Hoekbeugel voor buis rond 60

Onze prijs 3,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
11101919
Onze prijs 3,95

De hoekbeugel wordt gebruikt voor ronde buizen van Hekwerkonline. Met de hoekbeugel kan het hekwerk bevestigd worden aan de buizen. De hoekbeugels zijn geschikt voor het bevestigen van enkelstaafmatten en dubbelstaafmatten aan ronde buizen. De hoekbeugels hebben een hoek van 90 graden en zijn niet verstelbaar.

Als er een hoek moet komen van meer of minder dan 90 graden kunnen hiervoor onze eindbeugels gebruikt worden. Deze eindbeugels kunnen in de gewenste hoek worden neergezet om zo beide hekwerken te bevestigen aan de buis. Als dit het geval is, is dus het dubbele aantal eindbeugels nodig aan de desbetreffende buis voor het correct bevestigen van beide hekwerken.

Wij adviseren om per 50 cm hoogte van het hekwerk gebruik te maken van één hoekbeugel.

Let op! Vergeet niet om twee sets slotbouten per hoekbeugel bij te bestellen.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Hoekbeugel voor buis rond 60
U plaatst een review over:Hoekbeugel voor buis rond 60
Uw waardering
Hulp Nodig?