Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Hoog

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cortenstaal plantenbak hoog

Als je op zoek bent naar een manier om dit jaar wat extra hoogte aan je tuin toe te voegen, is de cortenstaal plantenbak die hoog is een geweldige optie. Niet alleen geeft de cortenstaal plantenbak die hoog is je planten een duwtje in de rug, maar hij heeft ook een aantal andere voordelen. Behalve dat de cortenstaal plantenbak hoog esthetisch mooi is, kunnen hoge plantenbakken ook helpen om de privacy te vergroten, windschermen bieden en zelfs als geluidsscherm dienen. Plantenbakken van cortenstaal zijn een bijzonder goede optie omdat ze duurzaam, onderhoudsarm en mooi zijn. Hier is alles wat je moet weten over hoge cortenstaal plantenbak en waarom je deze moet kopen bij Hekwerkonline.

Wat zijn de voordelen van hoge plantenbakken?

Zoals we al zeiden, heeft de plantenbak hoog buiten een aantal voordelen. Naast het toevoegen van visuele belangstelling en hoogte aan je tuin, kunnen hoge plantenbakken ook:

  • De privacy verhogen: Als je dicht bij je buren woont, kan de cortenstaal plantenbak die hoog is je de extra privacy geven waarnaar je verlangt. Plaats ze rond je terras om een buitenoase te creëren die alleen voor jou is!
  • Helpen bij windschermen: Een ander voordeel van een buiten plantenbak hoog is dat ze deze helpen kan om wind tegen te houden. Als je in een gebied woont waar het vaak hard waait, kunnen hoge planten dienen als een natuurlijk windscherm en je andere planten beschermen tegen schade.
  • Dienen als geluidsbarrière: Naast het tegenhouden van wind kunnen hoge plantenbakken ook helpen om geluidsoverlast te verminderen. Als je in de buurt van een drukke straat of luidruchtige buur woont, kunnen strategisch geplaatste hoge planten helpen om wat van dat ongewenste geluid te dempen
  • Helpen bij de afwatering: Omdat hoge plantenbakken meer ruimte hebben voor drainagegaten, zijn ze een ideale keuze voor planten die veel water nodig hebben. Als je in een gebied woont met slechte afwatering of een klei grond, dan kunnen hoge plantenbakken helpen voorkomen dat je planten wateroverlast krijgen.

Cortenstaal verwerken in je tuin

De hoge cortenstaal plantenbak is een geweldige manier om zowel functie als schoonheid aan je tuin toe te voegen. Cortenstaal is een soort verweringsstaal dat een beschermende laag vormt als het roest. Deze laag helpt het onderliggende metaal te beschermen tegen corrosie en schade door blootstelling aan de elementen. Daardoor zijn cortenstaal plantenbakken uiterst duurzaam en vergen ze weinig onderhoud.

Cortenstaal heeft ook een uniek patina dat na verloop van tijd verandert als het roest. Dit geeft je tuin een gevoel van diepte en geschiedenis - iets wat vaak ontbreekt in nieuwere tuinen. De cortenstaal plantenbak hoog is er in alle vormen en maten, dus het is gemakkelijk om er een te vinden die zowel aan je esthetische als functionele behoeften voldoet

Algemene richtlijnen voor hoge plantenbakken

Bij het planten in de plantenbak buiten die hoog is, moet je met een paar dingen rekening houden. Zorg er eerst en vooral voor dat je planten kiest die goed gedijen in de omstandigheden waarin je je plantenbak plaatst. Hogere planten hebben meer zon nodig dan kortere, dus als je je planten in de gedeeltelijke schaduw zet, kies dan dienovereenkomstig. Het is ook belangrijk je potten niet te vol te zetten - denk eraan dat hogere planten meer ruimte nodig hebben om te wortelen. En tenslotte, zorg ervoor dat je tijdens de warmere maanden royaal water geeft. Hogere potten drogen sneller uit dan kortere, dus vergeet ze niet als het tijd is om water te geven. Enkele geweldige plantenopties voor hogere potten zijn zonnebloemen, bamboe, maïs en tomaten. Dus waar wacht je nog op? Verwerk vandaag nog een mooie en functionele cortenstaal plantenbak die hoog is in je tuin!

Cortenstaal plantenbak hoog kopen bij Hekwerkonline

Als je op zoek bent naar een manier om dit jaar zowel functie als schoonheid aan je tuin toe te voegen, overweeg dan om de cortenstaal plantenbak die hoog is in je ontwerpschema op te nemen. Cortenstaal is een bijzonder goede keuze omdat het duurzaam genoeg is om zelfs de zwaarste omstandigheden te weerstaan en toch visueel interessant blijft door zijn unieke patina. Let er bij het kiezen van planten voor hogere potten op dat je soorten kiest die goed gedijen in de omstandigheden waarin je ze plaatst. En vergeet niet om tijdens de warmere maanden royaal water te geven! Met een klein beetje zorg zullen deze prachtige stukken je buitenruimte jarenlang functie en stijl geven.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.