Toebehoren

Alles wat je nodig hebt voor je schuifpoort. 

5 producten

Filter
per pagina

5 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Met de producten op deze pagina voeg je extra opties toe aan je schuifpoort. Zo kun je het steeds meer aan je eigen wensen aanpassen. Laat je schuifpoort bijvoorbeeld je auto of voertuig herkennen of voeg een flitslicht toe voor de veiligheid. 

Veiligheid

Het toebehoren is vooral bedoeld om jouw eigen veiligheid en die van andere te waarborgen. Het flitslicht zorgt ervoor dat het duidelijk is dat de schuifpoort aan het openen of sluiten is, zo voorkom je dat je met de auto vast tussen de poort komt te zitten. Met een bouwlamp bij je poort maak je sowieso de oprit naar de schuifpoort beter zichtbaar. Dreigt er toch iets tussen de poort te komen, dan is een noodstop voor de schuifpoort de ideale oplossing. 

Herkenning

Daarnaast heb je met de lus voor automatische voertuigherkenning het voordeel dat de poort al voor je opengaat als er een voertuig voor staat. De lusdetector detecteert dat er een voertuig staat en kan dan als automatische reactie geven om te openen.