Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Plantenbakken

Cortenstaal plantenbak

Wil je sfeer creëren in je tuin op een natuurlijke manier? Een cortenstaal plantenbak is niet meer weg te denken uit de tuinen van tegenwoordig. Een fijne bijkomstigheid is dat het er niet alleen goed uitziet, maar dat het ook vrijwel onverwoestbaar is. Het is gemaakt van zeer weervast staal, bestaat uit verschillende metalen en heeft een herkenbare warme oranje bruine roestkleur. Deze kleur ontwikkelt zich pas na enige tijd en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Uniek aan dit soort staal is dat het uit zichzelf een zeer dichte roestlaag vormt. Hierdoor is doorroesten onmogelijk en is het een super sterk product met lange levensduur.

Wat zijn de voordelen van cortenstaal?

Een van de grootste voordelen van cortenstaal plantenbakken is dat ze supersterk zijn. Niet alleen plantenbakken worden gemaakt van cortenstaal, maar ook bruggen en gebouwen. Het is dus perfect voor de buitenlucht, kan tegen vorst en heeft geen onderhoud nodig. Je hoeft de plantenbak bijna geen aandacht meer te geven, omdat de roestlaag de plantenbak helemaal beschermd.

Naast dat het zo sterk is, is het ook een mooie toevoeging aan je tuin. Een plantenbak van cortenstaal verandert in de loop van de tijd van kleur en mengt zich met de tuin. In eerste instantie heeft het cortenstaal een staalachtige kleur. Tijdens het proces van het roesten, kleurt het materiaal vanzelf naar oranjebruin. Hoe snel dit gaat en hoe de kleur er precies uit gaat zien, hangt af van meerdere factoren waaronder het weer. Je hebt dus altijd een unieke plantenbak!

Nog een voordeel is dat de cortenstaal plantenbak in elke tuin past. Maatwerk is mogelijk, net als het plaatsen van meerdere plantenbakken naast elkaar! Door de prachtige en warme roestkleur maakt het elke tuin natuurlijker en completer.

Cortenstaal plantenbak zonder bodem

Je kunt cortenstaal plantenbakken aanschaffen met of zonder bodem. Een plantenbak van cortenstaal zonder bodem is ideaal om te gebruiken als border in je tuin. Wanneer je kiest voor een plantenbak van cortenstaal zonder bodem dan hoef je de plantenbak niet helemaal met aarde te vullen. In de plantenbak zit namelijk een kunststof inzetbak. Hierdoor kun je de cortenstaal plantenbak gemakkelijk verplaatsen. Het is ook mogelijk om de plantenbak zonder inzetbak in de tuin te zetten, dan kun je de bak niet verplaatsen en dient het als gewone plantenbak met een mooi natuurlijk uiterlijk.

Bestel voordelig bloembakken bij Hekwerkonline.nl

Heb je interesse in een cortenstaal plantenbak van Hekwerkonline of heb je vragen? Neem gerust contact op met onze specialisten van de <ahref="https://www.hekwerkonline.nl/contact">klantenservice. Zij staan voor je klaar en beantwoorden al jouw vragen. Bij Hekwerkonline wordt jouw cortenstaal plantenbak gemakkelijk bij jou thuis afgeleverd. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de bloembak een mooi plekje te geven! Zo maak je jouw tuin compleet.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.