Maatwerk hekwerk sportvelden

Wist je dat niet elk voetbalveld even groot is? In het algemeen spreken we bij voetbal over drie verschillende formaten, laat staan alle andere sporten. Door deze verschillen zijn er ook veel verschillen aan te wijzen in het maatwerk hekwerk voor sportvelden. Bij Hekwerkonline gaan we de uitdaging voor het perfecte maatwerk hekwerk voor sportvelden graag aan. Of jij nou voetbalt, tennist, korfbalt of hockeyt, een stuk maatwerk hekwerk voor je sportvelden werkt altijd ondersteunend. Neem een kijkje en bestel direct!

Welke verschillen zijn er zoal?

Voordat jij je maatwerk hekwerk voor sportvelden bestellen gaat, is het handig om te weten waar de verschillen zoal inzitten. Het feit dat het maatwerk is, is namelijk weldegelijk belangrijk, om dat hiermee jouw wensen optimaal benut worden. We benoemen een paar verschillen!

Formaat

Misschien trappen we hiermee een beetje een open deur in, maar het belangrijkste verschil in het hekwerk zit hem in het formaat. Een voetbalveld, een hockeyveld en een tennisbaan hebben allemaal andere formaten. Hierom is het maatwerk hekwerk voor deze sportvelden ook anders. Geef het formaat maar door en we maken het voor je!

Clubkleuren

Als jij je maatwerk hekwerk voor sportvelden speciaal aanschaft voor je eigen vereniging, is het mooi als dit ook in het hekwerk terugkomt. Door te werken met clubkleuren doen we dit graag. Uiteraard schilderen we niet het hele hek in jouw kleuren, maar door subtiele aanpassingen zorgen we ervoor dat de identiteit van jouw club doorschijnt in je hekwerk. Je supporters zullen dit gegarandeerd omarmen!

Hoogte

Het doel van een maatwerk hekwerk voor sportvelden is onder andere het tegenhouden van ballen. Per sport verschilt het enorm hoe hoog de ballen komen, waardoor de hoogte in je hekwerk ook verschilt. Bij Hekwerkonline werken we gemakkelijk de hoogte in, waardoor jouw hek ook als ballenvanger kan functioneren. Zo verander je je jouw voetbalveld als het ware in één grote pannakooi!

Ontvang advies!

Doordat er zo veel verschillen zijn in maatwerk hekwerk voor sportvelden, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Bij Hekwerkonline realiseren we dit ook, maar springen we hier ook op in. Zo stellen we ons actief op en denken we graag mee over welke mogelijkheden voor jouw vereniging het best werken. Kom in contact en ontvang vrijblijvend advies!

Koop je maatwerk hekwerk voor sportvelden bij Hekwerkonline!

Wil jij zo snel mogelijk genieten van een stuk maatwerk hekwerk voor je sportvelden? Bij Hekwerkonline focussen we ons op een snelle levering, maar ook op een hoge kwaliteit van onze geleverde producten. Met onze actieve houding helpen we ook graag met de montage van het hekwerk. Dit kun je aangeven in je bestelling, of telefonisch doorgeven. Bestel je maatwerk hekwerk voor jouw sportvelden direct en ervaar de voordelen direct!

Hulp Nodig?