Focus Plus Smart

63,95
(incl. btw)
Focus Plus Smart
Focus Plus Smart
Hoofdkabel 10 meter +27,95
Hoofdkabel 25 meter +59,95
Hoofdkabel 50 meter +114,95
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
3200011
63,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

De Focus Plus Smart spot van Hekwerkonline

Plaats de spot waar jij wilt in de tuin, bijvoorbeeld tussen de struiken of gericht op een heg. Sluit de Focus Plus aan op je Garden Lights systeem en verbind de lamp in de app. Vervolgens kun je de Focus Plus koppelen aan een zone en besturen. De smart spot kun je dimmen, maar ook de lichtkleur instellen door middel van de kleurenwielen. Van warm wit naar wit, een koele lichtkleur of elke andere kleur die je wilt. Door deze mogelijkheden in lichtsterkte en kleuren kun je elke gewenste sfeer in je tuin creëren.

Toepassingen

De Focus Plus Smart spot is een optimale, verstelbare spot om de tuin, met de door jouw gewenste kleur, te voorzien van een zomerse of winterse sfeer. Waar kun je de Focus Plus Smart voor gebruiken? Het verlichten van uw prachtige schutting, het verlichten van het pad in de tuin en het verlichten van jouw mooie grasveld. Deze spot zorgt voor een hemelse sfeer.  

Wens je hier dezelfde lamp, maar heeft u geen behoefte aan het op afstand bedienen en wenst u alles met een druk op de knop aan te zetten? Kijk dan even bij onze andere Focus variant!

Wat heb je nodig?

Om de Focus Plus Smart te installeren in je tuin heb je een transformator, connector en bekabeling nodig. Afhankelijk van het aantal lampen dat je koopt, kun je ook bepalen hoe lang de gewenste kabel moet zijn. De toebehoren vindt u hier.

Gemakkelijk te installeren

  • Stap 1: Plaats de lamp op de gewenste plek met behulp van de grondpen.
  • Stap 2: Plaats de Flex connector op de door jouw gewenste plek op de hoofdkabel.
  • Stap 3: Verbind de kabel van de lamp met de Flex connector.
  • Stap 4: Zet de lamp aan en geniet van uw droomtuin!

Technische details

  • Kleur licht: RGB / Warm wit
  • Wattage: 5 W
  • Lumen: 370 lumen
  • Type materiaal: Aluminium - zwart
  • Uitstraling: Mat luxe
  • Afmeting: 180 x 75 x 150 mm (H x B x D)

Meer weten?

Heb je nog vragen over de Focus Plus Smart spot, twijfel je over het juiste aantal, de juiste lengte kabel of wil je hier meer over weten? Stel ze gerust aan onze klantenservice via 085 - 1301947 of stuur een mail naar info@hekwerkonline.nl 

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.