Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Geometrisch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cortenstaal plantenbak vorm

Ben je op zoek naar een unieke manier om je tuin op te leuken? Dan is een van cortenstaal gemaakte plantenbak in een unieke vorm misschien precies wat je nodig hebt! Cortenstaal is een staalsoort die een beschermende laag vormt wanneer hij wordt blootgesteld aan diverse weersinvloeden. Dit maakt de van cortenstaal gemaakte plantenbak onder andere zo populair. Maar hiernaast zijn er nog meer redenen waarom wij, en ook jij na het lezen van deze tekst, zo fan zijn van dit type plantenbakken! Lees daarom snel verder en ontdek of de van cortenstaal gemaakte plantenbak qua vorm en materiaal geschikt is voor in jouw tuin.

Een van cortenstaal gemaakte plantenbak geeft vorm en bescherming aan jouw tuin

Deze beschermende laag geeft het staal een uniek uiterlijk dat perfect is om karakter toe te voegen aan elke tuin. Deze beschermende laag ontstaat doordat er extra stoffen (zoals bijvoorbeeld chroom en fosfor) worden toegevoegd aan het product. Dit versterkt het geheel, waardoor de levensduur van de plantenbak ook wordt verlengd. Bovendien is een van cortenstaal gemaakte plantenbak in iedere vorm tijdloos. Lees verder voor meer informatie over deze bakken en hoe je de juiste kiest voor jouw tuin.

Plantenbak geometrisch

Een plantenbak met een geometrisch uiterlijk is de perfecte manier om karakter toe te voegen aan je tuin. Het roestige uiterlijk van het cortenstaal geeft je tuin een industriële uitstraling, terwijl de duurzaamheid van het materiaal ervoor zorgt dat je jarenlang van je plantenbak kunt genieten. Bij het kiezen van een van cortenstaal gemaakte plantenbak is de vorm heel bepalend. Gelukkig vind je bij Hekwerkonline diverse vormen plantenbakken en dus zal er altijd een plantenbak in een (geometrische) vorm tussen zitten die bij jouw tuin past. Daarnaast zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden. Denk eerst aan de beschikbare ruimte. Je wilt niet dat jouw tuin overvol komt te staan. Kies daarom een van cortenstaal gemaakte plantenbak in een vorm die natuurlijk aansluit op de belijning in jouw tuin. Denk vervolgens aan de stijl van het huis en kies een bloembak die past bij de algehele uitstraling en sfeer.

Een van cortenstaal gemaakte plantenbak kopen

Of je nu op zoek bent naar een industrieel accent voor in de tuin of gewoon een onderhoudsvriendelijke optie, een van cortenstaal gemaakte plantenbak in de vorm van een rechthoek, driehoek, vierkant of rond is de perfecte keuze! Houd bovenstaande tips in gedachten terwijl je jouw keuze maakt, zodat je de perfecte plantenbak voor jouw ruimte kunt vinden. Je zult zeker fan zijn van de unieke uitstraling die dit type plantenbak jouw tuin geeft! Mocht je er niet helemaal uitkomen qua ruimte en vorm van de plantenbak, dan kunnen de collega's van Hekwerkonline je hierbij adviseren. Samen met jou doorzoeken ze het assortiment met daarin de van cortenstaal gemaakte plantenbak. Zo weet je zeker dat je het juiste product aanschaft.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.