Wilgentenen schutting

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wilgentenen schutting

Heb jij nog geen mooie tuinafscheiding gevonden die jouw tuin kan voorzien van wat privacy? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk iets uit te kiezen. Ook als je net verhuisd bent, een nieuw huis hebt laten bouwen of jouw oude schutting aan vervanging toe is, ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten schuttingen en hekwerk om jouw tuin mee af te schermen. Daarbij is het alleen nog de vraag waar jouw voorkeur ligt. Wil jij liever een schutting met een natuurlijke uitstraling of is elk soort hekwerk al genoeg zolang het maar jouw tuin afschermd?

Wilgentenen schutting in jouw tuin

Een tuin hoort een plek te zijn waar jij je even lekker terug kan trekken in de zomer, terwijl niet iedereen jou kan zien zitten. Daarom is het wel belangrijk om er een gezellige plek van te maken. Dit kan je doen door een gezellige loungebank neer te zetten, maar ook door een mooie schutting uit te kiezen. Wat vind jij van een wilgentenen schutting? Deze wilgentenen schutting zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Het hout van een wilgentenen schutting is erg milieuvriendelijk en dat is ook mooi meegenomen. De takken van wilgentenen worden gebruikt om een mooi tuinscherm mee te vlechten.

Lang genieten van een wilgentenen schutting

De wilgentenen schutting heeft daarbij ook niet veel onderhoud nodig. Dit is ook erg handig, want je hoeft het dus niet jaarlijks te behandelen. De wilgentenen schutting gaat 8 tot 10 jaar mee., maar wil je de duurzaamheid van deze wilgentenenschutting verhogen? Dan kun je dit wel af en toe even met olie behandelen. Hierdoor blijft de schutting nog langer mooi. Je kunt ook gebruik maken van verschillende planten, die je plaatst voor de schutting. Na verloop van tijd zullen de planten zich gaan vergroeien met de schutting, waardoor je een mooi natuurlijk geheel krijgt.

Online schuttingen en hekwerk bestellen

Zie jij het wel zitten om een natuurlijke schutting aan te schaffen? Dan kun je eens in ons assortiment zoeken naar landelijke schuttingen. Ook bij deze schuttingen kun je gebruik maken van mooie planten die zich in de schutting gaan verstrengelen. De tuin moet immers een gezellige plek zijn om je tijd door te brengen gedurende de lente en zomermaanden. Plaats een online bestelling met je uitgekozen hekwerk of schutting en maak er een gezellige tuin van. Je ontvangt het hekwerk of de schutting al binnen 3 tot 5 werkdagen, dus je kunt al snel beginnen met het plaatsen.

Vragen over onze schuttingen?

Heb je nog een aantal brandende vragen die je aan ons wil stellen? Dan kun je contact met ons opnemen door even te bellen, te mailen of een whatsappje. Wij zullen je zo snel mogelijk te woord staan en je daarbij voorzien van een passend advies voor jouw tuin. Wij kijken er in ieder geval naar uit en hopen snel iets van je te horen.

Hulp Nodig?