Schuifpoort Sierlijk

Op zoek naar een mooie sierschuifpoort? Je vindt 'm bij Hekwerkonline!

Sierschuifpoort

Een sierschuifpoort die precies uitstraalt wat jij wil. Een design dat je zelf hebt bedacht. Afmetingen die perfect aansluiten bij jouw wensen. Dat klinkt als maatwerk en dan raden wij je een sierlijk of design schuifpoort aan. Wij denken met je mee en hebben talloze praktijkvoorbeelden van sierschuifpoorten. Hout of staal? Het maakt ons niet zo veel uit zolang jij je wensen maar uitgevoerd ziet.

Sierlijke schuifpoort maatvoering

De gewenste afmetingen van de 'schuifpoort sierlijk' kun je aan ons doorgeven. Dus ook als de sierschuifpoort tussen twee gebouwen geplaatst moet worden of als de sierpoort exact de afmetingen heeft van jouw oprit. Geef ons je exacte maatvoering door en wij maken de schuifpoort op wens.

Ook als het op kleur aankomt, kun je aangeven wat wij moeten doen. Wil je een zwarte schuifpoort? Dan regelen wij dat! Moet de schuifpoort worden aangepast aan de kleurstelling van het huis? Ook dat is geen probleem.

Automatische design schuifpoort

Al onze schuifpoorten, maatwerk of niet, zijn verkrijgbaar met een automatische set voor openen en sluiten of zijn handbediend te leveren. De toepassing en frequentie van gebruik maakt vaak de doorslag bij deze keuze. Laat ons weten waar de poort voor gebruikt wordt en wij kunnen je van het juiste advies (of elektrisch systeem) voorzien.

Schuifpoort bestellen

Wil je een sierschuifpoort bestellen die precies past bij jouw wensen? Stuur ons dan een foto of afbeelding met deze poort en wij nemen contact met je op om de exacte wensen en eisen af te stemmen.

Service van Hekwerkonline

Deskundig advies, snelle levering en professionele installatie. Dat mag je van Hekwerkonline verwachten – niet alleen bij het bestellen van een sierschuifpoort, maar bij al onze producten. Heb je dus vragen, wacht niet en neem contact op met een van onze medewerkers via de telefoon of email.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.