Decoratie & toebehoren

Nog een onderdeel nodig voor het monteren van je hekwerk? Bekijk dan ons assortiment.

1-12 van 33 artikelen

Filter
Pagina
per pagina
 1. Zelfborende parker groot
  Zelfborende parker

  Zelfborende parkers worden gebruik bij een poortaansluiting of voetplaat, per poort aansluiting heb je twee zelfborende parkers nodig.

 2. Voetplaat voor paal 6 x 4 cm
  Voetplaat voor paal

  Voetplaten voor paal 6 x 4 cm worden gebruikt als je een hekwerk bijvoorbeeld op een muur wilt plaatsen of op beton.
  Let op dat de palen allemaal 60cm verlengd worden verkocht en bij gebruik van voetplaten zelf ingekort dienen te worden. 

 3. Kindveilig slot
  Kindveilig slot
  Waardering:
  100%

  Kindveilig slot wordt voornamelijk bij gevaarlijke objecten gebruikt, maar ook bij bijvoorbeeld scholen.

   

 4. L-voetplaat voor paal 6x4cm
  L-voetplaat voor paal 6x4cm

  L-voetplaten voor paal 6 x 4 cm kun je gebruiken op bijvoorbeeld een muurtje, waar geen standaard voetplaat gebruikt kan worden.

1-12 van 33 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Toebehoren

Er zijn veel verschillende toebehoren te verkrijgen bij Hekwerkonline. Al deze decoratie & toebehoren zijn bedoeld om jouw hekwerk zo goed en stevig mogelijk te plaatsen. Maak je bijvoorbeeld gebruik van een hekwerk dat 203 cm hoog is, dan kun je ervoor kiezen om de palen in het beton te storten. Hierdoor staat je hekwerk nog steviger dan al het geval was.

Wil je een plant als de hedera tegen je hekwerk aan laten groeien? Dan adviseren wij om snelbeton​ of ​betonmortel​ te gebruiken. De windbelasting wordt hier aanzienlijk mee vergroot, waardoor het sterk aan te raden valt om beton te gebruiken.

Poort/muuraansluiting

Het is ook mogelijk om je hekwerk tegen een poort of muur te plaatsen. Maak dan gebruik van onze ​poort/muuraansluiting​. Door gebruik te maken van dit product, hoef je geen extra paal bij een muur of poortpaal te plaatsen. Besluit je deze toebehoren aan te schaffen, dan heb je ook een slotbout set​ nodig. Wil je de aansluiting op de poortpaal monteren? Vergeet dan niet om een zelfborende parker​ aan je bestelling toe te voegen.

Decoratie

Heb je een passend hekwerk gevonden, maar wil je deze nog mooier maken? Neus dan eens rond in ons decoratie assortiment. Een product dat steeds vaker gebruikt wordt, is ​vlechtband​. Dit product kun je door de mazen van een dubbelstaafmat of enkelstaafmat vlechten, wat jouw hekwerk de nodige diepte meegeeft. Deze vorm van decoratie werkt sfeerverhogend en tevens creëer je er meer privacy mee. Neem je plaats achter dit hekwerk, dan heb je geen enkele last meer van de wind.

Hulp Nodig?