt voor een groot aantal meters. Ook is de enkelstaafmat eenvoudig te plaatsen. Tevens zijn de enkelstaafmat hekwerken beschikbaar in bijna alle gewenste hoogtes: voor elke toepassing dus een enkelstaafmat.

Hoe groot is een enkelstaafmat hekwerk?

Een enkelstaafmat heeft een breedte van ongeveer 2,5 meter. Je kan dus snel een groot aantal meters tuinafscheiding zetten. Enkelstaafmat hekwerk is verkrijgbaar bij Hekwerkonline in de hoogte maat vanaf 83 centimeter. We kunnen leveren tot wel 3 meter hoog.

Enkelstaafmat hekwerk zwart RAL 9005

Je bestelt je enkelstaafmat hekwerk zwart RAL 9005 eenvoudig en snel bij Hekwerkonline. Met een mooi zwart hekwerk geef je een stijlvolle uitstraling aan je tuin, al kun je je hekwerk natuurlijk ook op andere plekken gebruiken. Bekijk ons uitgebreide aanbod enkelstaafmat hekwerken en alle benodigde bevestigingsmaterialen op deze pagina.

Stevig enkelstaafmat hekwerk dat lang meegaat

Met ons enkelstaafmat hekwerk zwart RAL 9005 weet je zeker dat je lang kunt profiteren van een mooie tuinafscheiding. Door het stevige metaal gaat het namelijk lang mee en het kan ook prima tegen een stootje. Wel is het belangrijk dat je het hekwerk stevig in de grond zet, gelukkig hebben we daarvoor ook de juiste materialen in huis!

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Het enkelstaafmat hekwerk zwart RAL 9005 is beschikbaar in verschillende afmetingen. Standaard wordt het geleverd met een breedte van 2,5 meter. Als je je gewenste afmetingen doorgeeft in onze configurator berekenen wij automatisch voor je hoeveel enkele hekwerken je nodig hebt. Voor de hoogte van het enkelstaafmat hekwerk zwart RAL 9005 heb je de keuze uit de volgende opties:

  • 103 centimeter
  • 123 centimeter
  • 143 centimeter
  • 173 centimeter
  • 193 centimeter

De laagste optie wordt vaak gebruikt in voortuinen, de wat hogere hekwerken zijn vaker terug te vinden in achtertuinen, waar privacy belangrijker is.

De kleur RAL 9005

RAL 9005 is de donkerste kleur verf die er is en wordt ook wel gitzwart genoemd. In ons enkelstaafmat hekwerk komt dit mooi tot uiting door de dunne staven – je hekwerk zal geen donkere uitstraling hebben, maar zorgt juist voor een strakke en moderne look in je tuin. Zwart is goed te combineren met allerlei andere kleuren, maar zal ook gemakkelijk tot de achtergrond verdwijnen als je er planten of andere begroeiing voor plaatst.

Benodigdheden voor je enkelstaafmat hekwerk zwart RAL 9005

Om je enkelstaafmat hekwerk zwart RAL 9005 te plaatsen en af te werken zijn er nog een aantal benodigdheden, die je ook in onze webshop kunt vinden. Zo zijn er palen nodig om je hekwerk mee vast in de grond te zetten en is er voor het vastzetten van die palen ook nog betonmortel of snelbetonmortel nodig. Het vastzetten van de palen kan ook met de Kongcrete installatiekit, net wat jij handiger vindt.

Voetplaten en vlechtbanden

Als je je enkelstaafmat hekwerk zwart RAL 9005 niet direct in de grond kunt plaatsen kun je ook voetplaten gebruiken. Je hebt hierbij de keuze uit een gewone voetplaat en een L-voetplaat voor hekwerk dat je op een muurtje of andere verhoging plaatst. Wil je daarnaast ook nog wat meer privacy creëren in je tuin, dan kun je de spijlen tussen je hek afwerken met een vlechtband in een van de vijf beschikbare kleuren.

Montageservice

Zie je het niet zitten om je enkelstaafmat hekwerk zwart RAL 9005 zelf te plaatsen? Dan kun je onze montageservice inschakelen. Zij zetten je hekwerk in een mum van tijd in de grond en je bent er dan ook van verzekerd dat alles goed is vastgezet. Als je hier gebruik van wil maken geef je dit eenvoudig aan bij het invullen van de configurator voor je hekwerk of bij het afronden van je bestelling.

Enkelstaafmat hekwerk zwart RAL 9005 bestellen

Je kunt je enkelstaafmat hekwerk zwart RAL 9005 direct online bij ons bestellen. Omdat we dit type hekwerk op voorraad hebben liggen hoef je niet lang te wachten voor je je hekwerk thuis krijgt geleverd. Voor vragen kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Hulp Nodig?