Elektrische schuifpoorten

Bestel jouw elektrische schuifpoort bij Hekwerkonline | Premium, professioneel of sier, alles is mogelijk | Informeer naar de mogelijkheden | Grenzeloos gemak!

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur
Breedte
  1. 300 cm 1 artikel
  2. 400 cm 1 artikel
  3. 500 cm 1 artikel

7 producten

Filter
per pagina

7 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Elektrische schuifpoort

Met een elektrische schuifpoort hoef jij je auto niet meer uit als je je oprit op wil rijden. Ook hoef je niet meer naar de poort toe te lopen als er iemand aanbelt, ook dan kun je gewoon je elektrische schuifpoort openen met de handige afstandsbediening of een app op je telefoon. Zowel de schuifpoort professional als de schuifpoort premium van Hekwerkonline kan in een elektrische variant worden geleverd. Als je liever een handbediende poort hebt, dan kan dat natuurlijk ook.

De schuifpoorten van Hekwerkonline kenmerken zich door een ruim aanbod, snelle levering, Nederlandse makelij en uiteraard de beste prijs voor de beste kwaliteit.

Het gemak van een elektrische schuifpoort

Niet meer uit de auto stappen of de familie voor een dichte poort: zo handig is een elektrische schuifpoort. Een elektrische poort kan zowel met handzenders als met een mobiele telefoon worden geopend, doormiddel van een gsm module. Het enige wat je na aanschaf van de gsm module hoeft te doen is een app op jouw telefoon installeren. Met deze app kun je jouw elektrische poort op afstand openen en sluiten. Aangezien de meeste mensen hun telefoon vrijwel altijd wel op zak hebben, hoef je niet bang te zijn dat je voor een dichte deur, of in dit geval poort, komt te staan! Als je liever gebruik maakt van een handzender dan kan dat natuurlijk ook. De handzenders zijn los bij te bestellen, standaard leveren we en eentje bij.

Openingsrichting van de poort

De openingsrichting is van groot belang bij een schuifpoort. Uiteraard is het voordeel ten opzichte van een draaipoort dat achter het hekwerk weinig ruimte nodig is. De elektrische schuifpoorten worden echter voor links- of rechts openend geproduceerd. Als je op de straatkant staat, bepaal je de schuifrichting. De afbeelding bij de producten geeft zo nodig meer duidelijkheid.

Elektrische schuifpoort oprit

Een elektrische schuifpoort wordt logischerwijs het vaakst gebruikt op opritten. Je kunt gemakkelijk vanuit je auto de poort openen en weer sluiten. Belangrijk is dan wel dat je goed kijkt naar de breedte van je auto en de breedte van de schuifpoort - je auto moet er wel doorheen passen. Een elektrische schuifpoort is bovendien niet alleen praktisch, maar geeft ook extra uitstraling aan je tuin.

Bij je bedrijfspand

Waar onze elektrische schuifhekken ook veel voor gebruikt worden is de afscherming van een bedrijfspand. Je wil ongenode gasten van je terrein weren, niet iedereen moet zomaar je terrein op kunnen. Combineer onze elektrische schuifpoort dan met een intercomsysteem, zodat je direct ziet wie er voor het hek staat en je het hek met één druk op de knop kunt openen.

Montage van een elektrische schuifpoort

Een elektrische poort dient niet alleen gemonteerd te worden op een betonnen fundatie, de poort moet ook “elektrisch gemaakt” worden. Onze poorten zijn plug en play, echter het is wel een specialistische klus. Voor het werkend maken van de elektrische schuifpoort kan je ons dan ook inschakelen. Vaak realiseren we de montage in één dag – door een goede voorbereiding.

Let op: voor het monteren van de elektrische schuifpoort en het installeren, hebben we voeding nodig (vanuit je huis of bedrijfspand). Zorg er voor dat dit aangelegd is, voor een complete en snelle installatie.

Bestel jouw elektrische schuifpoort bij Hekwerkonline

Stel je elektrische schuifpoort samen met onze configurator, of laat je eerst nog even informeren door onze specialisten. Kijk ook zeker even tussen de rest van ons assortiment; ben je bijvoorbeeld ook nog op zoek naar een bijpassend spijlen hekwerk of naar dubbelstaafmatten? Je vindt het allemaal bij Hekwerkonline!