Spijlenhekwerk Professional

Spijlen hekwerk van Hekwerkonline, de nummer 1 voor spijlen hekken.

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Uitvoering poort
 1. Enkele poort 6 artikelen
 2. Dubbele poort 7 artikelen
Kleur
Breedte
 1. 100 cm 1 artikel
 2. 120 cm 1 artikel
 3. 150 cm 1 artikel
 4. 200 cm 2 artikelen
 5. 240 cm 1 artikel
 6. 250 cm 1 artikel
 7. 300 cm 1 artikel
 8. 400 cm 1 artikel
 9. 500 cm 1 artikel
 10. 600 cm 1 artikel

16 producten

Filter
per pagina

16 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Spijlen hekwerk professional 

Hekwerkonline biedt drie verschillende keuzes aan op het gebied van spijlenhekwerken (ook wel spijlenvakken of industrieel hekwerk genoemd). Een zeer populaire keuze is ons spijlenhekwerk professional. Dit type hekwerk wordt voornamelijk toepast rond bedrijventerreinen, publieke gebouwen, maar ook bijvoorbeeld rond scholen, kinderdagverblijven, parkeerplaatsen en speelplaatsen. Oftewel, spijlen hekwerk professional is multifunctioneel en in vele situaties toepasbaar. Dit type spijlenhek wordt gekenmerkt door de puntenkam op de bovenligger. De puntenkam op bovenligger wordt enkel toegepast vanaf 150 cm hoogte. Onder een hoogte van 150 cm wordt er gebruik gemaakt van ronde spijlen tussen de boven en onderligger. Hierdoor functioneert het hekwerk uitstekend als preventie middel voor ongewenste bezoekers. 

Afmetingen en kleuren spijlenvak professional 

Het spijlen hekwerk professional wordt standaard geleverd in een breedte van 300 cm. Echter is er vele keuze op het gebied van hoogtes en kleuren. Onderstaand de verschillende hoogtes waarin het spijlen hekwerk beschikbaar is: 

 • 100 centimeter 
 • 125 centimeter 
 • 150 centimeter 
 • 180 centimeter 
 • 200 centimeter 
 • 250 centimeter 

Door de vele beschikbare hoogtes is er altijd wel een hoogte die geschikt is voor jouw vraagstuk/situatie. De lagere hoogtes zijn voornamelijk van toepassing op scholen, speelplaatsen een parkeerplaats. De hogere varianten van het spijlen hekwerk professional zijn voornamelijk van toepassing rondom bedrijventerreinen en gevoelige locaties zoals datacenters. De spijlen hebben een afmeting van 22 mm bij hoogtes van 100, 125 en 150 cm. De spijlen hebben bij de hoogtes van 180 cm en 200 cm een afmeting van 25 mm. De spijlen hebben bij 250 cm hoogte een afmeting van 30 mm. De staanders zijn 6x6 cm en worden aan de bovenzijde afgewerkt met een zwarte kunststof afdekkap. De spijlen hekwerken van Hekwerkonline zijn beschikbaar in de standaard kleuren groen RAL6009, antraciet / grijs RAL7016 en zwart RAL 9005.  

Staat de gewenste kleur er niet tussen? Geen enkel probleem bij Hekwerkonline. Wij kunnen de spijlenhekwerken professional in principe leveren in alle kleuren. Neem hiervoor contact met ons op. 

Draaipoort premium en opties 

Bij het professional spijlenhek kunnen een aantal opties of onderdelen worden toegevoegd. Wij raden aan om de hekwerk panelen stevig te verankeren in beton mortel. Hekwerkonline heeft hiervoor verschillende mogelijkheden: betonmortel, snelbetonmortel en rapid beton. Door de staanders/palen van Hekwerkonline in beton te zetten. Dit verzekert strak hekwerk voor een lange duur en levert minder risico op van scheef hekwerk door bijvoorbeeld weer en wind. Er zijn bij het spijlenhekwerk professioneel verschillende opties beschikbaar bij Hekwerkonline: 

 • Voetplaten 
 • Taludvakken 
 • Overklimbeveiliging 
 • Lakspray in elke gewenste kleur. 

Hekwerkonline heeft daarnaast een uitgebreid assortiment op het gebied van spijlenpoorten. De poorten zijn erg vergelijkbaar met het spijlenhek professional. Het verschil zit hem enkel in de puntenkam op de bovenligger. Deze is niet bevestigd op de draaipoort en hiervoor in de plaats zitten er doorgestoken spijlen op de bovenligger. De draaipoorten zijn beschikbaar in zowel een enkele als dubbele variant. Beide varianten zijn beschikbaar op dezelfde hoogtes als het spijlenhek professional. De draaipoorten zijn beschikbaar in de volgende breedtematen: 

 • De enkele draaipoort premium rond van Hekwerkonline is verkrijgbaar in de breedtematen 100, 120, 150, 200, 250 en 300 centimeter 
 • De dubbele draaipoort premium rond van Hekwerkonline is verkrijgbaar in de breedtematen 100, 240, 300, 400, 500 en 600 centimeter. 

De draaipoorten zijn beschikbaar in dezelfde keuren als het spijlenhek professional. Het frame van de poort is gefabriceerd uit 6x4 en 6x6 profielen. Het hang- en sluitwerk is standaard uitgerust met een inbouwslot met europrofielcilinder, kruk, ophanging met nastelbare scharnieren en als laatste grondgrendels voor het vastzetten van de vleugels in de gewenste posities. Er zijn ook een aantal optionele opties beschikbaar voor de draaipoorten bij Hekwerkonline: 

 • Deurdranger (tot een breedte van 125 centimeter) 
 • Locinox opbouw-of codeslot 
 • Kleefmagneet. 

De draaipoort dient naast het professional spijlenhek bevestigd te worden in de grond. Indien de ondergrond bestaat uit asfalt of beton, dan hebben we voetplaten beschikbaar voor de montage.  

Montage spijlenvak professional 

Hekwerkonline is gespecialiseerd in het monteren van spijlenhekwerk professional. Onze montageteams plaatsen alle types erfafscheiding. Onder andere hout beton schuttingen, dubbelstaafmatten en uiteraard spijlenvakken. Spijlenhekken professional hebben een breedte van 3 meter en dus een substantieel gewicht. Met het juiste gereedschap en/of hijsmaterieel is dit geen enkel probleem. Wij hebben de benodigde materialen tot onze beschikking. Schakel hiervoor onze professionals in en binnen een mum van tijd staat uw spijlenhek professional op de gewenste plek.  

Indien u graag het spijlenhekwerk zelf wilt monteren zullen wij de gewenste producten uiteraard op locatie bezorgen. 

Advies of vragen 

Heb je vragen over ons spijlen hekwerk professional? Wil je advies over constructie, montage of levering? Wij zijn alle werkdagen telefonisch en per e-mail bereikbaar om uw van dienst te zijn. Wij beschikken over alle benodigde theoretische en praktische kennis.