Cortenstaal

Cortenstaal

Cortenstaal is een staalsoort (specifiek: een legering) waarmee de mooiste producten voor in de tuin gemaakt kunnen worden. Bij een legering worden verschillende soorten staal met elkaar gemixt om er één sterke materiaalsoort van te maken. Bij Cortenstaal is dit ook het geval; Cortenstaal kent maar liefst zes verschillende elementen. Cortenstaal is opgemaakt uit ijzer, silicium, fosfor, koper, chroom en nikkel. Door de combinatie van deze zes scheikundige elementen, wordt er een weerbestendig materiaal gecreëerd welke dus perfect bruikbaar is voor in de tuin. De combinatie van de elementen samen met oxidatie, zorgen voor de bruin-roestige kleur. Bent u op zoek naar een product van dit standvastige tuinmateriaal? Bekijk dan snel de mogelijkheden op onze website!

Plantendecoratie van Cortenstaal

Misschien vaak voorbij zien komen bij TV-programma’s als Eigen huis en tuin, maar nog niet eerder aan gedacht om de prachtige plantenbakken en bloembakken van Cortenstaal in de eigen tuin te verwerken? Nu is je perfecte kans! Bij Hekwerkonline verkopen wij de mooiste Cortenstaal plantenbakken en Cortenstaal bloembakken voor een scherpe prijs! Een bloem- of plantenbak van Cortenstaal is perfect om uw planten in uit te laten komen, door het materiaal zal de bak niet kapot gaan door regen of wanneer u in drogere periodes genoodzaakt bent de planten zelf water te geven en daarnaast steekt de bruin-roestige kleur prachtig af bij flora!

Cortenstaal schutting

Cortenstaal wordt niet alleen gebruikt voor decoratieve doeleinden, zo kan je er ook voor kiezen om de tuin te voorzien van een schutting van Cortenstaal. Een schutting van dit materiaal is een goede en duurzame keuze. Het materiaal is vaak minder duur dan andere soorten schuttingen en door het weerbestendige materiaal gaat een schutting van de mengeling van de zes eerder genoemde elementen erg lang mee. Op zoek naar advies over een schutting? Wij kunnen daarbij helpen! Neem contact op met één van onze specialisten.

Borderrand en kantopsluiting

Voor de afwerking van een stukje beplanting in de tuin, kan je goed gebruik maken van een Cortenstaal borderrand of kantopsluiting. Deze randen worden geplaatst aan de rand van de beplanting en zal er voor zorgen dat het tuinpad niet begroeid met de planten. Het weerbestendige materiaal is hier uitermate goed voor geschikt.

Cortenstaal kopen bij Hekwerkonline

Het materiaal wordt zoals hierboven beschreven in veel verschillende materialen verwerkt en komt tegenwoordig dan ook in vele Nederlandse tuinen voor. Heeft het materiaal je interesse gewekt en ben je benieuwd of Hekwerkonline iets in jouw tuin kan betekenen? Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij bieden scherpe prijzen! Bekijk snel onze opties en bestel jouw Cortenstalen product bij Hekwerkonline!

Vragen?

Wil je graag informatie ontvangen of ben je op zoek naar een stukje advies? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via 085 – 1301947. Je kan ons uiteraard ook mailen op info@hekwerkonline.nl.