Schuifpoort Professional 400cm

5.176,95
(incl. btw)
Schuifpoort Professional 400cm
Schuifpoort Professional 400cm
Groen RAL6009
Zwart RAL9005
Antraciet RAL7016
Thermisch verzinkt
100cm
125cm
150cm
180cm
200cm
Zonder montage
Montage
Alleen het funderingsblok
Montage van de fundering
Levertijd
4-8 weken
SKU
schuifpoort-pro-400
5.176,95

Let op! Dit product kan niet geannuleerd of geretourneerd worden.

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Schrijf een beoordeling over Schuifpoort Professional 400cm
U plaatst een review over:Schuifpoort Professional 400cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat kost een tuinpoort plaatsen?

Het plaatsen van een tuinpoort doen we tegen een vaste prijs. De poorten kunnen gekocht worden inclusief plaatsing. Kijk snel op de pagina van de tuinpoorten en selecteer de poort die je graag zou willen inclusief montage. Monteren van tuinpoorten doen wij in heel Nederland en doorgaans al drie of vier weken na bestelling.

Wat is het voordeel van een schuifpoort?

Het voordeel van een schuifpoort is dat aan de binnenkant van de erfafscheiding nagenoeg geen ruimte nodig is om een poort te openen. Het bespaart dus de nodige ruimte. Met een elektrische schuifpoort heb je het voordeel dat je niet uit je auto hoeft te stappen om de poort te openen of te sluiten.

Zijn schuifpoorten altijd elektrisch?

Nee, bij Hekwerkonline hebben we schuifpoorten in ons assortiment die zowel elektrisch als handbediend te verkrijgen zijn. De keuze is aan jou. Een handbediende schuifpoort is een perfecte keuze voor een poort die niet frequent gebruikt wordt.

Hoe breed is een schuifpoort?

Schuifpoorten van Hekwerkonline zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan breedtes. De breedte van onze schuifpoorten begint bij 300 centimeter. De breedste schuifpoort hebben wij in onze standaard tot 13 meter. Voor elke toepassing is er dus een schuifpoort verkrijgbaar.

Hoe werkt een vrijdragende schuifpoort?

Een schuifpoort werkt zoals de naam doet vermoeden. De poort maakt – zodra deze wordt geopend – een schuivende beweging. De poort schuift langs het hekwerk en creëert een opening. De handbediende schuifpoort moet je handmatig openen, de elektrische of automatische schuifpoort kan op afstand bediend worden met een telefoon, app of handzender.

Wat kost een schuifpoort?

De prijs van een schuifpoort hangt in eerste instantie af van het feit of deze schuifpoort elektrisch of handbediend is. Een handbediende versie is goedkoper dan de elektrische variant. Bij Hekwerkonline geven we voor schuifpoorten altijd een all-in prijs. Dit is ook mogelijk inclusief montage (en installatie van het elektrische systeem).