Tuingaas antraciet

Tuingaas van Hekwerkonline: de beste prijs kwaliteit verhouding! En supersnelle levering!

1 product

Filter
per pagina

1 product

Filter
per pagina

Tuingaas antraciet

Ben jij op zoek naar tuingaas in het antraciet? Bij Hekwerkonline vind je dit in twee verschillende formaten. Je kunt een rol van 10 of van 25 meter bestellen. Ons tuingaas in het antraciet wordt veel gebruikt voor het bouwen van kippenhokken. Onze producten zijn erg sterk, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jouw kippen uit het hok vluchten of een roofdier erin kan komen.

Natuurlijk kun je het tuingaas in antraciet ook voor andere doeleinden gebruiken, zoals het maken van een omheining. Heb jij en moderne tuin met weinig groene elementen, zoals gras of planten? Dan past de antracieten kleur perfect bij jouw stijl tuin. Hierdoor lopen de kleuren van jouw tegels en potten mooi over in het tuingaas. Wanneer je voor een andere kleur zou kiezen, kan het zijn dat de kleuren tegen elkaar af zullen steken.

Antraciet tuingaas

Antraciet tuingaas is een neutrale en open oplossing om jouw tuin af te zetten zonder het zicht te verliezen. Heb jij prachtig uitzicht vanuit de tuin? Dan is het zonde wanneer je dit niet meer kunt bewonderen. Daarom kan je in dat geval beter kiezen voor een oplossing, zoals tuingaas in het antraciet. Wil je later toch kiezen voor meer privacy? Kies dan als nog voor het aanleggen van klimplanten. Deze kun je heel eenvoudig plaatsen voor het tuingaas in het antraciet, waarna deze snel omhoog zullen groeien. Voor je het weet heb je alsnog een dichte afscheiding van jouw tuin. Het voordeel hiervan is, dat je niet vastzit aan een dichte schutting. Mocht je twijfelen of je voor een open uitzicht wilt gaan of voor meer privacy, kies dan voor deze oplossing. Zo kan je makkelijk en snel switchen, zonder opnieuw veel geld uit te moeten geven.

Materiaal van ons tuingaas

Het tuingaas in het antraciet is gemaakt van staal. Dit staal is verzinkt en gecoat. We spreken van een verzinkt staal, wanneer hier een beschermlaag omheen wordt gelegd van zink. Het coaten van het staal gebeurt door middel van poedercoaten. Deze behandelingen kennen een aantal voordelen. Door de verzinking van het metaal wordt het corroderen van het materiaal tegengegaan. Hierdoor blijft het tuingaas langer mooi. Ook blijft het hierdoor steviger, omdat beschadigingen worden tegengegaan. Het poedercoaten heeft als voordeel dat de verf langer blijft zitten, dan wanneer je dit op een ‘normale’ manier zou verven of spuiten. Dit is natuurlijk ontzettend belangrijk wanneer dit tuingaas ook bestand moet zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Tuingaas antraciet kopen

Je vindt alle mogelijkheden op onze website. Bepaal zelf voor welke afmetingen je wilt kiezen. Koop jij bij Hekwerkonline dan kun je de allerbeste kwaliteit verwachten en een goede service. Wij kunnen het product eventueel voor jou monteren, mocht dit niet aan jou besteed zijn. Wanneer jij van plan bent om tuingaas in het antraciet te kopen zorg dan dat je ook de overige producten besteld, die nodig zijn voor het bouwen van een afzetting of hok. Denk bijvoorbeeld aan ronde geschaafde palen.

Hulp Nodig?