12V Switch Plus Smart max 150W

39,95
(incl. btw)
12V Switch Plus Smart max 150W
12V Switch Plus Smart max 150W

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

De 12V Switch Plus Smart max 150W van Hekwerkonline

Voor het bedienen van je lichtsysteem gebruik je de Garden Lights Switch Plus in combinatie met de app. Met één druk op de knop verlicht jij je hele of een deel van je tuin. Omdat je de instellingen van afstand kunt beheren en wijzigen, zorg je ervoor dat lampen nooit onnodig blijven branden. De Garden Lights Switch Plus werkt op bluetooth en is in een handomdraai aangesloten.

Toepassingen

Middels de Switch Plus kun je de Smart Plus lights gemakkelijk aansluiten en kunnen deze op afstand bediend worden middels Bluetooth.

Gemakkelijk te installeren

Sluit de Switch aan op de transformator en plug deze in het stopcontact. Verder dient de kabel van de lampen aangesloten te worden op de hoofdkabel en de hoofdkabel dient in de Switch gestoken te worden.

Technische details

  • Wattage: 150 W
  • Type materiaal: Kunststof
  • Afmeting:  240 x 74 x 32 mm (H x B x D)

Meer weten?

Heb je nog vragen over de 12V Switch Plus Smart 150W, twijfel je over het juiste aantal, de juiste lengte kabel of wil je hier meer over weten? Stel ze gerust aan onze klantenservice via 085 - 1301947 of stuur een mail naar info@hekwerkonline.nl 

Schrijf een beoordeling over 12V Switch Plus Smart max 150W
U plaatst een review over:12V Switch Plus Smart max 150W
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden?