Zwart grenen poort inclusief hang en sluitwerk 120 x 180 cm

325,95
(incl. btw)
Montage van de poort
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
009412
325,95
Levertijd: 5-10 werkdagen
  • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Om elke doorgang te creëren
  • Montage in Nederland & België

Een complete zwarte poort van Hekwerkonline

Deze zwarte deur is gemaakt van grenenhout. Grenenhout is een zeer sterke houtsoort en wordt veel gebruikt bij tuinafscheidingen. Doordat het hout is geïmpregneerd en vervolgens zwart is gedompeld wordt het hout duurzamer. Deze twee behandelingen zorgen er tevens voor dat het hout nog beter is beschermd tegen weersinvloeden.

Onze zwarte poorten worden standaard geleverd met een verstelbare stalenframe, de combinatie van hout en staal zorgen voor een stevig en elegant geheel. Om de poort zo stevig mogelijk te plaatsen, wordt er een kozijn meegeleverd waaraan de poort wordt bevestigd.

Deze deur is te verkrijgen in twee verschillende breedtes 100 & 120 cm breed. De poort kan gecombineerd worden met een hout beton schutting of met een houten schutting.

Het installeren van de zwarte poort

Onze poorten zijn gemakkelijk zelf te monteren, wij leveren de houten poort reeds gemonteerd op het stalen frame. Hierdoor hoef je alleen het klein materiaal zoals de scharnieren, deurklink en kozijn zelf te monteren. Voor de montage van de complete houten poort leveren wij het volgende:

  • Deurklink
  • Cilinder & sleutels
  • Scharnieren
  • Kozijn
  • Stalen frame

Om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen maak je gebruik van schroeven en eventueel plugjes. Aangezien er meerder opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en pluggen niet mee.

Meer informatie over tuinpoorten

Wil je graag alle opties voor jouw nieuwe tuinpoort nog eens doornemen met een deskundige? Dat kan! Onze adviseurs hebben ruim 20 jaar ervaring met tuinafscheidingen en helpen jou graag om de meest geschikte tuinpoort voor jouw tuinafscheiding te kiezen. Neem vrijblijvend contact met ons op of stel jouw vraag via de chat.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Zwart grenen poort inclusief hang en sluitwerk 120 x 180 cm
U plaatst een review over:Zwart grenen poort inclusief hang en sluitwerk 120 x 180 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?