Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Met inzet

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cortenstaal plantenbak met inzet

Cortenstaal, ook wel weerstaal genoemd, is een speciale legering van staal die is behandeld om te roesten. Dit proces geeft het materiaal zijn karakteristieke, roestbruine kleur. Omdat het staal is behandeld om te roesten, zal het na verloop van tijd niet verder roesten. Dit maakt het materiaal zeer geschikt voor buitengebruik. Met een cortenstaal plantenbak met inzet heb je de mogelijkheid om zelfs de allerkleinste plantjes in een grote bak te plaatsen. Ontdek hier het gemak van een cortenstaal plantenbak inzet!

Waarom cortenstaal plantenbak met inzet?

Het voordeel van cortenstaal is dat het zeer sterk en duurzaam is. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden zoals regen, wind en zon en zal daarom jarenlang meegaan. Bovendien is cortenstaal zeer onderhoudsvriendelijk en hoeft het niet geschilderd te worden om zijn kleur te behouden.

De handige cortenstaal plantenbak inzet zorgt ervoor dat je niet de hele plantenbak met aarde hoeft te vullen om hier planten in te zetten. Dankzij de inzet wordt het volume van de daadwerkelijke bak die gevuld wordt met aarde verkleind. Zo kun je ook kleine planten in een grote cortenstaal plantenbak met inzet kwijt!

Plantenbakken met inzet van cortenstaal

Plantenbakken van cortenstaal me inzet zijn stijlvol en passen in bijna elke tuin of omgeving. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat je altijd een plantenbak kunt vinden die bij jouw wensen past. Bovendien zijn de plantenbakken gemakkelijk te verplaatsen, dus je kunt ze naar wens verplaatsen of veranderen.

Cortenstaal plantenbakken met inzet bij Hekwerkonline.nl

Bij Hekwerkonline.nl hebben we een ruim aanbod aan plantenbakken van cortenstaal. Onze plantenbakken zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Bovendien hebben we cortenstaal plantenbakken met inzet in verschillende maten en vormen, zodat je altijd een geschikte plantenbak kunt vinden.

Onze cortenstaal plantenbakken met inzet zijn ook zeer geschikt voor commercieel gebruik, bijvoorbeeld voor winkelcentra of kantoren. Ze zijn stijlvol en zullen een opvallende aanvulling zijn op elke omgeving. De verweerde stijl van het staal zorgt voor een stoere uitstraling!

Het gemak van een cortenstaal plantenbak inzet

De inzet in een cortenstaal plantenbak heeft een praktische functie. De inzetten zorgen er namelijk voor dat de wortels van de plantjes niet in het water blijven staan. Op die manier wordt wortelrot voorkomen. Ook blijft het totale gewicht van een gevulde cortenstaal plantenbak met inzet overzichtelijk. Je vult niet de hele plantenbak maar alleen de inzetten. Dat scheelt in gewicht! Zo blijft de plantenbak te tillen en kun je ‘m eenvoudig verplaatsen wanneer je wil. Ideaal wanneer je de bak in de zomer op het terras wil zetten en in de winter juist onder de overkapping.

Bekijk ons aanbod

Bekijk ons aanbod aan cortenstaal plantenbakken met inzet op Hekwerkonline.nl en laat je inspireren door de mogelijkheden. Of neem contact met ons op als je vragen hebt over onze producten of als je advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste items.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.