Schuifpoort premium

De premium schuifpoort is een van de meest verkochte schuifpoorten van Hekwerkonline. Geproduceerd (door ons) in Nederland met jarenlange kennis, knowhow en ervaring!

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina

Schuifpoort premium

Schuifpoorten, daarvoor is Hekwerkonline het ideale adres. De premium schuifpoort is een van de meest verkochte schuifpoorten van Hekwerkonline. Geproduceerd (door ons) in Nederland met jarenlange kennis, knowhow en ervaring. De poort kenmerkt zich door de standaard infill van dubbelstaafmatten. Hier gebruiken wij de 8/6/8 variant voor. Het frame van de premium schuifpoort is ontworpen zodat niet alleen een dubbelstaafmat erin past maar feitelijk elk type hekwerkpaneel gekozen kan worden. Eventueel is zelf een houtvulling mogelijk. Dit maakt de poort multi-inzetbaar. De automatische schuifpoort premium is geproduceerd uit verzinkt metaal. De verzinkte delen zijn vervolgens voorzien van een coating. Voor de benodigde bescherming, maar ook om de poort optisch te verfraaien.

De premium automatische schuifpoort is multi-inzetbaar zoals hierboven al beschreven. Door de verscheidenheid aan mogelijkheden voor wat betreft de infill is deze poort aan te passen aan elke situatie of wens. Houd je van eikenhout – dan kan de poort met eiken worden uitgevoerd. Is een strakke dubbelstaaf de wens? Dan voeren we je premium schuifpoort uit met een dubbelstaafmat infill in de gewenste kleurstelling.

Maten en kleuren premium schuifpoort

De premium schuifpoort is ontworpen voor toepassing bij met name particulieren of bedrijven en situaties waar een doorgang tot zes meter afdoende is. Een wendbare en strakke schuifpoort met een zeer fraai design. En compact: de schuifpoort kan door de afmetingen overal worden geïnstalleerd. De premium schuifpoort wordt geproduceerd in de breedtematen van 300 tot en met 600 centimeter. Wanneer we bij een vrijdragende schuifpoort spreken over breedte, bedoelen wij de doorgang van de poort. De totale afmeting van de breedte ligt hoger. Ook in de hoogte zijn er de nodige keuzemogelijkheden. Wil je de poort voor een oprit? Dan voldoet een hoogte van 100 centimeter vaak al. Is het schuifhek nodig voor de achteringang van een bedrijfshal? Dan is de veelgemaakte keuze 180 centimeter. De premium schuifpoort kan dus worden afgestemd op de specifieke situatie. De volgende hoogtes zijn standaard beschikbaar van de premium automatische schuifpoort:

  • 100 centimeter
  • 120 centimeter
  • 180 centimeter
  • 200 centimeter

De premium schuifpoort is beschikbaar in een aantal standaard RAL-kleuren. Het verzinkte materiaal is bewerkt met een poedercoating in de kleuren groen (RAL 6005), grijs (RAL 7016) en zwart (RAL 9005) en matchen dus met het dubbelstaafmat hekwerk. De populaire kleur bij woonhuizen is zwart, gevolgd door grijs. Deze kleuren passen het beste met de kleurstelling en smaak van huizenbewoners. De groene kleur zien we vaak in meer landelijke omgevingen.

Wil je de premium poort in dezelfde kleur als je kozijnen of kleursetting van je bedrijfspand. Gen enkel probleem natuurlijk. Wij kunnen je alle hekwerken, maar ook de premium schuifpoort leveren in elke gewenste kleur.

Automatische premium schuifpoort

De premium schuifpoort is verkrijgbaar met een automatische set voor openen en sluiten. De premium schuifpoort is dus standaard uitgerust als automatische schuifpoort en niet als handbediende versie. De elektrische componenten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Schuifpoort opties

Een schuifpoort – en dus ook een premium variant – is vaak een (belangrijk) onderdeel van een omheining die wordt aangeschaft. Met alleen een schuifpoort ben je dikwijls niet klaar. Wij hebben dan ook een heel aantal opties om toe te voegen aan dit product. Hieronder sommen we de opties die je kan bijbestellen bij je nieuwe schuifpoort premium:

  • GSM app – voor openen en sluiten via je telefoon
  • Extra handzenders – altijd handig om aan een familielid te geven
  • Betonnen fundatieblokken – voor een supersnelle installatie
  • Puntenkammen – voor iets meer veiligheid
  • Looppoort – om naast je schuifpoort te installeren als je te voet naar binnen wilt
  • Dubbelstaafmat hekwerk – om je omheining compleet te maken

Hekwerkonline heeft alle optionele items in het assortiment en standaard op voorraad in ons magazijn. Na bestellen hoef je dus nooit lang te wachten op je complete schuifpoort premium met extra’s.

Schuifpoorten installeren en monteren

Voor het monteren en elektrisch installeren van een vrijdragende automatische premium schuifpoort kun je rekenen op Hekwerkonline. Onze teams hebben jarenlange ervaring met montage en installatie op het gebied van hekwerken, schuifpoorten en elektrische componenten. Montage en installatie kun je zeer eenvoudig meebestellen via onze website.

Wil je zelf de poort monteren? Dat kan ook. Wij leveren de premium schuifpoort op elke gewenste locatie.

Advies of vragen?

Wil je advies van een professional over een premium vrijdragende schuifpoort? Of heb je vragen die niet van antwoord zijn voorzien op onze site? Bel of email dan met ons. Wij zijn dagelijks bereikbaar om je vragen over schuifpoorten te beantwoorden of elke willekeurige andere vraag.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.